Categorieën: Persoonlijk / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Versatile Blogger Award

Versatile Blogger Award

Zoals jullie de afgelopen tijd misschien wel hebben gemerkt ben ik even een inhaalslag aan het maken met wat tags waarvoor ik al maanden geleden getagd ben. Vandaag heb ik voor jullie de Versatile Blogger Award tag waarvoor ik getagd ben door Kayleygh. De bedoeling is dat je als je getagd wordt, je zeven feitjes over jezelf of je blog noemt en daarna vijftien andere bloggers te nomineren. Nou laat ik dit laatste even achterwege omdat het al zo lang geleden is dat ik getagd ben en vele hiervoor al genomineerd zijn geweest. Maar de feitjes zijn natuurlijk wel leuk om in te vullen. Here we go!

1. Mijn eerste boek telde zeven hoofdstukken

Als vanaf jongs af aan houd ik van schrijven en ooit zou ik wel eens een boek willen uitbrengen. Al ligt deze ambitie inmiddels wat lager op de plank doordat nu veel werk en mijn blog heb. Maar mijn allereerste boek, dat ik schreef op de basisschool, bestond uit zeven hoofdstukken. Dat het gehele verhaal ook zeven bladzijden telde en slecht geschreven was, is een onbenullig feitje. 😉

2. Ik hou van mooie tuinen, maar niet van tuinieren

Ik hou van prachtige kleurrijke bloemen en planten in mijn tuin. Echter hou ik totaal niet van tuinieren. Alleen al de aanblik van de spinnen en andere beestjes die ik overal tussendoor zie lopen zorgen ervoor dat ik mijn handen terugtrek. Toch best jammer, want onze tuin ziet er daardoor momenteel niet uit.

Keukenhof - Donkerroze tulpen

3. Mijn broertje beschuldigd mij al jaren van het stelen van een Pokémon card

… maar ik heb hem echt niet gejat. Hij beweerd bij hoog en laag dat hij hem bij mij in de kast heeft zien liggen. Voor de goede orde, wij waren nog erg jong toen. Tot op de dag van vandaag confronteert hij mij er nog wel eens mee, haha. Ik heb hem echter echt niet. Sorry, Fer!

4. Ik heb veel boekenleggers, maar gebruik ze niet

Ik spaar zelfs boekenleggers. Ik ben echter als de dood dat ze kapot gaan als ik ze gebruik, dus gebruik ik ze per definitie niet. Tenzij ik de boekenlegger dubbel heb. In mijn boeken vind je vaak prijskaartjes van kleding die ik bij MS Mode heb gekocht, want die liggen vaak op mijn nachtkastje.

5. Mijn muzieksmaak is te gevarieerd om vast te leggen

Ik kan letterlijk genieten van alle muziekstijlen, het hangt alleen af van het liedje en de entertainer. Zo vind ik diverse klassieke nummers prachtig, maar lang niet alles. En dat geldt ook voor Pop, Rock, Jazz, en noem maar op.

LA-Downtown-6-2011Bron foto

6. Ik wil al sinds mijn negende naar Los Angeles

Los Angeles is dé stad waar ik ooit nog heen wil. Al sinds mijn negende. Op die leeftijd wilde ik namelijk actrice worden en ik had gelezen dat Los Angeles dan de place to be zou zijn. Inmiddels wil ik er graag heen omdat ik geïnteresseerd bent in Hollywood en het een mooi gebied vind.

7. Ik deed vier keer over het halen van mijn rijbewijs

Mijn theorie-examen deed ik al vlak voor ik begon met rijlessen en haalde ik in één keer. Helaas ging dat minder soepel bij het rij-examen. Ik zakte drie keer, en ik was het er overigens ook niet mee eens. Maar dat terzijde. Ik denk dat de examinator die jou toebedeeld wordt er zeker mee te maken heeft. Die vierde keer móést ik het trouwens ook echt halen, want drie weken later zou mijn theorie-examen niet meer geldig zijn. Gelukkig haalde ik het! Vier is ook mijn geluksgetal, dus het heeft zo moeten zijn. Frustrerend was het wel, maar inmiddels heb ik mijn rijbewijs alweer bijna zeven jaar en maakt het eigenlijk niet meer uit hoe vaak ik opnieuw examen heb moeten doen.

Meer feitjes lezen over mij? Check dan: 10 dingen die je nog niet over mij wist #110 dingen die je nog niet over mij wist #2

Welke stad in de wereld wil jij graag nog bezoeken?

 

Deze post is al 1533 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Versatile Blogger Award

  1. Ik heb wat langer over mijn rijbewijs gedaan… ik heb verdrongen in hoeveel keer ik hem wel heb gehaald. Laten we het er maar op houden dat mijn liefde voor de Formule 1 in mijn rijstijl terug te vinden was. Ik heb inmiddels al veel steden van mijn lijstje af kunnen vinken, maar Seattle staat er nog steeds op.

  2. New York!! <3 Ik heb de reis ook eindelijk geboekt. Mijn grote droom wordt werkelijkheid op 9 januari 2017! <3 Wat grappig dat jouw broer nog steeds denkt dat je die kaart hebt, haha. GElukkig kan hij zijn Pokemons tegenwoordig digitaal bewaren! 😉