Daar ben ik weer!

Beetsterzwaag

Hallo hallo, dat is lang geleden! Op 1 juli 2021 laste ik een half jaar lang een blogpauze in. Maar inmiddels is 2022 aangebroken, en hiermee ook een nieuw jaar vol nieuwe kansen. En ik ben weer terug!

Laat ik vooral voorop zetten dat de pauze mij enorm goed heeft gedaan. Het niks moeten, mezelf geen verplichtingen opleggen of de druk te hoog maken. Het bleef druk op mijn werk nadat ik er een extra project bij kreeg en er enkele personeelswijzigingen zijn geweest, en dat was al even druk genoeg. En ook de mailbox van Reviews & Roses zit nog altijd dagelijks voller dan vol. Dat mijn vrije tijd nu ook kon bestaan uit bankhangen en chillen wanneer ik daar behoefte aan had, was daarom zeer welkom.

Begrijp me niet verkeerd. Ik heb het bloggen absoluut gemist. Af en toe twijfelde ik of ik tóch even iets online zou plaatsen. Maar uiteindelijk besloten het niet te doen. Het was beter om geen verwachtingen naar jullie te scheppen door willekeurig in dat half jaar opeens iets te gaan posten. Maar de wil was er af en toe wel. Hierdoor heb ik op Instagram wat kortere recensies proberen te posten, al vind ik het nog steeds lastig een mooie feed te creëren. Wat in elk geval zeker is: afscheid nemen van Reviews & Roses kan ik nog steeds niet.

Volledig gaan bloggen gaat mij echter ook nog niet lukken. De drukte houdt nog minstens tot de zomer aan, dus ik wil mezelf vooralsnog geen extra verplichtingen opleggen. Blijft het dan het komende halfjaar weer stil op Reviews & Roses? Nee! Ik ga het gewoon anders doen. Ik beloof geen drie tot vijf artikelen per week, maar ik ga gewoon schrijven en publiceren wanneer ik er zin in heb. Heb ik een film gezien waar ik het graag met jullie over wil hebben? Dan komt er een recensie. Is er een onderwerp dat ik graag wil bespreken, dan plaats ik een blogpost. Maar allemaal zonder verplichtingen en zonder vaste dagen en tijden. Dus ik post weer regelmatiger, maar toch ook niet. Snap je? Haha.

En hoe gaat het met jullie? Laat het me weten via een reactie onder deze blogpost. Ik hoor heel graag van jullie!

Veel liefs,
Jessica

Deze post is al 510 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 2 januari 2022 door Jessica

Categorieën: Blog Business, Persoonlijk / Tags:

Geef een antwoord

2 responses to “Daar ben ik weer!

 1. Monica

  Hi Jessica,
  De beste wensen voor 2022!
  Dit jaar gewoon zien als het jaar van (een langzame) terugkomst. Als je er zin en tijd voor hebt iets posten en anders niet.
  Zelf ook een moeilijk 2021 gehad met collega’s die gingen en veel collega’s die kwamen en als je dan HR bent dan is het druk.
  Nieuw jaar, nieuwe kansen dus er weer lekker voor gaan!
  Succes, het wordt leuk!

  • Hi Monica,

   Dankjewel, jij ook de beste wensen! <3
   Oooh zit je ook in de HR, wat leuk! Lastig inderdaad wanneer er veel collega's gaan en komen, en dan ook nog alle coronaperikelen erbij. Blijf kalm en doe rustig aan. Ga ik zeker ook doen. 🙂