Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven | Februari 2017

Februari is voor ons altijd zo ongeveer de drukste maand van het jaar. Op de één of andere manier is bijna iedereen jarig, inclusief ikzelf, dus je bent eigenlijk elk weekend onder de pannen. Je wilt ook niet weten hoe ongelooflijk veel taart ik deze maand heb gehad. Want niet alleen in mijn privéomgeving was iedereen jarig, maar ook op mijn werk was er minimaal één keer per week taart. Draaide februari dan alleen om verjaardagen of heb ik ook nog andere leuke dingen gedaan? Let’s check it out.

MijnSerie borrel

2017-02-04 MijnSerie Quiz

Op zaterdag 4 februari heb ik een hele gezellige dag gehad op het hoofdkantoor van MijnSerie.nl, net als vorig jaar. De eigenaar en zijn vriendin hadden een leuke dag georganiseerd met een rondleiding op de nieuwe locatie, een quiz, héél veel pizza en bovenal gezelligheid. Het is altijd leuk om weer even bij te kletsen met iedereen waaronder andere nakijkers en recensenten van MijnSerie. O ja, en die quiz? Die hebben we dik verloren, haha.

Verjaardagmania

Ballonnen

Ja, eigenlijk heb ik deze maand daadwerkelijk niet veel anders gedaan dan verjaardagen vieren. Het begon op 4 februari in de avond met de verjaardag van een vriendin, en eigenlijk de twee weken ervoor ook al met de verjaardag van mijn tante en mijn vader, haha. En dat was de inleiding van de vele verjaardagsfeestjes. Ik deel mijn verjaardag zelf met mijn schoonmoeder en mijn oom. Mijn vriend is zes dagen na mij jarig en zijn vader drie dagen na hem. En ik weet niet hoe we het voor elkaar gekregen hebben, maar (bijna) iedereen in onze vriendengroep heeft tegenwoordig een partner en toevallig is letterlijk elke partner óók jarig in februari. Het bevestigd wel weer mijn theorie: alle leuke mensen zijn geboren in februari. 😉

Op mijn verjaardag zelf was ik vooral druk met inkopen doen voor het feestje de dag erna, maar mijn vriend en ik zijn wel gezellig uit eten geweest met onze ouders en zijn broertje. Bij Wok Phoenix in Drachten, waar ze echt de heerlijkste biefstukjes voor je maken. De dag erna vierden we ‘s middags onze verjaardagen voor vrienden en ‘s avonds voor familie. En de 24e zijn twee andere vrienden van ons nog even langs geweest gezien één van hen datzelfde weekend dus ook jarig was, haha. We hebben het supergezellig gehad!

Wil je mij nog een cadeautje geven? Vul dan mijn enquête in, daar doe je mij een enorm plezier mee!

Leesclub

Leesclub - Save the Date 800x500

Tussendoor is het er ook nog van gekomen dat ik officieel een young adult leesclub ga oprichten in Drachten (Friesland). Hiervoor ga ik een samenwerking aan met Het Depot in Drachten. We hebben al een eerste datum geprikt: 20 april 2017! Ik heb er zoveel zin in! Uiteraard zal ik jullie er veel meer over vertellen en ook de naam, het logo en het eerste boek dat we gaan lezen onthullen.

Screeners

Girlboss still

Ik ontving twee screeners, wat ik echt supergaaf vind. Namelijk van Girlboss (de eerste twee afleveringen) en 13 Reasons Why (de eerste vier afleveringen). Ik mag er echter helaas nog niks over loslaten, dus jullie zullen moeten wachten op mijn recensies. Mijn recensie van 13 Reasons Why verschijnt eind maart en die van Girlboss eind april.

Nieuwe schoenen

Nieuwe Schoenen

Ik heb hele moeilijke voeten. Ik overproneer, heb speciale zolen hiervoor, en heb in de breedte maat 41 en in de lengte maat 39. Hierdoor is het erg lastig goede en stevige schoenen te vinden, maar ik heb ze gevonden! Het kost een rib uit mijn lijf, maar ik heb eindelijk stevige schoenen, die goed passen, en er ook nog leuk uit zien!

