Kijkje in mijn leven #6 – Mijlpalen en dromen die uitkomen

Geplaatst op 3 juli 2018 door Jessica in Persoonlijk / 12 Comments

Het jaar is weer doormidden, en juli is aangebroken. Juni was voor mij een maand vol met mijlpalen en dromen die uitkwamen. Lees je mee?

Sterren

Weekend weg met vrienden

vriendengroep

De maand begon letterlijk op vrijdag 1 juni; de dag waarop mijn vriend en ik naar Rijs (Friesland) vertrokken voor een weekend weg met onze vriendengroep. Al deze vrienden heb ik leren kennen op de middelbare school, en van de vrienden die ik toen had is een selecte club overgebleven. We spreken nog vaak met elkaar af, er zijn inmiddels partners bij gekomen, en we wilden heel graag eens een weekend samen weg. Zodoende. Het was enorm gezellig, we deden een leuke vriendenquiz, en sloten af met een groepsfoto (wegens privacy heb ik iedereen geblurd).

Complimenten

Outfit MS Mode

Ik heb deze maand zoveel complimenten gekregen. Over zowel mijn outfits als vragen of ik afgevallen was. Nou ben ik er wel mee bezig, maar zie ik nog geen resultaat op de weegschaal. MAAR grote kans dat ik ondertussen spiermassa aanmaak en het daarom niet op de weegschaal te zien is, maar wel door het blote oog van mijn omgeving. 😀 Zowel het rokje (niet meer verkrijgbaar) als het T-shirt met stippen heb ik trouwens gekocht bij MS Mode.

Stefan en ik kochten auto’s

Jessica in Mini Cooper Chili

Stefan was specifiek op zoek naar een auto, en op een woensdag maakten we een proefritje in de auto die hij graag wilde hebben. De vrijdag erna zou hij zijn handtekening zetten. Maar die bewuste ochtend stuurde hij ook een advertentie door van een Mini Cooper. Al enkele jaren houden we de advertenties in de gaten, maar ik had nogal wat eisen en een maximum qua budget. Maar deze Mini voldeed aan alles.

Dus op zaterdag reden we naar Almelo om de Mini Cooper te bekijken. Nog geen paar uur later was ik eigenaar van een Mini Cooper! En de vrijdag daarop was mijn vriend ook zijn favoriete auto rijker, dus het was een prachtmaand voor ons. Het is niet dat we heel rijk zijn ofzo hoor; we hebben beiden gewoon jarenlang goed gespaard en veel geduld gehad totdat we tegenkwamen wat we wilden. En heel toevallig was dat dus voor ons beide in een week tijd, haha. Mijn Opel Corsa is inmiddels verkocht. Yay!

Mooie bloemen

En ze ruiken zó lekker! #peonies #pioenrozen #pink #flowersofinstagram

Een bericht gedeeld door Jessica / Reviews & Roses (@jessicareviewsandroses) op

Ik ontdekte het bloemenwinkeltje naast de Albert Heijn op het Raadhuisplein in Drachten. Eerder kocht ik er al het prachtige boeket dat op de foto staat bij de boekrecensie van De Deal. En laatst kocht ik er deze prachtige pioenrozen.

Familiedag

Jessica met baby

Het was tijd voor een familiedag met de moeders kant van mijn vriend. We gingen met z’n allen naar Wildlands, waar ik nog niet eerder was geweest. Het was beregezellig, ik ben goed verbrand en was kapot naderhand. Maar ik heb wel echt genoten. Mede dankzij die geweldige tweejarige zoon van mijn vriends neef en de vijf maanden oude zoon van zijn andere neef. Wat zijn het toch vrolijke jongetjes, heerlijk!

Laatste keer bij de psycholoog

Recent vertelde ik jullie al over mijn depressie (waar ik echt superlieve reacties op heb gekregen via alle mogelijk denkbare kanalen, ontzettend bedankt hiervoor, jullie zijn fantastisch). Maar het gaat op dit moment gelukkig ontzettend goed met mij. Zo goed zelfs dat mijn psycholoog en ik de gesprekken deze maandofficieel hebben afgesloten. Vanaf nu gaat het herstel zelfstandig thuis verder. Het is eigenlijk net zoals een bezoek aan het ziekenhuis voor een operatie. Na de operatie krijg je de hulpmiddelen om zelf thuis te herstellen, en dat geldt ook voor mijn gesprekken met de psycholoog. Ik heb diverse handvatten gekregen en kan nu zelf verder. Absoluut een mijlpaal voor 2018.

