Categorieën: Boeken, Films / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Challenges van 2018

Challenges 2018

De eindejaarslijstjes zijn geplaatst en de laatste challenge updates zijn online gekomen. Tijd om vooruit te kijken naar de challenges van 2018!

Wrap-up Challenges 2017

Helaas heb ik niet alle challenges gehaald die ik begin 2017 had gesteld. Zo is het mij niet gelukt om de 100 films in 1 jaar challenge te halen. Daartegenover staat echter dat ik dit jaar meer tv-series heb gekeken en meer heb gelezen.

Voor dit jaar heb ik besloten om het aantal films los te laten en dus niet mee te doen aan de 100 films in 1 jaar challenge. Ik blijf nog wel steeds bijhouden welke films ik kijk, maar hoef niet meer perse een aantal te halen.

Ook laat ik de blindspot challenge los. 2017 is al het tweede jaar op rij dat ik er te weinig mee heb gedaan en daardoor wederom niet heb gehaald. Tijd dus om die challenge te laten varen.

Heb ik überhaupt een challenge gehaald? Ja! Ik heb de Goodreads Reading Challenge overschreden en ook de boekenbingo heb ik gehaald. Yay!

Movie Bingo 2018

Vorig jaar introduceerde ik jullie aan de Movie Bingo Challenge. Geïnspireerd door de Boekenbingo van Madelon van de afgelopen jaren besloot ik een Movie Bingokaart te maken. Het doel is hetzelfde; in één jaar tijd proberen de bingokaart vol te krijgen. Op verzoek van jullie heb ik besloten ook dit jaar een Movie Bingokaart te maken. Het uiterlijk van de bingokaart blijft hetzelfde, maar de inhoud is anders. Nieuwe vakjes, nieuwe kansen!

Movie Bingo 2018

De regels: 

  • Elke film mag voor slechts één vakje gebruikt worden;
  • Wanneer je eenmaal een film hebt ingevuld, mag je jouw keuze niet meer veranderen.

Deel jouw vorderingen op social media met de hashtag #MovieBingo, of deel het op je eigen blog (als je die hebt). Ik zou het ontzettend leuk vinden dat je mij tagt zodat ik ieders vorderingen kan volgen. Ik ben erg benieuwd! Doe je mee?

Goodreads Reading Challenge 2018

Goodreads Reading Challenge 2018

Ik weet niet of Madelon in 2018 een Reading Bingo gaat maken, maar ik doe in elk geval mee met de Goodreads Reading Challenge. Ik heb het totaal dit jaar ingesteld op 52 boeken. Wat neerkomt op een boek per week. Als het net zo goed gaat als dit jaar dan moet dat helemaal goed gaan komen. Daarnaast, ik heb nog zoveel boeken liggen, als ik minder lees, dan kom ik er misschien wel nooit aan toe, haha.

Welke challenges ga jij aan in 2018?

Deze post is al 3849 keer gelezen


Geef een reactie

14 responses to “Challenges van 2018

    • Maar het kan ook een leuke uitdaging zijn! Misschien ontdek je zo een film die je niet zo snel zou uitproberen. 😀 En anders kan men misschien kijken naar diens tweede of derde naam of een nickname, als ze dat hebben. 😀

  1. Ik heb mijn reading challenge op 100 gezet en zou het tof vinden als ik dat haal, maar het hoeft niet per se: ik wil vooral graag boeken lezen die ik al heel lang wil lezen haha. Ik wil ook graag meer series kijken, want dat waren er in 2017 maar heel weinig… en meer films! In 2017 keek ik 55 films en ontdekte ik vooral hoe tof ik dat vind, en nu wil ik echt gewoon regelmatig een toffe film kijken. Mijn watchlist is zo lang dat dat makkelijk moet lukken, haha.

  2. Do

    Wat een leuke challenges, vooral de movie-bingo klinkt erg leuk. Ik heb mijn reading-challenge op 70 boeken gezet, ik ben benieuwd of ik het ga halen 🙂