Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Win een voucher voor de miniserie Berlin 56 op lumiereseries.com {Afgelopen}

Berlin 56 still

Tijdens de 13 Days of Celebration konden jullie al kennis maken met lumiereseries.com door een voucher te winnen voor het tweede seizoen van Top of the Lake. Vandaag mag ik jullie wederom blij maken met een hele leuke winactie. Je maakt namelijk kans op een voucher voor het bekijken van de nieuwe miniserie Berlin 56. Die je, als je wint, uiteraard dan kunt bekijken via lumiereseries.com!

De miniserie over jonge vrouwen die zich in de jaren vijftig willen bevrijden van de oude rolpatronen, is veelvuldig genomineerd en bekroond, onder meer met twee prestigieuze Duitse televisieprijzen en bij het Festival de la Fiction TV met de Prix de la Meilleure Fiction Européenne.

Over Berlin 56

Berlin 56 still

Berlijn 1956. Op de traditionele dansschool Galant botsen twee werelden en vindt een bittere strijd plaats tussen preutsheid en emancipatie. Caterina Schöllack, de eigenares van de dansschool en moeder van drie dochters, zoekt voor zichzelf en haar dochters een plek in de traditionele, hiërarchische maatschappij. Twee dochters volgen de wensen van hun moeder: Helga lijkt het uitstekend voor elkaar te hebben na haar huwelijk met de advocaat Wolfgang von Boost en verpleegster Eva zet alles op alles om professor Fassbender aan de haak te slaan. Alleen Monika, de middelste dochter, weigert de gebaande paden te volgen en dompelt zich onder in de opwindende wereld van rock-‘n’-roll.

Het verhaal van de drie meiden is exemplarisch voor een tijd toen vrouwen werden geacht zich ondergeschikt te maken aan de wensen van hun echtgenoten. Tegelijkertijd zochten de vrouwen van die generatie, geïnspireerd door de strijd voor gelijke rechten, naar een nieuwe, eigen identiteit. Berlin 56 is een swingend familiedrama waarin de generatie van onze moeders en grootmoeders en hun strijd voor vrouwenemancipatie centraal staan.

Hoe doe je mee?

Klinkt goed? Vul dan snel hieronder het winactieformulier in, en geef antwoord op de volgende vraag: “Op welke datum werd lumiereseries.com gelanceerd?”

Hint: Persberichten #19

Deze winactie is afgelopen, bedankt voor het meedoen!

Deze winactie loopt tot en met 13 oktober 2017 23.59 uur. Het ingevulde mailadres wordt gebruikt om de winnaar op de hoogte te brengen. Zorg er dus voor dat deze goed is ingevuld.

Ik wil Lumière enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Deze post is al 1654 keer gelezen


Geef een reactie