Vaderdag

Het was natuurlijk Vaderdag deze maand. Ik verraste mijn vader met de Jumbobollen voor de liefste vader, en kwam een week later nogmaals langs voor Vaderdag omdat mijn broertje een week later pas kon langskomen. Vaderdag is toch wel het leukst als beide kinderen samen aanwezig zijn, en daarnaast zou je Vaderdag niet maar één keer per jaar moeten vieren, maar hem gewoon altijd in het zonnetje moeten zetten. Hij kreeg van mij nog een blu-ray van Baby Driver. 🙂

Ik kocht Shampoo Bars

Shampoo Bars met namen erbij

Ik had er nog nooit van gehoord, maar toen ik ze eenmaal ontdekt had, wilde ik ze dolgraag testen. Dus ik kocht drie soorten shampoo bars van Lush en binnenkort lees je hier, na uitgebreid testen wat ik ervan vind.

The Awesome Book Club bespreekt Iskari

Leesclub 21 juni 2018 800x500

Eind juni vond de laatste leesclub voor de zomervakantie plaats. We bespraken Iskari, waarvan je inmiddels de recensie kunt lezen op Reviews & Roses.

Bioscoopje

Pathe Groningen Ocean's 8

Gezien mijn vriend en ik op vakantie zijn wanneer mijn broertje en zijn vriend hun verjaardag vieren (ze zijn tegelijk jarig, zo cute!), namen we hen alvast mee naar de bioscoop als cadeau. We keken Ocean’s 8 bij Pathé Groningen en aten naderhand gezellig bij de KFC.

Sterren

Wat ik keek en las

Je kunt zien dat ik deze maand veel van  mijn vrije dagen had opgevuld met andere dingen dan tv-kijken en boeken lezen. Ik heb wel de – al afgelopen serie – The Good Wife ontdekt.

Series

Series

 • The Good Wife – Seizoen 1 (afl. 1 t/m 14)
 • Lucifer – Seizoen 3 (afl. 20 t/m 24)
 • The 100 – Seizoen 5 (afl. 5 t/m 6)
 • Unbreakable Kimmy Schmidt – Compleet seizoen 4
 • Westworld – Seizoen 2 (afl. 4 t/m 10)

Films

Films

Boeken

Boeken

Sterren

Top 5 best gelezen blogposts in juni (m.u.v. winacties)

Enkele kleine wijzigingen in de top 5 best gelezen blogposts. Er zijn twee nieuwe binnenkomers, op de nummers 4 en 5. Grappig is dat beide artikelen pas later in de maand online kwamen, en dit dus betekent dat ze écht heel vaak bekeken zijn. Op plek nummer 5 vind je een recensie van de nieuwe Netflix Original film Set It Up. De nieuwe nummer 4 is mijn taboedoorbrekende artikel over mijn depressie. Wauw, echt bijzonder mooi hoe positief jullie hierop reageerden. Echt ontzettend bedankt!

 1. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
 2. 5x Leuke Subscription Boxen
 3. De 5 leukste nummers van Kensington
 4. Het taboe rondom depressie doorbreken
 5. Filmrecensie | Set It Up (2018)

Sterren

Volgende maand…

…. heb ik heerlijk vakantie! We gaan ons geluk beproeven in Kos. Maar ook is mijn broertje jarig, en zijn vriend ook, maar ook mijn oom, mijn beppe (oma) en mijn neef(je) en zijn vriendin. Ook zal ik met mijn moeder naar de nieuwe Mamma Mia! film, yay! Hopelijk hebben we allemaal een heerlijke zomerse maand, en geniet iedereen optimaal van de zomer.

Welke dromen hoop jij deze maand waar te maken?

 • 9
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ook interessant:

Tags:


Geef een reactie

12 responses to “Kijkje in mijn leven #6 – Mijlpalen en dromen die uitkomen

 1. Het blijft zo fijn om deze maandelijkse posts te lezen. Nog fijner wanneer ze veel mooie momenten voor je bevatten. Veel plezier met je Mini Cooper! Ik herinnerde me nog van het Blogger Vriendenboek dat je die verzamelde. Al is je laatste toevoeging natuurlijk iets minder mini dan de andere. 😉

 2. Wat fijn dat het zo goed gaat dat je de gesprekken met je psycholoog hebt af kunnen sluiten! Natuurlijk betekend dat niet dat het nu alleen maar zonneschijn is maar toch! Vind dit ook heel fijn om te lezen want dat betekend dat er nog een persoon is die uit een depressie is gekomen

  • Wat fijn om te horen Malou. Uiteraard is het niet alleen maar zonneschijn, maar het is wel een stap in de goede richting, en daar gaat het om. Het is fijn om te lezen dat er zovelen zijn die al zoveel kracht hebben kunnen halen uit dit artikel. 😀

 3. Do

  Leuk overzichtje. Je ziet er goed uit, die outfit staat je heel mooi. Wat tof dat je een mini hebt, echt een mooie auto 😀 Fijne vakantie!