Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven | Januari 2017

Gelukkig nieuwjaar! O, wacht, dat mag officieel niet meer. Niet doorvertellen! 😉 Vandaag is het tijd om terug te blikken op deze eerste maand van 2017. De eerste dag bestaat altijd uit onze families bezoeken om ze een segend nijjier te wensen (het grootste deel van onze families is Fries). Maar natuurlijk was dat niet het enige!

Misschien hebben jullie het al gemerkt; ik plaats momenteel vier blogposts per week in plaats van vijf. Mijn werk vergt momenteel veel tijd en energie doordat het al een behoorlijke tijd erg druk is. Ik probeer daarom de komende tijd deze nieuwe weekindeling uit om te zien of ik daar in elk geval op privévlak meer rust in zal vinden, gezien het op privévlak ook altijd erg druk is het eerste kwartaal. Hierdoor zullen sommige artikelen wat later online komen dan anders, maar het voelt momenteel erg fijn om iets rustiger aan te doen. Ik hou van bloggen en ik vind het erg jammer om zelfs slechts één artikel minder per week te schrijven, maar ik moet echt aan mijn rust denken.

Movie Bingo

Movie Bingo Challenge 2017

Ik introduceerde deze maand de Movie Bingo. Een challenge geïnspireerd op de Reading Bingo van The Book Diaries. Ik hoop dat jullie ook allemaal meedoen! Je leest er alles over in mijn artikel Challenges 2017.

Wie is de Mol?

Molboekje 2017

Jaaaaa! Wie is de Mol? is weer begonnen! Zijn jullie ook weer aan het kijken en speculeren? Wie staat bovenaan jullie mollenlijstje?

The Selection Coloring Book

The Selection Coloring Book

Oh My! Wat is dit een prachtig geweldig kleurboek. I love it!

Best of YA Magazine

Best of YA Magazine

Ik kreeg voor het laatst een pakketje met Best of YA Magazines thuisgestuurd. In dit magazine wordt veel aandacht besteed aan Carve the Mark, en er staat een stukje in over de Boekentijgers en een bedankje naar het promoteam van 2016. Gratis op te halen bij de (meeste) boekenwinkels. En mocht je mij ergens treffen, dan kan ik ook één voor je meenemen!

Afscheid promoteam

Afscheid Best of YA Promoteam

Op 11 januari 2016 kregen we te horen dat wij de zes gelukkigen waren die zich het promoteam van 2016 mochten noemen. En op 13 januari 2017 namen we afscheid tijdens een laatste workshop en high tea. Een verslagje hiervan komt binnenkort nog online.

Rijp

Rijp

Wat zag Nederland er prachtig uit half januari. Ook ik heb even wat plaatjes geschoten tijdens een heerlijke wandeling.

Yalfest borrel

Vandaag een leuke informatieve #YalfestNL bijeenkomst gehad @blossombooks HQ! Meer info volgt binnenkort op www.reviewsandroses.nl 🙂 Heb jij al een kaartje gekocht?

Een foto die is geplaatst door Jessica / Reviews & Roses (@jessicareviewsandroses) op

Ik was uitgenodigd voor een Yalfest borrel samen met een aantal andere bloggers. Ik voelde mij allereerst enorm vereerd  dat ik mij onderdeel van dit selecte clubje mocht noemen, en daarnaast was het ook nog eens erg gezellig! We kregen alle ins en outs te horen over Yalfest en die kun je vinden in mijn artikel Dit wil je weten over Yalfest 2017.

Happy Birthday heitie

Cadeau + bloem

Mijn lieve vader was jarig en werd alweer 55. Heit is de Friese benaming voor vader/papa. Vroeger noemde ik hem altijd liefkozend heitie, en nu soms nog wel haha. Ik kocht voor hem het boek Max over Max Verstappen gezien hij een groot formule 1 fan is.

Stripes

Wat ik keek/las

Ik keek deze maand vele verschillende series, dus het lijstje is weer wat langer geworden. Qua films ben ik ook goed bezig en ik las ook al drie boeken.

Series | 2 Broke Girls, Are You the One?, Arrow, Beyond, The Big Bang Theory, Black-ish, Brooklyn Nine-Nine, Conviction, Designated Survivor, Emerald City, The Flash, Fresh off the Boat, Dr. Ken, The Good Place, Heartland, Modern Family, Nashville, New Girl, The Real O’Neals, The Royals, Speechless, Supernatural, Superstore, Teen Wolf, This is Us, The Vampire Diaries, Wie is de Mol?

Films | Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, Warcraft, Bridget Jones’ Baby, Zootropolis, Keeping Up With The Joneses,The Goonies,Up in the Air en Assassin’s Creed.

Boeken | Daar heb je vrienden voor – Astrid Harrewijn, Verkeerd Verbonden – Rainbow Rowell en Riders – Veronica Rossi

Stripes

Top 5 best gelezen blogposts in januari

De vijf meest gelezen blogposts van deze maand (exclusief winacties). Dit kunnen dus ook oudere blogposts zijn.

  1. Netflix Aanrader | Teen Wolf (+ Veelgestelde vragen)
  2. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  3. 5x Leuke subscription boxen
  4. Muziek | De 5 leukste nummers van Kensington
  5. Filmrecensie | La La Land (2016)

Stripes

Volgende maand…

… Ben ik jarig! 10 februari is de dag dat ik 27 kaarsjes zal uitblazen. Ik voel mij echt zó oud! Waarom gaat de tijd zo snel, haha. Ik ben echter niet de enige die haar verjaardag viert. Zo vieren mijn oom en mijn schoonmoeder hun verjaardag op dezelfde dag als mij. Is mijn vriend zes dagen later jarig, en niet veel later mijn schoonvader. En ondertussen zijn ook nog drie vriendinnen van mij jarig. February is gonna be a party.

Hoe was de eerste maand van 2017 voor jou?

Deze post is al 1395 keer gelezen


Geef een reactie

8 responses to “Kijkje in mijn leven | Januari 2017

  1. Als leesmaand was januari een meevaller. Het lukte me immers om een aantal eigen boeken te lezen en er kwamen er slechts drie nieuwe bij waardoor mijn tbr toch een beetje gezakt is. 🙂 Persoonlijk was het een iets minder goede maand. Zo kreeg ik stom nieuws in het ziekenhuis, kreeg ik enkele dagen later zowel een keelontsteking als buikgriep én tegen dat ik daar eindelijk een beetje van herstelde is onze cavia geheel onverwachts gestorven. Nu maar hopen dat ze gewoon alle tegenslag van 2017 in één maand hebben gepropt en dat het vanaf nu alleen maar beter wordt.

  2. Mooi overzicht weer, Jessica. Goed dat je aan jezelf denkt. Soms moeten we even een stapje terug doen met bloggen en dan vind ik het nog knap dat je 4 artikelen per week plaatst!

  3. Het ziet eruit als een heerlijke maand, ik ben benieuwd naar de challenge, of ik die ook aan het eind van het jaar ga halen. En ik geniet ook elke keer weer van wie is de mol! yeah!