Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Win tot €75 shoptegoed voor horloge.nl {Afgelopen}

Winactie Horloge.nl

Vinden jullie ook niet dat het tijd is dat er weer eens een winactie is op Reviews & Roses? Dat dacht ik! Van horloge.nl heb ik €75,- euro shoptegoed gekregen, maar gezien ikzelf op mijn verjaardag een mooi horloge heb gekregen van mijn vriend, leek het mij leuk om dit weg te geven aan jullie.

Wat kun je winnen?

1x €50,- shoptegoed te besteden bij horloge.nl
1x €25,- shoptegoed te besteden bij horloge.nl

Je leest het goed, er zullen twee winnaars zijn!

Tips om het shoptegoed aan te besteden

Win je het shoptegoed, dan heb je ruime keuze op horloge.nl, met merken als Casio, Guess dameshorloges, Fossil, Michael Kors dameshorloges, Swatch horloges en Tommy Hilfiger! Koop je een horloge voor jezelf? Of om cadeau te doen aan je man/vrouw/vriend(in)/vader/moeder/kind? Hieronder een paar leuke voorbeelden (klik op het plaatje om naar het product te gaan).

Tommy Hilfiger 1781655 Casey horlogeCasio Sheen SHE-5020L-7AEF horlogeFossil JR1512 Nate horlogeSwatch De Originals LP135B Caramellissima Small horlogeWenger 01.0851.119 Roadster horlogeSwatch De Originals GS124 Color The Sky horloge

Hoe maak je kans?

Speciaal voor diegenen die geen social media hebben: Om kans te maken op de €25,- shoptegoed hoef je hieronder slechts een reactie achter te laten waarin je aangeeft hoe belangrijk tijd is voor jou.

Wil je graag kans maken op de €50,- shoptegoed? Dan doe je hetzelfde als hierboven, maar deel je deze winactie ook op:

Vergeet Reviews & Roses niet te taggen, en openbaar te delen (anders zie ik het niet).

Looptijd

De winactie loopt tot en met 22 juni 23.59 uur. De winnaars worden random bepaald aan de hand van het rad van fortuin op Classtools.net. De winnaars zullen vóór 25 juni de kortingscode ontvangen. Let op: de kortingscodes zijn niet geldig op de SALE modellen.

Ik bedank horloge.nl voor het mogelijk maken van deze winactie.

Deze post is al 6484 keer gelezen


Geef een reactie

26 responses to “Win tot €75 shoptegoed voor horloge.nl {Afgelopen}

 1. Gister zag ik Alice in Wonderland weer opnieuw en toen kwam er het stukje met de tekst:

  Alice: ”How long is forever”
  White rabbit: ”Sometimes, just one second”

  Dat (en jou vraag natuurlijk) zetten mij aan het denken over tijd. Zo kwam de gedachten dat een mens een hele lange tijd mee kan gaan, maar veel minder uit het leven kan hebben gehaald dan iemand die maar weinig tijd heeft gehad. Tijd is alleen van waarde als er ook wat uit gehaald wordt, toch?

  Maar als ik niet zo diep nadenk over tijd: tijd is gewoon heel handig. Stel dat we geen gebruik zouden maken van klokken etc. dan zou het hier een groot zooitje zijn, haha!

 2. Ik doe graag mee met deze te gekke actie!
  Tijd is erg belangrijk voor mij omdat ik mijn jeugdigheid erg lief heb en ik nu alweer over 2 maanden 20 jaar word (waar ik totaal geen zin in heb). Dus de dagen, uren, minuten, die ik nog heb als tiener wil ik daarom zo goed mogelijk benuttigen!

  Liefs, Zoë

 3. Michelle

  Zonder tijd ben ik niets!
  Ik heb een mega druk leven: Studie, een parttime baan, oppassen, bijles geven en vrije tijd. Mijn laatste horloge is helaas kapot en zonder de tijd bij mij te hebben, raak ik alsmaar in de war. Geen duidelijkheid, extra stress doordat ik continu naar een klok moet lopen (en in mijn vrije tijd mijn mobiel moet pakken) om de tijd te weten. Een horloge maakt alles zo makkelijk en dan kan ik binnen 1 seconde weten hoeveel tijd ik nog heb.

  Ik hoop zo dat ik dit win, alle geluk is welkom.

 4. Liesbeth

  ik ben echt in de war als ik geen horloge om heb! Ik sta voor de klas en ik vind het fijn om te weten wanneer de kids pauze hebben of wanneer we op moeten ruimen!

 5. E.B

  Het is TIJD op op te staan,
  het is TIJD om eten te gaan,
  het is TIJD om te gaan slapen,
  Soms is tijd fijn, maar soms moet je niet naar TIJD kijken 😉
  en gewoon genieten van de dag zoals hij gaat.
  Maar meestal heb je wél een horloge nodig, dus doe ik graag mee met deze actie.

