Kijkje in mijn leven #4 | Brunchen, Yalfest en Koningsdag

Geplaatst op 1 mei 2018 door Jessica in Persoonlijk / 12 Comments

Kijkje in mijn leven 4

Afgelopen Koningsdag vroeg iemand wat voor vakantie het eigenlijk op de scholen was. Ik zei “Het is de meivak…” Even twijfelde ik. Klopte dat wel? Zit er niet nog een vakantie tussen de voorjaarsvakantie en de meivakantie? Maar het is dus gewoon al echt mei! De tijd gaat zó snel. Vandaag vertel ik jullie welke (leuke) dingen ik heb meegemaakt in april.

Paasbrunch

Paasbrunch

De maand begon met een heerlijke paasbrunch bij mijn ouders, samen met mijn pake en beppes, en natuurlijk mijn vriend. Hierna hebben we nog een hele tijd spelletjes gespeeld. Super gezellig!

Verjaardag mem

Mijn lieve moeder was jarig! Hiep hiep hoera!

Mooi weer

En nu is mijn andere grote vriendin ook even op bezoek. 😻

Een bericht gedeeld door Jessica / Reviews & Roses (@jessicareviewsandroses) op

Deze maand troffen we het met vele mooie dagen. Heerlijk om dan even lekker buiten te gaan zitten met een goed boek en omringd door de lieve poezen van onze buren.

Bloedprikken

Er waren weer drie maanden voorbij dus het was tijd om te checken hoe het met mijn Vitamine D tekort stond. Dus ben ik weer even te bloedprikken geweest. En gek genoeg: mijn Vitamine D levels waren gedaald! Dus ondanks dat de zon er nu weer is, moet ik toch de komende tijd nog even de Vitamine D pilletjes blijven slikken.

Moeder-dochter dag

Lunch and Lavazza

Mijn moeder en ik hadden een heerlijke moeder-dochter dag samen. We zijn onder andere heerlijk naar Groningen geweest, hebben de Primark leeggeshopt en eindigden de dag bij de Intratuin. Hebben jullie ook zo’n goede band met jullie ouders? Ik ben echt blij met de mijne (al zal ik je als tiener vast iets anders verteld hebben, maar goed, daar zijn we tieners voor, haha). Dit heerlijke broodje aten we bij een tentje (Lunch & Lavazza) dat we ontdekten aan de rand van het centrum van Groningen (vlakbij Primark Westerhaven). Ik had er ook een heerlijke aarbei-banaan smoothie bij. Hier gaan we zeker weer eens naartoe. Hebben jullie hier al eens gegeten?

Etsy Shop

Speciale deal Webshop

Jiehoe, Reviews & Roses is nu te vinden op Etsy voor diegenen die de voorkeur geven aan een makkelijkere manier van afrekenen. Bijvoorbeeld via iDeal, Paypal of met Mastercard. Aan de wijze van de afhandeling van de bestelling verandert in principe niks, alleen het medium waarop de items verkocht worden. Mocht het via Etsy uiteindelijk heel goed blijken te gaan lopen, misschien ga ik dan wel helemaal over op verkoop via Etsy. Hebben jullie de leuke Book Addict totebag al besteld? Momenteel heb ik ook een speciale actie: de Book Addict totebag + 3 items (kaarten en/of buttons en/of stickers) voor maar €7,50!

Weekend weg met Katja

Katja en Jessica

Het weekend waarin ook Yalfest viel was gereserveerd voor een gezellig weekend weg met Katja van That Blonde Woman. We hadden elkaar al echt veel te lang niet gezien! Ik vertrok vrijdagmiddag richting station Zwolle waar ik haar zou ophalen, waarna we samen verder zouden reizen naar Zevenhoven. Daar stond namelijk de Bed & Breakfast waar we dat weekend zouden logeren. Binnenkort volgt nog een verslagje van wat we vonden van de Bed & Breakfast en wat in de omgeving te doen was. Het was in elk geval ontzettend gezellig en we hebben het superleuk gehad. 🙂

Yalfest

Avondprogramma

Op 22 april was het eindelijk zover: Yalfest 2018! Zoveel leuke auteurs en zoveel gezellige mensen, ik heb een hele fijne dag gehad. Je leest er alles over in mijn uitgebreide verslag over Yalfest 2018.

Vakantie weekje

Intratuin

Aansluitend had ik lekker een weekje vrij genomen. Die week vlóóg echt voorbij. Mijn vriend kon helaas uiteindelijk toch geen vrij krijgen, maar ik had genoeg te doen. Ik ben druk bezig geweest met het uitzoeken van de foto’s die ik had gemaakt tijdens Yalfest, heb artikelen geschreven, Koningsdag gevierd en de tuin aangepakt. Althans, ik heb lekker geshopt bij de Intratuin en mijn vriend heeft ze in de tuin gepland en het gras gezaaid, haha. Nope, ik heb niet de groene vingers van mijn moeder geërfd.

