Categorieën: Blog Business / Tags:

Geschreven door Jessica

Mededeling | Tot en met juli drie artikelen per week

Een kort berichtje

Lieve allemaal,

Vandaag even een kleine mededeling over het aantal artikelen dat de komende tijd per week zal verschijnen. Jullie zijn namelijk van mij gewend dat er elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag een artikel of recensie verschijnt. Maar dit zal tot en met juli wijzigen naar een artikel op elke maandag, woensdag en vrijdag.

Waarom deze tijdelijke wijziging?

De afgelopen weken, en ook de komende weken heb ik het enorm druk en staat er heel veel gepland. Hierdoor heb ik te weinig tijd heb om achter de laptop te kruipen en artikelen te schrijven. Tot en met onze vakantie is elk weekend al volgeboekt. Wel met leuke dingen gelukkig(!), maar dat neemt niet weg dat ik tijd tekort kom. Zoals jullie weten krijgen wij in juli twee kittens. We zijn dus ook druk bezig ons huis kittenproof te maken, en ook dat blijkt nog best wat tijd te nemen.

Ik moest uiteindelijk kiezen tussen, elke week vier artikelen online zetten die kwalitatief minder zijn, en in onze zomervakantie drie weken niks online. Of nu alvast terugschakelen naar drie artikelen per week. Ik heb dus gekozen voor dit laatste.

Tot zover de mededeling.

Veel liefs, Jessica

Deze post is al 2308 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Mededeling | Tot en met juli drie artikelen per week