Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Win Too Late van Colleen Hoover {Afgelopen}

Ook het New Adult genre wordt vandaag vertegenwoordigd, mede dankzij deze titel van Colleen Hoover: Too Late. Colleen Hoover is één van mijn autobuy authors, en ook jullie blijken altijd groot fan te zijn van deze fantastische schrijfster. O, ennuh, later vandaag komt nóg één van jullie favoriete New Adult auteurs aan bod tijdens deze dag vol winacties.

Over Too Late

Too Late - Colleen HooverToo Late door Colleen Hoover
Verschenen: 18 juli 2019 bij Zomer & Keuning
Format: PaperbackAantal pagina’s: 416
Genre: New Adult
Lees ook: SterrenhemelOnvoorwaardelijkMisschien OoitMisschien NooitOprecht9 NovemberUitzonderlijk, Nooit Meer
Goodreads

‘Too Late’ – de nieuwe, heftige new adult van Colleen Hoover – gaat over Sloan, die al twee jaar een relatie heeft met drugscrimineel Asa. Ze voelt zich meer bezit dan mens, maar ze kan niet bij hem weg omdat hij de zorg voor haar zieke broertje betaalt. Dan ontmoet ze tijdens een college Carter. Ze krijgen gevoelens voor elkaar, maar Sloan wordt ondertussen ook steeds meer onder druk gezet door Asa. Daarom zegt ze ja op zijn huwelijksaanzoek – ze heeft het gevoel dat ze niet anders kan. Maar dan heeft ze buiten Carter gerekend. ‘Too Late’ van Colleen Hoover bevat een dosis crime die ervoor zorgt dat het een enorme pageturner is. Let op: niet geschikt voor tere zieltjes! ‘Dit is misschien wel het heftigste en bijzonderste boek dat ik ooit gelezen heb’ – Chinouk Thijssen

Zo maak je kans

Vertel op social media over deze heuglijke dag vol winacties en tag Reviews & Roses in deze mededeling. Om 21.00 uur vanavond trek ik een winnaar. Vergeet niet om aan te geven dat je meedoet voor Too Late!

Je vindt Reviews & Roses op Facebook | Twitter | Instagram

Zodra de winactie is afgelopen zal de winnaar een privébericht ontvangen met de vraag om diens adresgegevens door te geven voor het versturen van de prijs. Indien de winnaar niet reageert vóór 7 september, dan zal er een nieuwe winnaar getrokken worden.

Ik wil Uitgeverij Zomer & Keuning hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze winactie is gesloten!

Deze post is al 1011 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Win Too Late van Colleen Hoover {Afgelopen}