Disclaimer

Copyright Notice

Alle beelden op deze website zijn door mijzelf ontworpen of geschoten, met uitzondering van afbeeldingen die zijn aangeleverd door een bedrijf, auteur/acteur foto’s, posters van tv-series en films, en bijbehorende stills uit tv-series of films, en die kun je dus niet zomaar overnemen. De foto’s worden gemaakt met een Canon EOS 600D. Alle teksten op deze website zijn door mijzelf geschreven, met uitzondering van de meeste film of tv-serie omschrijvingen en achterflap teksten van boeken. Mocht dit niet zo zijn dan staat dit er altijd bij vermeld. Het is zonder mijn toestemming niet toegestaan om teksten en/of afbeeldingen over te nemen. Mocht je een foto of tekst willen gebruiken, neem dan even contact op.

Expertise

Ik schrijf op dit blog uit eigen ervaring en ben geen expert op een bepaald gebied. Het gaat dus altijd om mijn mening of bevindingen.

Partners/affiliates

In diverse artikelen maak ik gebruik van affiliate links via het partnerprogramma of affiliate program van diverse bedrijven. Ik gebruik affiliate links van Bol.com, Tradetracker, Awin, LinkPizza en Daisycon. Mocht jij iets kopen op bijvoorbeeld bol.com en ben je daar via een linkje op mijn blog gekomen, dan krijg ik een bepaald percentage van dat bedrag. Bij aankoop van een bedrag van €30,- krijg ik bijvoorbeeld een €1,-. Dit bedrag wordt niet doorberekend in de verkoopprijs van het product, dus het maakt voor jou geen verschil of je het product koopt via een link van mij of dat je rechtstreeks naar bol.com gaat.

Het enige voordeel als je via een link van mij gaat is dat ik een soort van bonus krijg omdat ik je naar hun website heb doorverwezen, in de vorm van een percentage van jouw aankoop. In de maanden september 2014 tot en met november 2015 heb ik bijvoorbeeld €20,- verdiend, geen grote bedragen dus. Maar alle kleine beetjes zijn welkom en worden in dit blog gestopt. Zo kan ik er bijvoorbeeld een deel van de website hosting betalen of een winactie organiseren. In principe steun je Reviews & Roses dus door te kopen via een affiliate link.

Betaalde artikelen/advertorials

Hoewel het bij Reviews & Roses zelden tot niet voorkomt wil ik het wel in deze disclaimer benoemen. Mocht ik betaald krijgen voor het schrijven van een artikel, zogenaamde advertorials, dan zal dit altijd boven of onder het artikel vermeld staan. Het feit dat ik ervoor betaald krijg doet niets af aan mijn mening over het product/de dienst; ik zal altijd eerlijk zijn over de producten en de service, want dat is wat ik als consument ook verwacht van andere blogs. Ook hier zal ik kritisch in zijn; advertorials over samenwonen in samenwerking met de Rabobank zal je dan ook niet terugvinden op Reviews & Roses.

Recensies van toegestuurde producten

De recensies van producten op Reviews & Roses bestaan uit producten door mijzelf gekocht of producten die ik toegestuurd heb gekregen door merken/bedrijven. Mijn mening wordt hierdoor niet beïnvloed en er zal altijd bij de recensie vermeld worden dat het product toegestuurd is. Natuurlijk is het leuk als je een positieve recensie kunt schrijven, maar als het achteraf gewoon echt tegenvalt ben ik daar 100% eerlijk in. Ik schrijf alleen over producten die mij aanspreken en bij mij passen, en dus passen bij Reviews & Roses.

Samenwerken?

Ik sta altijd open voor samenwerkingen en het testen van producten. Neem gerust contact op, dan kunnen we samen kijken wat eventueel mogelijk is. Dit kan uiteenlopen van het testen van producten, diensten of websites tot het organiseren van winacties of iets onder de aandacht brengen. Maar ook hier geldt dat het ten allen tijde bij mij en Reviews & Roses moet passen en ik altijd eerlijk mijn mening zal geven.

 

Heb je eigendommen van Reviews & Roses op iemands website gezien, zonder bronvermelding, neem dan contact met mij op.

 

Geef een reactie