Categorieën: Accessoires / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Mijn totebag verzameling #1

Mijn totebag verzameling

In deze nieuwe rubriek neem ik jullie mee in mijn totebag verslaving. Ik heb er inmiddels nogal wat verzameld, en waar mijn vriend totaal niet snapt wat ik moet met zoveel tasjes, denk ik dat jullie mij hier veel beter in zullen begrijpen. Gelukkig wilde hij wel model staan zodat ik de totebags mooi op de foto kon krijgen. In elk artikel licht ik vijf van mijn totebags uit. Hoe kom ik aan deze totebags, waar kun je ze kopen? Ik vertel je het verhaal achter elke totebag. Ben je klaar voor deel 1?

Blossom Bag

Totebag Blossom Books

Het verhaal achter de totebag – Deze totebag stond al op mijn deze-totebag-moet-ik-hebben-lijst toen ik hem voor het eerst voorbij zag komen in de brochure. Terwijl ik voor een boek aan het shoppen was kwam ik hem tegen in de winkel en besloot hem direct mee te nemen. Uiteindelijk bleek hij echter ook in de Girl Power Celebrate Books box te zitten. Dus ik heb hem dubbel. Dit vind ik overigens niet erg, want ik vind het fijn om overal twee exemplaren van te hebben; één om te bewaren ‘voor de mooi’, en één om daadwerkelijk te dragen totdat hij versleten is.

The Night Court totebag

The Night Court totebag

Het verhaal achter de totebag – Dit is één van mijn favoriete totebags. Waarom? Omdat hij hoort bij één van mijn favoriete boekenseries: de Hof van Doorns en Rozen-serie. Het plaatje op de voorkant behoort tot The Night Court. De blauwe kleur is heel passend, en juist omdat veel totebags “wit” zijn, hou ik van het feit dat deze überhaupt kleur heeft. Ik heb inmiddels meerdere van deze totebags. Hij zat in in de Nederlandse, en in de Engelse Sarah J. Maas box van Celebrate Books. Ook heb ik het tassenpakket gekocht dat ze later aanboden, waardoor ik er dus nog één heb, haha.

99 Problems totebag

Totebag I got 99 problems but a book ain't one

Het verhaal achter de totebag – Dit is denk ik één van de eerste totebags die ik heb gekocht. Blossom Books was toen denk ik één van de weinigen die leuke boekige totebags op de markt had gebracht. Hij is inmiddels helaas niet meer verkrijgbaar, dus ik moet er extra zuinig op zijn!

Just one more chapter totebag

Totebag Celebrate Books Just one more chapter

Het verhaal achter de totebag – Deze totebag kon je bij de Celebrate Books stand kopen tijdens Yalfest 2017, en dan mocht je er geloof ik drie items bij uitzoeken. Het is een hele fijne stevige totebag en daarom vind ik het zeker een toevoeging. Hij is ook wat breder en daarvoor ook handig voor boodschapjes. Inmiddels heb ik ook hier meerdere van, want ik heb tijdens de sale van Celebrate Books onder andere het tassenpakket gekocht waar deze in zat. Wanneer ik een stevige tas nodig heb gebruik ik vaak deze.

Mini totebag

Young & Awesome totebag

Het verhaal achter de totebag – Dit fijne tasje is precies groot genoeg voor één boek en is onderdeel van de lijn van Young & Awesome. Ik heb er inmiddels twee, dankzij Celebrate Books en Boekhandel Binnert Overdiep. Ik gebruik ze enorm vaak, want altijd als ik een afspraak heb vlak bij huis waar ik vaak toch nog eventjes in de wachtkamer moet wachten totdat ik aan de beurt ben – zoals fysiotherapie – dan neem ik een boek mee. Dit tasje wordt dus wekelijks gebruikt. Vaak stop ik er een boek en mijn telefoon in, want meer heb ik op dat moment niet nodig. Ideaal dus deze mini totebag!

Hoe groot is jouw verzameling totebags?

Deze post is al 2333 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “Mijn totebag verzameling #1

  1. Haha, ik had een tijdje een lijstje uitgeschreven met al mijn tote bags en was net hetzelfde van plan als jij. Om dan vervolgens onderaan te vermelden dat ik heus geen verslavingsprobleem heb of zo. 🙂 Het zijn er gelukkig nog niet zoveel als mijn notitieboekjes-collectie maar ik heb er wel al heel wat bij elkaar gesprokkeld. Een tiental als ik me niet vergis.