Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | The Bookish Shop – ToG Part One

The Bookish Shop - ToG Part One

Ik zat er al een behoorlijke tijd op de wachten. De speciale box van The Bookish Shop rondom de Throne of Glass-serie. Ik bestelde de box op 1 maart, en heb ruim drie maanden moeten wachten. Volgens mij was ook aangekondigd dat de box ten minste pas minimaal na acht weken verstuurd zou worden gezien het een pre-order was. Deze ToG part one box zegt het eigenlijk al, het is een box uit een serie. In totaal zullen er geloof ik drie boxen komen, waarmee je enkele items ook in een serie kunt sparen. Waaronder de speciaal ontworpen dust jackets. In deze boxen zitten geen boeken, alleen goodies. Kijk je mee naar de inhoud?

Lightweight summer blanket

Designed by Evie Seo

Lightweight summer blanket

Mijn mening | Oh, wauw! Ik vond deze quote al geweldig, maar in combinatie met het artwork en het feit dat het een dekentje is, is hij helemaal prachtig! Zoals je kunt zien is hij in de breedte net zo groot als de tafel waar ik tegenwoordig altijd alle foto’s maak. Ik blijf er maar naar staren. Zo mooi!

Enamel pin featuring Celaena and Nehemia

Designed by Lapelsandspells

Enamel pin featuring Celaena and Nehemia

Mijn mening | Ik ben fan van ToG, maar dit ontwerp spreekt mij helaas niet helemaal aan. Het is niet hoe ik de personages voor mij zie, en waarom zit er een soort van ketting onder?

Dorian Keychain

Designed by Knighmares & Daydreams

Dorian Keychain

Mijn mening | Haha oké, ik vind deze sleutelhanger niet perse mooi, maar wel grappig en schattig. Toch weet ik niet of ik hem aan mijn sleutelbos ga hangen.

Animal clip: Collector #1 Fleetfoot

by Knightmares & Daydreams

Mijn mening | Helaas, deze miste in mijn box. Gelukkig heb ik al wel kunnen zien hoe de clip eruit ziet, want Instagram staat er al vol mee, bijvoorbeeld hier. Ik ga nog even contact opnemen met The Bookish Shop en zal ongetwijfeld alsnog één toegestuurd krijgen.

Castle Library Candle

By Say Anything Studio

Castle Library Candle

Mijn mening | Oeh, al ik de tekst op het deksel zo lees, zou je denken dat er nog een verrassing in de kaars zit. Nu wil ik hem alleen maar continu branden om het te ontdekken, haha! Ik vind dat ze het trouwens erg leuk hebben gedaan om deze kaars echt een kasteelachtig bibliotheekgevoel te geven. Zowel qua kleur, maar ook met de roestige dop en mogelijk het verstopte cadeautje.

Fireheart Necklace

Fireheart Necklace

Mijn mening | Oooh dit vind ik ook heel leuk. Ik weet niet of ik het ga dragen – waarschijnlijk is de ketting ook wat te kort voor mij -, maar het naamplaatje ziet er wel heel leuk uit.

Throne of Glass and Crown of Midnight Dust Jacket

By Diana Dworak

Throne of Glass and Crown of Midnight Dust Jacket

Mijn mening | Hmmm, nee, ik ben helaas geen fan. Ik vond de speciale dustcover van Defy Me destijds wel heel mooi, maar deze spreken mij dus helaas totaal niet aan. De personages zien er gewoon heel anders uit dan ik mij ze had ingebeeld. Nee, het is niet mijn ding helaas. Jammer!

Art Print

By @artbyisambeleza

Art Print

Mijn mening | Ook deze art print is helaas niet mijn ding. Dat is dan weer het gevaar van fan art; soms worden personages niet weergegeven zoals jij ze voor je ziet. Ik vind Celaena ook echt niet mooi getekend qua gezicht.

Baba Yellowlegs Bookmark

Baba Yellowlegs Bookmark

Mijn mening | Haha, oeps, pas nadat ik de foto had toegevoegd zie ik dat ik ze net andersom had moeten doen. De tekst loopt namelijk op de achterkant door, en staat nu precies verkeerd om. Helaas spreekt het artwork mij hier ook niet aan, en zou ik zo’n boekenlegger persoonlijk niet hebben gekocht. Ook al is de quote wel goed gekozen.

Conclusie

The Bookish Shop - ToG Part One

Nadat ik alle items uit de doos had gehaald overkwam mij toch een gevoel van teleurstelling. Er zitten enkele leuke items in, maar ik had er denk ik toch iets meer van verwacht. Het kan ook komen doordat ik de box bij Defy Me en recent de Fairyloot special voor Finale heel gaaf vond, en dat de ToG Part One box erbij verbleekt. Ik denk wel dat ik enkele items ga verkopen om er anderen blij mee te maken. Smaken verschillen immers. Ik was van plan de gehele serie te kopen, maar nu twijfel ik wel ontzettend. The Bookish Box heeft vaak hele leuke items, maar nu blijkt dat er ook wel eens boxen tussen zitten die mij niet helemaal liggen. En gezien ik de box uit Amerika koop, is het niet zomaar even iets dat je aanschaft. Aan de andere kant heb ik ook een beetje last van fear of missing out. Wat als er in de volgende twee boxen wél vet veel hele gave items zitten, die ik vervolgens misloop? Wat vind jij?

Moet ik de ToG Part Two box wel of niet kopen?

Deze post is al 1398 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Unboxing | The Bookish Shop – ToG Part One

  1. Desiree

    Ik vind juist de dustcovers, de artprint en de boekenleggers het tofst uit deze box. Is deze box nog verkrijgbaar? Op een of andere manier mis ik altijd dit soort dingen. Best jammer.

    • Hoi Desiree,

      De box is helaas compleet uitverkocht (ging heel snel). Maar als je even contact met mij opneemt via mail (jessica@reviewsandroses.nl), dan wil ik ze (de twee dustcovers, boekenlegger en art print) voor een goede prijs wel aan je verkopen. 🙂