Categorieën: Boeken / Tags:

Geschreven door Jessica

Summer Snacks Book Tag

IMG_2208 - TAG

Begin deze zomer werd ik door Madelon getagd voor de Summer Snacks Book Tag die zij zelf heeft bedacht. Een erg leuke, maar ook moeilijk in te vullen tag. Desalniettemin heb ik een poging gewaagd en dit is het resultaat.

The Heir - Kiera Cass 5

1. Aardbeiensmoothie: Een heerlijk zoet boek waar je bij wegdroomt.

The Selection. De romantiek in het boek is heerlijk zoet en ik droomde er helemaal bij weg. Natuurlijk geldt dat wel voor de gehele serie en niet alleen het eerste deel. Daarnaast spelen aardbeien een hele belangrijke rol in het boek. <3

Vamp in Love - Marijke van den Elsen

2. BBQ: Een boek dat veel verschillende aspecten heeft.

Tsjah, lastig. Naar welke aspecten ga je dan kijken? Na een blik op mijn boeken ga ik uiteindelijk voor Vamp in Love. Het is namelijk een chicklit met een vleugje thriller en actie. Een bijzondere combinatie van aspecten, maar het werkt wel. Ik heb enorm genoten van Vamp in Love.

3. Italiaans schepijs: Een boek dat echt de crème de la crème is.

Oeh de de crème de la crème? Dat is dus ondoorzichtig vragen naar mijn favoriete boek, en laat ik het nou erg lastig vinden een favoriet te benoemen. Ik heb namelijk van behoorlijk veel boeken meer dan genoten. Ik noem bijvoorbeeld The Selection Series, Onverminderd, de Shatter Me trilogie… Dus ga ik voor het meest recente boek dat tot de groep crème de la crème gerekend mag worden: Hof van Mist en Woede! Als je wilt weten waarom raad ik je aan mijn meer dan gewoon enthousiaste recensie te lezen. 😉

Eenzaam en extreem ver weg - Kate Ling

4. Watermeloen: Een boek dat eigenlijk weinig had, maar toch leuk was.

Ik twijfel een beetje bij deze categorie, want het voelt zo negatief om te zeggen dat een boek waar ik wel van heb genoten weinig had. Uiteindelijk twijfel ik tussen Vertel me drie dingen en Eenzaam en extreem ver weg. Bij beide boeken zijn de verhalen vrij simpel, maar ik heb wel van allebei genoten.

Vrees me - Tahereh Mafi

5. Bosvruchten: Een boek met een ‘frisse inslag’.

Eigenlijk wil ik hier weer gaan voor Hof van Mist en Woede, maar omdat ik deze al heb gebruikt bij een eerdere vraag, ga ik nu voor een ander boek. Namelijk Vrees Me door Tahereh Mafi. Ondanks gelijkenissen met andere dystopische boeken vond ik deze heerlijk verfrissend. Er zaten heerlijke onverwachte plottwists in en wist op vele momenten onvoorspelbaar te zijn. En het is één van de weinige series die daadwerkelijk met het boek beter werd.

IMG_1471 - Liefde en Gelato - Jenna Evans Welch

6. Kokosnotencocktail: Een boek dat je 100% aan de zomer doet denken.

Liefde en Gelato van Jenna Evans Welch. Ik ben er in no-time doorheen gevlogen. Niets dat mij meer aan de zomer doet denken dan een heerlijk luchtig verhaal dat zich in Italië afspeelt!

Oké, ga ik nog iemand taggen om deze tag ook in te vullen? Ja! Even denken, wie zal ik taggen? Ik ga voor: Liesbet en Story Addict.

Welk boek doet jou 100% aan de zomer denken?

Deze post is al 1235 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Summer Snacks Book Tag