Bezoek aan Binnert Overdiep

2017-02-24 Scarlet - Marissa Meyer

Ik bracht weer even een bezoekje aan Binnert Overdiep in Heerenveen. Ik had nog een bon van €20,- liggen waar ik uiteindelijk onder andere Scarlet heb gekocht, waar ook die prachtige boekenlegger in zit. Nynke van Boekhandel Binnert Overdiep had nog twee van die geweldige mokken voor mij geregeld (die van de AKO met binnenin “You’ve been poisened”, en ze waren maar €5,- per stuk! Het is altijd weer leuk om naar Boekhandel Binnert Overdiep te gaan door het prachtige aanbod YA dat ze hebben.

Winactie Lang & Gelukkig

Winactie Lang en Gelukkig

Je maakt nog tot en met 7 maart kans op één van de twee exemplaren die ik mag weggeven van het boek Lang & Gelukkig door Kiera Cass.

Stripes

Wat ik keek/las

Series | 13 Reasons Why, The 100, Are You the One?, The Big Bang Theory, Big Little Lies, Brooklyn Nine – Nine, The Catch, Conviction, The Flash, The Fosters, Girlboss, Heartland, Kevin Can Wait, Legion, MacGyver (2016), Nashville, New Girl, Powerless, Pure Genius, Riverdale, The Royals, De Slechtste Chauffeur van Nederland, Superstore, Switched at Birth, The Real O’Neals, Teen Wolf, Timeless, Too Close to Home, The Vampire Diaries, Victoria, Wie is de Mol?

Films | Ik heb weinig films gezien, slechts: The Edge of Seventeen en A Monster Calls

Boeken | Sneeuw als As – Sara Raasch, Opgesloten – Amy Ewing, Carve the Mark – Veronica Roth, Getekend – Suzanne Peters, Shattered – Skylar Heart

Stripes

Top 5 best gelezen blogposts in februari

De vijf meest gelezen blogposts van deze maand (exclusief winacties). Dit kunnen dus ook oudere blogposts zijn.

  1. Netflix aanrader | Teen Wolf (+ veelgestelde vragen)
  2. Filmrecensie | La La Land (2016)
  3. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  4. 5x Leuke Subscription Boxen
  5. De 5 leukste nummers van Kensington

Stripes

Volgende maand…

Volgende maand hebben we nog een paar verjaardagen, maar ook diverse leuke andere dingen. Ik ga namelijk naar Comic Con Rotterdam, en dit keer gaat mijn vriendje ook mee! Eind deze maand is ook nog het Best of Romance Event waarbij ik aanwezig mag zijn en ik heb al een biosdate geprikt met mijn moeder om Beauty and the Beast te gaan bekijken. Yes, er staan weer leuke dingen op de planning.

In welke maand zijn bij jou veel mensen jarig?

Deze post is al 1507 keer gelezen


Geef een reactie

9 responses to “Kijkje in mijn leven | Februari 2017

  1. Bij ons zijn er in de maand augustus veel familieleden jarig. Hun verjaardagen vormen zelfs een heel rijtje. Eerst mijn neef en vake op dezelfde dag, de dag nadien is een andere neef aan de beurt, vervolgens mijn broertje en ten slotte zijn echtgenote.

  2. Alle leuke mensen zijn geboren in februari? Dankjewel 😄 Ik ben de 18e jarig geweest. Bij mij valt het overigens wel mee hoeveel jarigen ik heb gehad in februari. Bij mij is vooral april een drukke maand 😅 Nog gefeliciteerd met je verjaardag trouwens!

  3. Wat een heerlijke maand was dit. En wat meer taart dan normaal moet kunnen! 😉 Ik was ook aan het denken om eens naar een comic con te gaan, is dat leuk? Ik heb denk ik geen vriendinnen die dezelfde interesse delen hoor, haha.

    • Ik ging ook altijd alleen hoor omdat ik niemand in mijn omgeving had die dit ook leuk vinden, maar mocht je een keer naar een Comic Con gaan waar ik ook heen ga of wil, let me know. Dan spreken we daar gewoon af. Helaas viel Comic Con Ahoy tegen (vandaag is mijn verslagje online gekomen). Maar dit keer had ik mijn vriend mee weten te krijgen, dus het was alsnog gezellig.