AVENGERS!

Uiteraard bezochten mijn vriend en ik ook de bioscoop om de nieuwste Avengersfilm te bekijken. Mijn recensie van Avengers: Infinity War staat inmiddels online.

Koningsdag

Koningsdag

Mijn ouders zouden met Koningsdag op de markt in Drachten gaan staan, en dat leek mij ook wel een goed idee. Mijn moeder verkocht haar zelfgemaakte sieraden en ik stond er met de Reviews & Roses Shop. Zelf was ik ook nog het hele huis doorgegaan en had ik ook nog wat andere dingen verkocht. Hierdoor hebben enkele boeken uit mijn boekenkast een mooi tweede thuis gekregen (vooral de Engelstalige boeken bleken erg goed te lopen!) en heb ik ook nog heel wat kleine dingetjes verkocht. Aan het einde van de dag was ik een tevreden mens en ging ik nog samen met mijn vriend naar een BBQ met onze vrienden, wat echt ontzettend gezellig was. Ik zit de laatste tijd steeds beter in mijn vel en kan er weer echt van genieten.

Wat ik keek en las

Wauw, ik heb echt van alles een beetje minder gedaan zie ik. Alhoewel, ik heb twee seizoenen van Agents of S.H.I.E.L.D. gezien. Het lijkt alsof ik weinig series heb gezien, maar alleen al Agents of S.H.I.E.L.D. is ongeveer 40 afleveringen tezamen. Verder keek ik vier films en las ik drie boeken. Wel ben ik al een aardig eind op weg in boek vier: De overlevenden door Alexandra Bracken.

Series

Series

p.s. dat ik een seizoen noem bij series betekent niet dat ik het hele seizoen heb gezien – soms wel – maar dat ik in elk geval één of meer afleveringen uit dat seizoen heb gekeken. Als ik alleen de eerste aflevering van de serie heb gezien staat erachter: pilot.

 • Agents of S.H.I.E.L.D. – Seizoen 4 en Seizoen 5
 • Black-ish – Seizoen 4
 • De Slechtste Chauffeur van Nederland – Seizoen 4
 • Famous in Love – Seizoen 2
 • The Fosters – Seizoen 5
 • Lucifer – Seizoen 3
 • New Girl – Seizoen 7
 • Riverdale – Seizoen 2

Films

Films

Boeken

Boeken

Top 5 best gelezen blogposts in april (m.u.v. winacties)

Zo geinig om te zien dat in zowel maart als april dezelfde artikelen in de top 5 meest gelezen blogposts staan. Maar in een andere volgorde. De nummer 1 is ook nu weer de nummer 1, subscription boxen blijven mateloos populair. De andere vier hebben onderling van plek gewisseld deze maand.

 1. 5x Leuke Subscription Boxen
 2. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
 3. Serie in de Spotlight | The Good Doctor
 4. De 5 leukste nummers van Kensington
 5. Filmrecensie | Game Night (2018)

Volgende maand…

… is het mei en staan er weer leuke dingen op het programma. We gaan kamperen, naar Oerrock, het is moederdag, en noem maar op.

Hoe hebben jullie Koningsdag gevierd?

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ook interessant:

Tags:


Geef een reactie

CommentLuv badge

12 responses to “Kijkje in mijn leven #4 | Brunchen, Yalfest en Koningsdag

 1. Wat heb je een mooie maand achter de rug Jessica! Zo’n moeder-dochter dag lijkt me super fijn. Eigenlijk is het al heel lang geleden sinds ik dat met mijn moeke heb gedaan. Net als bij jou komen de katten van de buren weer wat vaker op bezoek nu het mooier weer is. Dit weekend zat ik nog in de tuin te lezen terwijl één van onze buurkatten naast me op een stoel lag. Binnenkort probeer ik eens op jullie Etsy-shop rond te kijken. Ik ben alvast heel blij met mijn Reviews & Roses bookmark.
  zwartraafje heeft onlangs geplaatst…De Nieuweling – Taran MatharuMy Profile

  • Bij mij zit er ook altijd veel te veel tijd tussen twee moeder-dochterdagen. Maar ze zijn altijd weer ontzettend fijn.

   Heerlijk hè als de katten langskomen. ^^

   Fijn om te horen dat je zo blij bent met de boekenlegger, ben benieuwd wat je van de items in de shop vindt.