Contact

Note: E-mails written in English, or any other language than Dutch, will not be answered.

Bezoekers

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je gewoon iets met mij delen? Dan kun je contact met mij opnemen door naar onderstaand mailadres te mailen of onderstaand contactformulier in te vullen. Je kunt Reviews & Roses natuurlijk ook volgen via Social Media via de buttons hierboven.

Zakelijk

Op Reviews & Roses staan recensies met mijn persoonlijke mening. Ik sta open voor diverse samenwerkingsvormen, barterdeals en recensie-exemplaren. Hierin ben ik echter altijd erg selectief. Het bedrijf / het product dient goed bij Reviews & Roses te passen. Het is niet mogelijk om een kant-en-klare tekst aan te leveren met linkjes (advertorials), en ik doe ook niet aan linkruil.

Ik ga geen samenwerkingen aan m.b.t. de volgende zaken / producten:

* Telefoonhoesjes, Telefonie abonnementen, etc.
* Linkruil
* Casino’s, loterijen, etc.
* Indie auteurs / uitgeverijen en selfpubbers
* Producten speciaal voor mannen
* Medicijnen of supplementen

Wil je iets naar mij sturen of graag samenwerken, dan kun je contact opnemen door naar onderstaand mailadres te mailen of het contactformulier in te vullen.

E-mail: jessica@reviewsandroses.nl

Vergeet mij niet als contactpersoon/veilige afzender toe te voegen, anders kan het voorkomen dat het antwoord in je spam box terecht komt.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van de door jou opgegeven gegevens door Reviews & Roses.