Huur mij in als Proeflezer of Manuscriptbeoordelaar

Vanuit mijn bedrijf Dillemedia ben ik als freelancer beschikbaar als proeflezer voor auteurs en als manuscriptbeoordelaar voor uitgeverijen.

Proeflezer

Als proeflezer ben ik beschikbaar voor (feelgood)romans. Ik ben heb de volgende boeken al mogen proeflezen en voorzien van feedback:

  • Ik mis je – Gillian King
  • Ik vergeet je niet – Gillian King
  • Je moest eens weten – Gillian King
  • Vluchtgedrag – Mienke Fijen
  • Belofte maakt schuld – Gillian King
  • Geknipt voor elkaar – Mienke Fijen
  • Als ik je weer zie – Gillian King

Proeflezen houdt in dat ik de eerste versie van het manuscript lees waarna ik deze voorzie van kritische feedback op het gebied van onder andere verhaal, personages, discrepanties en opmaak. Indien gewenst ben ik tijdens de eerste herschrijfrondes ook beschikbaar voor additionele feedback en vragen.

Manuscriptbeoordelaar / Lector beoordelingen

Als manuscriptbeoordelaar, of ook wel Lector beoordelingen, ben ik beschikbaar voor het lezen van Engelstalige manuscripten. Aan de hand van door de uitgeverij gestelde criteria schrijf ik een leesrapport met als uiteindelijke doel de acquirerend redacteur / uitgever te helpen bepalen of het boek geschikt is voor hun fonds op de Nederlandse markt. Ik word onder andere ingezet door uitgeverij Zomer & Keuning (VBK Uitgevers).

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.