Challenges van 2015

Challenges van 2015

Hoewel mijn boekige challenges al wel aan bod zijn gekomen in mijn boekenblogger enquête vooruitblik, wilde ik toch nog even wat aandacht aan challenges besteden. Ik doe namelijk niet alleen mee aan boekige challenges, maar heb voor mijzelf ook een doel gesteld voor films. Kijk mee naar mijn challenges van 2015!

Boekige Challenges

Zoals ik ook afgelopen jaar deed, doe ik ook dit jaar mee met de Goodreads Reading Challenge. Vorig jaar was mijn doel om tien boeken te lezen, maar dit paste ik halverwege het jaar aan naar vijftien. Dit is precies gelukt. Voor komend jaar heb ik de challenge op twintig boeken gezet om er een echte uitdaging van te maken.

Maar naast de Goodreads Reading Challenge doe ik ook mee met een boekenbingo. Om deze te kunnen halen moet ik meer boeken lezen dan ik al had ingesteld voor mijn Goodreads Reading Challenge, dus het wordt lastig, niet alleen door de hoeveelheid boeken maar ook door de opdrachten zelf zoals een boek lezen met meer dan 600 bladzijden, maar ik ga er mijn best voor doen. Hoe leuk zou het zijn als ik volgend jaar kan zeggen dat ik de boekenbingo vol heb gekregen! De boekenbingo waar ik aan meedoe is de bingo van Book Babbles.

Op de hoogte blijven van mijn Reading Challenges? Klik door naar de overzichtspagina van mijn Reading Challenges.

Movie Challege

Maar ik wilde ook graag een andere challenge doen: een movie challenge! Ik wil dit jaar in totaal 100 films kijken. Het maakt niet uit uit welk jaar ze komen of welk genre het is, zolang het maar 100 films zijn.

Waarom 100? Eerst wilde ik een challenge doen van elke week een film, maar mijn vriend en ik kijken in principe vaak al elke week een film, een uitzondering hier en daar. Ik wilde er wel echt een uitdaging van maken, dus besloot ik dat het dan wel leuk zou zijn als ik een challenge zou doen van gemiddeld twee films per week. 2 x 52 weken is 104 films, maar dat vond ik geen mooi getal. Ik besloot het af te ronden naar 100, en zo ontstond de 100 films in één jaar challenge!

Op de hoogte blijven van alle films die ik heb gekeken voor deze challege? Klik dan door naar de overzichtspagina met alle films die ik heb gekeken voor mijn 100 films in een jaar challege.

Deze post is al 1336 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 7 januari 2015 door Jessica

Categorieën: Boeken, Films, Persoonlijk / Tags: , , , , ,

Geef een antwoord

9 responses to “Challenges van 2015

  1. Wat een toffe challenges. Ik ben echt benieuwd of je het gaat halen. Mijn vriend en ik kijken ook zoveel films. Misschien dat ik ook eens ga noteren hoeveel t er per jaar zijn haha 😉 Volgens mij schrik ik dan wel. Heel gaaf in ieder geval dame!…