Categorieën: Boeken / Tags:

Geschreven door Jessica

Faye en Sean & Zoektocht terug nú verkrijgbaar!

Faye en Sean en Zoektocht terug

Misschien heb je het al wel op sociale media voorbij zien komen: de eerste twee boeken van Marina Folkers worden uitgegeven in een nieuw jasje. Haar eerste twee boeken waren destijds uitgegeven bij Uitgeverij Ellessy, maar sinds Onder de sterren van Montpellier heeft ze een contract bij Uitgeverij Zomer & Keuning. In eerste instantie kregen de eerste twee boeken wel een nieuw jasje, maar werden ze alleen opnieuw uitgegeven als e-book. Vanaf 30 juni zijn Faye en Sean en Zoektocht terug echter ook als paperback verkrijgbaar! En ja, daar mag je best een dansje voor doen, want de covers zijn o, zo prachtig. Zo enorm zelfs, dat ik twijfel of ik ze ga kopen, terwijl ik de oude versies al gesigneerd en wel in de kast heb staan.

Mijn Marina-avontuur

Voor mij begon mijn Marina-avontuur in 2015 toen ik het boek Faye en Sean ontdekte. Ik raakte via Twitter in gesprek met Marina en nadat ik het boek had gelezen was ik fan. Vanaf dat moment heb ik elk boek van Marina gelezen, en ik mocht zelfs spreken op de boekpresentatie van Zoektocht terug (spannend!).

Faye en Sean blijft echter een speciaal plekje in mijn hart houden. Ik heb enorm meegeleefd met het verhaal van Faye en Sean en ik heb genoten van hun hechte band.

Wat mijn favoriete boek van Marina is op dit moment? Dat is Meer dan ooit. Je ziet echt hoe Marina door de jaren heen is gegroeid, Meer dan ooit is hier het bewijs van. Ik kan dan ook niet wachten tot in oktober haar nieuwste boek, Ik hou je vast, verschijnt. En hopelijk komt ook haar korte verhaal, Niet normaal meer, ooit beschikbaar als paperback voor het grotere publiek, want die zou ik maar wat graag in de kast hebben staan.

Over Faye en Sean

Faye en Sean - Marina FolkersVerschenen: 30 juni 2020 in paperback
Aantal pagina’s: 384
Genre: Roman, Feelgood
Lees ook: Onder de sterren van MontpellierMeer dan ooit

Goodreads - Add to button

Lees mijn recensie

In Faye en Sean wordt Faye als tienjarige door de ondoorgrondelijke Sean gered. Ze verklaart hem tot haar persoonlijke held. Als zij volwassen wordt, gaat ze op zoek naar zichzelf en de liefde. Maar staat haar vriendschap met Sean hierbij niet in de weg?

Sean heeft een moeilijke jeugd en alleen muziek houdt hem op de been. Dan komt de onhandige Faye in zijn leven en mede dankzij haar maakt hij zijn dromen waar. Maar durft hij ook te gaan voor wat hij het liefste wil in zijn leven?

Sterren

Over Zoektocht terug

Zoektocht terug - Marina FolkersVerschenen: 30 juni 2020 in paperback
Aantal pagina’s: 336
Genre: Roman, Feelgood
Lees ook: Onder de sterren van MontpellierMeer dan ooit

Goodreads - Add to button

Lees mijn recensie

Wanneer Caitlin een paar dagen met een vriendin naar Londen gaat, laat ze haar vriend Steven met tegenzin achter in het Noorden van Engeland. In de Britse hoofdstad kruisen heden en verleden elkaar geheel onverwachts. Al Caitlins zekerheden, zoals haar jarenlange, stabiele relatie met Steven, worden aan het wankelen gebracht. Ze klampt zich vast aan haar dromen, maar dit wordt haar moeilijk gemaakt door Max Jordan, een beroemde filmster die ook befaamd is om zijn charme. Hij rammelt met plezier aan haar overtuigingen en zet de boel nog meer op zijn kop. Lukt het Caitlin om de weg terug te vinden?

Ga jij deze prachtige nieuwe edities aanschaffen?

Deze post is al 2579 keer gelezen


Geef een reactie