 6. Anita H.

  Tijd is enorm belangrijk voor mij. En voor iedereen denk ik. Alles gaat ook zo snel. Ik vind het trouwens ook heel lastig om op tijd te komen. Op het laatste moment ben ik altijd nog met van alles in de weer.

 7. Anna Wienen

  Super leuke actie… Tijd is heel belangrijk. Ik heb een dochter van nu 18 weken en het is niet normaal hoe snel zij groeit, daarom waardeer ik elke minuut met haar..

 8. Suus D

  Wat een super actie..!! 😊😊 Ik doe heel graag mee want mijn horloge is helaas vorige week gesneuveld..

  Gedeeld & geliked op FB 👍

 9. Laura

  Hier word ik ‪#‎happy‬ van! 😍😄 Super leuk! 🎉 Ik maak ook graag een kansje 😍 Wie weet ben ik de #luckyone straks! 😆 (Y) Druk met afstuderen voor mijn master aan de uni dus het is super 🎁 om wat leuks te hebben als afleiding ☺ 🍀 #fingerscrossed 󾬖󾬔

 10. sunaina

  Ik wil graag winnen omdat ik vroeger echt een hele leuke horloge had, maar die was tijdens de gymlessen gestolen door iemand. Dat was echt mijn favoriet 🙁 Maar ik heb nu nog steeds geen horloge na 4 jaar en dit lijkt mij dus echt een actie dat ik wil winnen voor een nieuwe horloge. Ik hoop dat ik win dat word duimen dan!! 🙂

 11. Linda Smeets

  Voor mij is het belangrijk om met de tijd de werken omdat onze kleine meid snel overprikkeld is. Ik hanteer een punctueel schema met de activiteiten van opstaan t/m het naar bed gaan omdat simpelweg het beste werkt en voor iedereen in huis het prettigst is.
  Mijn huidige horloge stampt nog uit 2001 en die is nu eigenlijk best wel aan vervanging toe.
  Kortom? Ik doe graag mee en heb de actie tevens op Twitter gedeeld.

 12. Grete Karina

  Ik zou heel graag een mooi horloge uitzoeken Reviews & Roses, dan ben ik weer helemaal bij de tijd, dus ik loot graag mee!
  Omdat ik een uitsteller en laatkomer ben is tijd een “dingetje” voor mij, ik kan de tijd heel makkelijk vergeten en dat is niet handig in deze jachtige tijd….
  Ik like & share op Facebook
  En ik volg en RT op Twitter
  Nu maar duimen…..
  Groeten, Grete Karina

 13. Ans Stier

  Leuke actie. Ik loot graag mee. Ik leef graag in het hier en nu maar het is zeker handig om de tijd te weten om op tijd op afspraken ed te zijn. Heb een hekel aan te laat komen. Afspraak is afspraak.

 14. Petra de Blaak

  Wat een leuke actie! Kwam toevallig op je pagina en zag dit. Geweldig! Tijd is alles. Dat merkte ik vorige week, toen de stroom ‘s nachts was uitgevallen door ‘t noodweer, alles was hartstikke donker, geen wekker die ‘t deed: het idee dat ik geen idee van tijd had, vond ik niet fijn.

  Ik deel je op fb!

 15. Wat een fijne winactie! Tijd is voor mij belangrijk, omdat ik al in extra tijd leef. Ik zit in de verlenging zeg maar, dus ik wil zoveel mogelijk tijd aan leuke dingen besteden, want voordat je het weet kom je tijd te kort. Op tijd komen is een punt waar ik aan moet werken, dus een horloge zou goed van pas komen. Ik volg op FB (Tamara Mara Großmaul), Instagram & Twitter (beide @paramara1982) en ik heb op FB gedeeld en getweet.

 16. Oh moet ik wel zeggen hoe belangrijk tijd voor me is :/ Tijd is relatief! Het is niet zozeer belangrijk voor me als wel dat het me aan afspraken houdt die wel belangrijk zijn! Ik leef liever niet op tijd, maar om de leuke dingen te doen moet je wel weten hoe laat het is!

 17. Wauw wat een mooie actie🎉
  Ik doe heel graag mee. Tijd is voor mij aan de ene kant heel belangrijk. Ik heb een hekel aan te laat komen en ben zo ook opgevoed. Aan de andere kant vind ik dat tijd enorm overschat wordt. Ik heb zelf een zwaar dienstongeval gehad een aantal jaar geleden waaraan ik bijna overleed. Na zoiets merk je dat tijd en haast helemaal niet belangrijk is en je moet genieten van het nu!