Categorieën: Boeken / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Boekrecensie | Zeg ja – Elle Kennedy

Zeg ja - Elle Kennedy
Boekrecensie | Zeg ja – Elle KennedyZeg ja door Elle Kennedy
Verschenen: 10 december 2020 bij Love Books
Format: E-book, aantal pagina's: 69
Genre: Contemporary, Kort verhaal, Romantiek
Lees ook: De Deal, De Fout, Het Einde, Het Doel, De Jacht, Anders dan je dacht, Misfit, Het Graham Effect, Het Geheim
Rating: 4 Stars | Spicy: two-half-flames
Goodreads

Een hilarische novelle over een spannende onenightstand met onverwachte gevolgen…

Emilia heeft een druk weekend voor de boeg, ze is maid of honor op de bruiloft van haar beste vriendin. Ze besluit dat ze wel een verzetje kan gebruiken voor alle stress begint en wat is dan leuker dan een spannende onenightstand? Ze is buiten de stad, maar gelukkig biedt de technologie uitkomst: de knappe jongen die ze via de app opduikelt maakt haar verwachtingen meer dan waar. Haar wilde nacht met ‘Dirk’ is alles wat ze ervan had gehoopt.
De volgende ochtend lijkt hij toch verdacht veel op de bruidegom.

Zeg ja is een meeslepend verhaal van bestsellerauteur Elle Kennedy, bekend van de populaire series Off Campus en Briar U.

Kobo Plus

Tijdens onze vakantie naar Mallorca lukte het eigenlijk niet echt om te lezen. Terwijl ik in de vakantie bij het zwembad normaal gesproken juist véél lees. Nou kon dat te maken hebben met de naweeën van mijn burn-out en het feit dat ik de hele dag door prikkels om mij heen had. MAAR! Toen besloot ik om op mijn e-reader te kijken wat er op Kobo Plus beschikbaar is van Elle Kennedy. Voor de vakantie was ik namelijk door het eerste deel in de Briar-U serie gevlogen. En toen zag ik Zeg ja voorbij komen.

Zeg ja - Elle Kennedy

Over Zeg ja

In Zeg ja draait het verhaal om Emilia. Voor de bruiloft van haar beste vriendin – die ze al twee jaar niet heeft gezien (dat blijft wel een beetje gek) – is ze afgereisd naar een hotel. Omdat ze de komende dagen druk in de weer zal zijn als maid of honor, besluit ze iets eerder te komen en te gaan voor een one night stand. Maar dan komt ze hem tegen op de bruiloft…

Veel te kort

In de veronderstelling dat het een volledig boek zou zijn begon ik enthousiast aan Zeg ja. Om er al veel te snel achter te komen dat het boek véél te kort is. Wat ook de bedoeling is van een kort verhaal natuurlijk, maar als het op Elle Kennedy aankomt, mogen boeken altijd wel dikker zijn, haha. Hoe ze het echter ook went of keert: het verhaal voelt volledig en afgerond aan. Al had ik nog veel meer willen lezen over deze leuke personages. Misschien kan ze voor mij nog een novelle schrijven over een dubbeldate met Emilia en haar beste vriendin?

Zeg ja - Elle Kennedy

Verrassend

Het leuke is dat Elle Kennedy met Zeg ja wist te verrassen! Er was een moment dat ik tijdens het lezen dacht: zou het niet leuk zijn als dit het geval zou zijn. Maar ik kon mij niet voorstellen dat een schrijfster dat echt zou doen. En toen deed ze het! Met een twist, dat wel, haha. Het verhaal is erg vermakelijk en vol van humor en enorm steamy.

Eindoordeel

Zeg ja is een kort verhaal geschreven door Elle Kennedy, die we kennen van de Royals, Off-Campus en de Briar-U serie (en meer!). Haar verhalen zijn altijd heerlijk vlot, bevatten interessante personages, en als je van steamy houdt dan zit je hier ook goed. Als je fan bent van Elle Kennedy, dan is dit korte verhaal zeker onmisbaar in je collectie. Het bevat een leuke twist waardoor je snel verder wilt lezen. Dit had van mij zeker een volledig boek mogen zijn.


Of koop het boek bij Libris / Boekenwereld


Deze post is al 121 keer gelezen


Geef een reactie