Categorieën: Blog Business / Tags:

Geschreven door Jessica

13 Days of Celebration – Reviews & Roses 3 jaar!

Reviews and Roses 3 jaar met ballonnen wit

Er is er één jarig hoera, hoera, je kunt het wel zien dat is Reviews & Roses! Hiep Hiep Hoera! Jaaaaa, kun je het geloven?! Vandaag bestaat Reviews & Roses gewoon alweer 3(!) jaar. Ongelooflijk hoe de tijd vliegt. Het voelt nog als de dag van gisteren dat ik Reviews & Roses online zette, met de verwachting dat ik nooit creatief genoeg zou kunnen zijn om meer dan een maand aan content te creëren. Boy was I wrong! Op de één of andere manier krijg ik vaak zelfs zoveel ideeën dat ik tijd tekort kom om alle artikelen te schrijven.

Bedankt!

Ik krijg zoveel energie van bloggen, en alles dat bij het bloggen komt kijken. Ook jullie zijn hier onderdeel van. Want zonder jullie zou het slechts een website zijn waarop ik mijn mening geef. Dankzij jullie enthousiasme blijf ik met veel plezier al deze artikelen schrijven. En net als voorgaande jaren wil ik daar rond de verjaardag van Reviews & Roses bij stilstaan. Ik wil jullie bedanken voor elk artikel dat jullie hebben gelezen, elke reactie die jullie hebben achtergelaten en alle liefde die jullie mij brengen.

13 Days of Celebration

Ik heb contact opgenomen met diverse partijen die bij mij, en dus Reviews & Roses passen, en die waren al net zo enthousiast om mee te helpen deze verjaardag goed te vieren. Zo enthousiast dat terwijl ik van plan was 8 winacties te plaatsen, dit is uitgegroeid naar 13 winacties! Vandaag is dan ook de start van 13 Days of Celebration, waarbij 13 dagen lang elke dag een winactie online komt. Bezoek Reviews & Roses dus gezellig elke dag om te kijken wat we die dag voor jullie in petto hebben. Pssst… de eerste winactie komt vandaag om 10.00 uur online!

Hiep Hiep Hoera!

Deze post is al 2330 keer gelezen


Geef een reactie

49 responses to “13 Days of Celebration – Reviews & Roses 3 jaar!

 1. Denise G

  Hoi Jessica, lees al een tijdje mee, maar post eigenlijk nooit..
  Toch even vertellen dat ik het er leuk vind weglezen bij je!
  Dus van harte gefeliciteerd met de 3 jaar, en op naar de 5!
  Gaat je heel goed af! 🙂

  • Hi Denise,

   Wat superleuk dat je een berichtje hebt achtergelaten! Bedankt voor je compliment en dat je Reviews & Roses altijd trouw bezoekt. Daar ben ik héél blij mee! 😀

 2. Heerlijk voor je dat je zo lekker je ei kwijt kunt nietwaar? Heb ik zelf ook, mijn blog is ook alweer ruim 3,5 jaar en ik vind het nog steeds enorm leuk om te doen. Gefeliciteerd en op naar je 5 jarig jubileaum

 3. Geweldig, Jessica, van harte gefeliciteerd en ga zo door!!!!
  Geniet van je jubileum en dank voor alle samenwerking. Laten we dat vooral blijven doen en op naar de 5;)🎉❤️📚👍🎉❤️📚👍