Contact

Note: E-mails written in English, or any other language than Dutch, will not be answered.

Bezoekers

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je gewoon iets met mij delen? Dan kun je contact met mij opnemen door naar onderstaand mailadres te mailen of onderstaand contactformulier in te vullen. Je kunt Reviews & Roses natuurlijk ook volgen via Social Media via de buttons hierboven.

Zakelijk

Tot en met 31 december 2021 ga ik geen samenwerkingen aan m.b.t. artikelen/recensies op de website. Ik neem in deze periode enkel recensie-exemplaren aan voor het platform Instagram of één van de andere in deze blogpost genoemde platformen. Net als altijd ben ik hierin erg selectief, en juist in deze periode nog selectiever.

Ik ga geen samenwerkingen aan m.b.t. de volgende zaken / producten:

* Telefoonhoesjes, Telefonie abonnementen, etc.
* Linkruil
* Casino’s, loterijen, etc.
* Indie auteurs / uitgeverijen en selfpubbers
* Producten speciaal voor mannen
* Medicijnen of supplementen

Op Reviews & Roses staan recensies met mijn persoonlijke mening. Ik sta open voor diverse samenwerkingsvormen en recensie-exemplaren. Het is niet mogelijk om een kant-en-klare tekst aan te leveren met linkjes, en ik doe ook niet aan linkruil.

Wil je iets naar mij sturen of graag samenwerken, dan kun je contact opnemen door naar onderstaand mailadres te mailen of het contactformulier in te vullen.

E-mail: jessica@reviewsandroses.nl

Vergeet mij niet als contactpersoon/veilige afzender toe te voegen, anders kan het voorkomen dat het antwoord in je spam box terecht komt.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van de door jou opgegeven gegevens door Reviews & Roses.

  Geef een antwoord

  2 responses to “Contact

  1. Rommy Steenbergen

   In november is er € 47,88 3 december weer € 47,88 dit heb ik terug geboekt
   1 december had ik een schrijven dat het verkeerd was .
   Ik hoop dat het nu gaat