Categorieën: Blog Business / Tags:

Geschreven door Jessica

Wil je Reviews & Roses blijven volgen op Facebook?

Zo blijf je Reviews and Roses volgen op Facebook 2

Misschien heb je het al wel meegekregen: Facebook verandert de komende maanden iets in diens algoritme. Hierdoor krijgen jullie berichten van pagina’s, zoals de pagina van Reviews & Roses, minder, tot niet, op jullie tijdlijn te zien. Omdat dat natuurlijk ontzettend jammer is, en vast ook niet de bedoeling, gezien jullie Reviews & Roses ongetwijfeld met een reden via Facebook volgen, vertel ik jullie vandaag hoe jullie de berichten van Reviews & Roses nog gewoon dagelijks in je tijdlijn voorbij kunt zien komen.

Mocht je trouwens meer willen weten over deze bijzondere veranderingen in het algoritme van Facebook, lees dan zeker ook even het artikel van Frack Watching.

Zo mis je niks meer

Willen jullie niks missen van Reviews & Roses? Voeg Reviews & Roses dan aan je favorieten toe. Dit werkt als volgt:

  • Ga naar het ‘Nieuwsoverzicht
  • Klik op de drie puntjes achter ‘Nieuwsoverzicht
    Nieuwsoverzicht
  • Klik op ‘voorkeuren bewerken
  • Geef aan van wie je berichten wilt zien door een sterretje toe te voegen aan de pagina’s en personen die je in je tijdlijn wilt blijven zien verschijnen.
    Voorkeuren bewerken Facebook
  • Tadaaa, nu omzeil je Facebooks nieuwe algoritme en blijf je de berichten van Reviews & Roses gewoon zien op je tijdlijn.

Wil je jouw favoriete pagina’s blijven steunen? Het helpt ook om onder berichten te reageren en gesprekken op gang te brengen. <3 Zeg het voort.

Welke pagina’s ga jij absoluut toevoegen?

Deze post is al 1653 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Wil je Reviews & Roses blijven volgen op Facebook?