FEEST | Win ‘Elke dag dichter bij de sterren’ door Kate Ling

Geplaatst op 6 september 2018 door Jessica in Winnen! / 0 Comments

Wauw, hebben we er echt alweer bijna een week aan winacties opzitten? Reviews & Roses is inmiddels 4 jaar en 6 dagen oud en ik ben zó trots. Ook vandaag heb ik weer een fantastische winactie voor jullie. Herinneren jullie nog mijn recensie van Elke dag dichter bij de sterren? Ik noemde het “absoluut het beste boek geschreven door Kate Ling tot nu toe.” En raad eens wat je vandaag kunt winnen?

Over ‘Elke dag dichter bij de sterren’

Elke dag dichter bij de sterren - Kate LingElke dag dichter bij de sterren door Kate Ling
Serie: Ventura-Saga #0
Ook van deze auteur: Eenzaam en extreem ver wegDe Gloed van Gedoofde Sterren
Verschenen: 25 juni 2018
Uitgeverij: Uitgeverij Moon
Format: Paperback
Aantal pagina’s: 284
Genre: Liefde/RomantiekSciencefictionYoung Adult

Bea is de eindeloze sleur van school helemaal zat en heeft genoeg van haar uitzichtloze baan waarmee ze haar overspannen moeder onderhoudt. Ze droomt van een uitweg.
Als er een signaal uit de ruimte wordt ontvangen, wordt er een missie gepland om de oorsprong hiervan te achterhalen. De missie zal honderden jaren duren en hoewel ze haar hele leven achter zich zal moeten laten, weet Bea zeker dat ze mee de ruimte in moet. Maar dan wordt ze verliefd…

Wat moet je doen om te winnen?

Vul onderstaand formulier in en vul bij ‘antwoord’ het antwoord op de volgende vraag in: Wat is de Engelse titel van het boek Elke dag dichter bij de sterren?

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Winactie formulier
*
*
*
*

Ik heb van enkelen vernomen dat bovenstaand formulier bij sommigen niet werkt. Indien dit bij jou het geval is, dan kun je alsnog deelnemen door hieronder alle hierboven gevraagde gegevens in te voeren en op Verzenden te drukken.

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 22 september 2018 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Uitgeverij Moon hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en de prettige samenwerking. Je volgt hen op Facebook, Instagram en Twitter.

 

Ook interessant:

Tags: ,


Geef een reactie

CommentLuv badge