Categorieën: Boeken / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Boekrecensie | Het Geheim – Elle Kennedy

Het Geheim - Elle Kennedy
Deze recensie gaat over een vervolgdeel en kan dus spoilers bevatten m.b.t. het voorgaande deel / de voorgaande delen.
Boekrecensie | Het Geheim – Elle KennedyHet Geheim door Elle Kennedy
Vertaler: Jeannet Dekker
Serie: Briar U #2
Verschenen: 18 juni 2020 bij Love Books
Format: Audioboek, Paperback, aantal pagina's: 416
Genre: Contemporary, New Adult, Sports romance
Lees ook: De Deal, De Fout, Het Einde, Het Doel, De Jacht, Anders dan je dacht, Misfit, Het Graham Effect
Rating: 5 Stars | Spicy: two-flames
Goodreads

Brenna Jensen weet één ding zeker: ze mag nooit, maar dan ook nooit, vallen voor Jake Connelly. Brenna’s vader is de coach van het ijshockeyteam van Briar en Jake speelt voor hun aartsrivaal. Hij is heel erg arrogant en bijdehand, maar ook woest aantrekkelijk.
Wanneer Brenna de hulp van Jake nodig heeft voor haar stage, slaat de vonk toch over. Maar Brenna weet dat het haar vader zou kwetsen als ze iets zou beginnen met zijn grootste rivaal. En dat de fans van het Briar-ijshockeyteam het zouden afkeuren als ze haar zouden zien met Jake. Als ze altijd in het geheim met Jake afspreekt, en níét verliefd op hem wordt, is er niets aan de hand. Toch?

Briar U

Ik ga altijd als een spéér door de boeken van Elle Kennedy. Ik hield altijd al van haar verhalen, maar op een gegeven moment had ik zoveel van haar gelezen dat ik haar boeken aan de kant heb gelegd en even weer een andere auteur tussendoor las. Tot ik vorig jaar met een burn-out thuis kwam te zitten en het mij niet lukte om alle typen boeken te lezen. Maar die van Elle Kennedy wel. En ze waren nog net zo verslavend als ik mij herinner. Eindelijk begon ik aan de Briar U-serie, en vandaag bespreek ik deel twee: Het Geheim.

Het Geheim - Elle Kennedy

Het Geheim

In Het Geheim spelen Brenna en Jake de hoofdrollen. Brenna kan je al kennen als de dochter van coach Jensen, de coach van de Briars. En Jake ken je als één van de sterspelers van hun grootste rivaal Harvard. Maar om haar stage bij Hockeynet veilig te stellen heeft ze in het diepste geheim zijn hulp nodig. En eigenlijk is hij ook wel héél erg leuk…

Fantastische personages

Wat zijn Brenna en Jake fantastisch leuke personages! De Romeo en Julia-achtige setting in Het Geheim maakte dat ik hun geheime liefde extra leuk vond. Ik hou ervan hoe Elle Kennedy haar personages altijd beschrijft en het heerlijke gekibbel tussen de twee hoofdpersonen. Daar krijg je gewoon geen genoeg van. Daarnaast spat de aantrekkingskracht letterlijk van de pagina’s af en verslind je het boek in één ruk.

Het Geheim - Elle Kennedy

Diepere laag

Het Geheim is echter niet ‘gewoon’ en verhaal over twee leuke personages met veel aantrekkingskracht. Vooral het verhaal van Brenna gaat dieper en is enorm interessant. Wat is het verleden met de jongen die haar om de haverklap belt? En wat is er in haar verleden gebeurd dat haar relatie met haar vader er zo onder geleden heeft? Ik denk dat Het Geheim zeker één van mijn meest favoriete delen uit de Off-Campus en Briar U series is.

Conclusie

Zoals we gewend zijn van Elle Kennedy bevat Het Geheim fantastische personages (die je gaat aanmoedigen), heerlijke dialogen, steamy scènes en een diepere laag. Ondanks dat je eigenlijk al wel een beetje weet hoe het boek gaat eindigen is de reis ernaartoe de moeite waard. Ook altijd leuk is dat we in elk boek altijd wel een aantal oud-personages tegenkomen en zo weer even kunnen zien hoe het met hun gaat. Al met al dus zeker weer een aanrader!

p.s. ik heb het boek voor een deel geluisterd, en dan klinken bepaalde scènes heel erg plat. Tijdens het lezen merkte ik dit echter niet.


Of koop het boek bij Libris / Boekenwereld


Deze post is al 105 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Boekrecensie | Het Geheim – Elle Kennedy