Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | Disruptor – Arwen Elys Dayton {Afgelopen}

Vandaag heb ik weer een hele leuke winactie voor jullie! Ik mag namelijk een exemplaar van het derde deel in de Seeker-trilogie van Arwen Elys Dayton weggeven. Arwen Elys Dayton bracht vorig jaar nog een bezoekje aan Nederland tijdens de eerste editie van Yalfest. Ben jij klaar voor dit slotstuk van de serie?

Disruptor - Arwen Elys DaytonOver Disruptor

Disruptor door Arwen Elys Dayton
Serie: Seeker #3
Verschenen: april 2017 bij Best of YA
Format: Paperback
Aantal pagina’s: 320
Genre: Young Adult
Prijs: €19,99
Goodreads

Alleen lezen als je deel 1 en 2 hebt gelezen!

Quin is haar leven lang door haar vader gebruikt als pion.

Ze werd opgeleid om te doden en gemanipuleerd om de macht van haar vader te garanderen. Inmiddels is ze ontsnapt uit dat leven, maar zit ze opnieuw gevangen in een eeuwenoud complot. Het duistere plan dat generaties geleden is gesmeed, bereikt nu het hoogtepunt. De geest van haar beste vriend Shinobu is beschadigd, de Jonge Vrees werkt samen met Quins vijand John, en de bloeddorstige Wakers worden gewekt en verzameld.
Er is niets dat de kracht van de tijd kan stoppen. Maar Quin laat zich niet langer als pion gebruiken. Quin is een Zoeker. Zij zal de wraak van het verleden en de vijanden onder ogen komen om zichzelf en degenen van wie ze houdt te redden, of ze zal sterven.

Voor fans van Sarah J. Maas, Veronica Roth en Suzanne Collins. Dit spannende slot van de Seeker-serie is het vervolg op Seeker en Traveler.

Ik wil De Gouden Zebra en Best of YA enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Deze winactie is gesloten. Bedankt voor het meedoen!

Deze post is al 2244 keer gelezen


Geef een reactie