Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | 3x Eerste leven door Gena Showalter {Afgelopen}

Ik ben momenteel druk aan het lezen in Eerste leven door Gena Showalter. Een boek met een concept dat mij zo nieuwsgierig maakte dat ik er al maanden naar uitkeek. Zoveel zelfs dat ik het boek uitkoos voor de eerste leesclub van The Awesome Book Club! Op 21 maart kwam het boek eíndelijk in het Nederlands uit, en ter ere van het boek startte er op 3 april een blogtour. Vandaag mag ik die afsluiten met een awesome winactie. Ik mag namelijk 3 exemplaren van Eerste leven weggeven!

P.s. Gena Showalter is ook aanwezig op Yalfest op 23 april 2017.

Eerste Leven - Gena ShowalterOver Eerste leven

Eerste leven door Gena Showalter
Serie: Everlife #1
Verschenen: 21 maart 2017 bij HarperCollins Holland
Format: Paperback
Aantal pagina’s: 385
Genre: Young Adult
Prijs: €17,99
Goodreads

In Gena Showalters nieuwe fantasywereld moet iedereen kiezen waar hij na zijn dood heen wil. Wordt het Troika (‘Licht geeft Zicht’) of Myriad (‘Macht is een Recht’)? De twee rivaliserende rijken bestrijden elkaar op leven en dood, en beide hebben hun zinnen gezet op de zeventienjarige Tenley Lockwood… Hoewel Tenleys ouders haar al – voor veel geld – aan Myriad hebben beloofd, weigert ze haar handtekening te zetten. Troika en Myriad zetten echter hun beste krachten in om haar over te halen: twee zéér aantrekkelijke jongens die haar op alle mogelijke manieren proberen te overtuigen. Maar dan mengt zich nóg iemand in de strijd…

De winactie is gesloten

Deze winactie is onderdeel van een blogtour, georganiseerd door HarperCollins Holland. Lees de andere artikelen op Zon en Maan, Leesmee, Lees dan en My Perfect Book Life.

Deze post is al 4940 keer gelezen


Geef een reactie

14 responses to “Winactie | 3x Eerste leven door Gena Showalter {Afgelopen}

 1. Katrien DC

  Oohn <3
  Dit boek lijkt mij echt gaaf!
  Ik ken Gena Showalter enkel van de 'Alice in Zombieland'-trilogie, en die vond ik super!
  Ik doe graag mee 🙂

 2. Femke

  Super leuk! Ik doe mee. Het boek lijkt me heel gaaf! Ik heb haar andere serie The White Rabbit Chronicles ook in mijn boekenkast staan 🙂

 3. Kim van Dijk

  ow wat leuk!! Ik twijfelde of ik dit boek wou kopen voor de boekenclub in Leeuwarden maar het zou echt super zijn hem nu gewoon te winnen.