Categorieën: Blog Business / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Ontmoet het Reviews & Roses Review Team

Meet the Review Team

Herinneren jullie nog de post van afgelopen februari waarin ik vertelde dat ik op zoek was naar gastbloggers voor in het nieuwe Reviews & Roses Review Team? Inmiddels heb ik diverse aanmeldingen binnen gekregen en hier heb ik drie personen uit gekozen die zich vanaf vandaag het Reviews & Roses Review Team mogen noemen. Vandaag stel ik ze alle drie aan jullie voor en vertel ik wat jullie van dit team kunnen verwachten.

Waarom dit Review Team?

Ik heb niet altijd even veel tijd om consistent artikelen te leveren. Het is voor mij niet haalbaar om ál die boeken te lezen en ál die films te zien die zó leuk zijn, maar wat zou ik ze wel graag met jullie allemaal delen. Met de komst van het Review Team zullen er vaker en meer artikelen gepost worden op Reviews & Roses.nl. Zoals ik ook al aangaf in het oproepje zocht ik gastbloggers die zich kunnen vinden in de genres die je al voorbij hebt zien komen op Reviews & Roses. Zo blijft wat geschreven wordt, nog steeds bij jou, de lezer, passen.

Ontmoet Amarins

Amarins

Even voorstellen: Een tijdje terug deed Jessica een oproep voor gastloggers die af en toe een bijdrage willen leveren op haar blog. Ik was ik meteen enthousiast en meldde me aan. Wat was ik verrast toen ik uiteindelijk een mail kreeg met positief bericht. Ik zit vanaf nu in haar Review Team. Vanaf vandaag kunnen jullie dus af en toe een recensie / artikel van mijn kant verwachten.

Mijn naam is Amarins, gehuwd en 51 jaar. Ik ben woonachtig in Friesland, waar ik geboren en getogen ben. Ik lees erg graag en vermaak me ook heel graag met leesgerelateerde bezigheden zoals het schrijven van een recensie, boekenuitjes of leesclubs. Het feelgoodgenre is mijn favoriet, maar daarnaast lees ik ook heel graag historische romans en young – en new adult verhalen. Naast lezen borduur en haak ik nog en kijk ik heel graag een fijne serie of film.

Mijn favoriete boek: Die heb ik eigenlijk niet, want er is zoveel moois. Ik ben echt fan van de Nederlandse schrijfsters. Het boek dat de laatste tijd het meest indruk op me maakte is het boek Kernpunt van Ryanne Veldkamp. Als je het verhaal zo indrukwekkend en met zoveel emoties kan schrijven dan is dat echt heel bijzonder.

Mijn favoriete film: Me Before You en Legends of the Fall.

Mijn favoriete tv-serie: When Hope Calls (via WithLove) en Flikken Maastricht via tv.

Een leuk weetje over mij: Mijn quilty pleasure is dat ik graag boeken lees over cowboys. Of het nu het welbekende damesromannetje is of een roman is, ik ben fan!

Ontmoet Kimberley

Kimberley

Even voorstellen: Mijn naam is Kimberley. Misschien heb jij mij al eens voorbij zien komen, want ik heb eerder Fairyloot-unboxings geschreven voor Reviews & Roses. Doordeweeks sta ik voor de klas, ik ben namelijk docente op een middelbare school. Daarnaast heb ik mijn eigen dansschool en eigen creatieve bedrijfje. In januari van 2022 ben ik voor het eerst moeder geworden, een avontuur! Ik lees graag, maar door het moeder zijn en daardoor eerder moe zijn, kom ik er niet altijd zoveel aan toe als ik zou willen. Daarnaast heb ik 1001 en andere hobby’s. Tot snel!

Mijn favoriete boek (sorry een serie): The Prison Healer serie.

Favoriete film: Anastasia (de tekenfilm).

Favoriete tv-serie: Telt Wie is de Mol? Anders…. Sex Education.

Een leuk weetje over mij: voor mijn zwangerschap vond ik chocolade niet lekker en nu wel!

Ontmoet Melody

Melody

Even voorstellen: Hoi Booklovers ❤️

Ik ben Melody. 29 Jaar, moeder van twee zoons, getrouwd en een echte booklover. Op mijn eigen instagram pagina @melody.leest heb ik regelmatig recensies en nu mag ik ook hier bij Jessica gaan bloggen. Wees vrij om vragen te stellen!

Mijn favoriete boek: Ja dat vind ik erg moeilijk. Ik denk toch dat dat ACOTAR is.

Favoriete film: Tsja ik denk dat dat per moment wel heel erg verschilt. Maar op dit moment zou ik zeggen: The Fast and the Furious.

Favoriete tv-serie: Grey’s Anatomy

Een leuk weetje over mij: Mijn liefde voor lezen heb ik begin 2022 terug gevonden nadat ik spontaan een boekenbox had besteld terwijl ik op dat moment helemaal niet las.


Ik wens Amarins, Kimberley en Melody heel veel plezier met het schrijven van recensies en artikelen voor Reviews & Roses. Welkom bij het Reviews & Roses Review Team!

Heb jij vragen voor deze dames? Stel ze hieronder!

Deze post is al 1317 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Ontmoet het Reviews & Roses Review Team