Op zoek naar een website waar je t-shirts en polo’s (en meer) kunt laten bedrukken?

Close-up polo

Recent werd ik benaderd door tshirtspolosbedrukken.nl. Ik heb al eens eerder een sweater laten bedrukken, en dat was mij goed bevallen, dus het leek mij zeker leuk om eenzelfde samenwerking aan te gaan. Het is niet alleen voor bedrijven leuk om kledingstukken te voorzien van een logo, maar ook wanneer je bijvoorbeeld met een team meedoet aan een sportevent of vrijgezellenfeest, kun je leuke kledingstukken laten bedrukken.

Bij voorbaat excuses voor de blauwige gloed over de foto’s. Helaas wordt het weer sneller donker en had ik helaas niet de mogelijkheid overdag foto’s te nemen. Maar de items zijn dus echt wit!

Over tshirtspolosbedrukken.nl

Naast t-shirts en polo’s, kun je bij Tshirtspolosbedrukken.nl ook sweaters, hoodies, tanktops, schorten, caps en sportkleding bedrukken. Maar ook boxershorts, rompertjes en slabbetjes. Het bedrijf is gebaseerd in Gorinchem en wordt ondersteund door een enthousiast team medewerkers.

Welke items ik heb gekozen

Ik was van plan mee te doen aan de allerlaatste Color Run in Nederland en zou dus in eerste instantie gaan voor sportkleding. Helaas kreeg ik negatief advies van de fysiotherapeut vanwege mijn hielspoorklachten, en ben ik daarom gegaan voor een polo, hoodie en cap. In alle gevallen wilde ik er graag mijn logo op om zo promotie te maken voor Reviews & Roses, en in het uiteindelijke geval ook herkenbaar te zijn op bijvoorbeeld evenementen.

Het ontwerpproces

Jessica in hoodie en cap

Wat laat ik erop drukken?

Het ontwerpproces is eigenlijk compleet vergelijkbaar met het proces dat ik heb beschreven in mijn artikel over Digitransfer, en dus wederom ontzettend makkelijk.

Ikzelf hoefde alleen mijn logo te uploaden, op de plek te plaatsen waar ik dit wilde, eventueel de grootte ervan aanpassen, en klaar! Je kunt echter ook zelf een tekst erop zetten of kiezen voor enkele van de standaard designs.

Omdat mijn logo het mooist uitkomt op een witte achtergrond, heb ik alle items in het wit besteld. Er zijn echter vaak meerdere kleurvarianten beschikbaar.

Jessica in poloPrijs

Je begint met een blanco item en een startprijs. Voor elk onderdeel dat je erop wilt laten drukken gaat de prijs omhoog.

Maat

De maat blijft een tricky dingetje gezien het geen standaard maten zijn. Daarom heb ik het maatlabel erbij genomen en heb op basis daarvan een keuze gemaakt.

Sommige polo’s bleken meteen al te klein te zijn. Daarom ben ik voor de Dames Polo Bodyfit gegaan. De allergrootste maat zou precies moeten passen. Ik weet dat ik stevig ben, dus ik vind het wel erg jammer dat ze geen grotere maten hebben. De maat die ik moest kiezen was XXL, terwijl ik in de “gewone” winkel meer dan genoeg heb aan XL.

Voor de hoodie ben ik uiteindelijk ook voor unisex XXL gegaan. Hiervan zijn de maten bij XXL iets ruimer, maar bij een hoodie lijkt het mij wel fijn om hem wat ruimer te hebben en echt chill te dragen.

Bij de cap hoef je gelukkig geen maat te kiezen.

Communicatie

Nadat ik de bestelling had geplaatst nam de ontwerpafdeling contact met mij op. Het logo voor op de cap was eigenlijk te klein om mooi uit te kunnen snijden. Ze vroegen mij of ik het goed vond dat we de tekst achterwege zouden laten en alleen de roos en het rondje eromheen erop zouden laten drukken. Ik was akkoord, maar vroeg wel of ze dit dan wilden uitvergroten. Dit bleek geen probleem te zijn. Superfijn is het dat ze met je meedenken en contact met je opnemen. Er zijn genoeg bedrijven die zullen zeggen: jij hebt dit ontwerp goed gekeurd, dus het is je eigen probleem. Tshirtspolosbedrukken.nl denkt met je mee.

Ontvangst

Doordat ze mij in eerste instantie niet konden bereiken, duurde het iets langer voordat de items in productie werden genomen. Maar hierna ontving ik mijn order binnen de vijf werkdagen die ze rekenen voor verwerking en verzending.

Resultaat

Close-up polo

Jessica in Hoodie en Cap

Ik ben zéér tevreden met de bedrukking. Dit is absoluut met finesse gedaan. Zelfs de kleinste lijntjes staan er perfect op. Over de bedrukking, zowel de vorm als de kleur ben ik dus absoluut te spreken.

De maat echter… Die bleek toch wat lastiger te zijn. Zoals verwacht zat de pet prima. Maar de polo bleek te klein en de hoodie te groot. Ondanks de maten die ik had opgenomen.

Ik vind het dan ook echt jammer dat de polo’s niet groter komen. Hierdoor worden de stevigere dames eigenlijk overgeslagen. Het zou fantastisch zijn als tshirtspolosbedrukken.nl hier ook aandacht aan zouden besteden.

De hoodie bleek dus veel te groot te zijn. Hij zit overigens heerlijk dankzij de fleecevulling, dus ik ga hem zeker dragen. Maar erg modieus ziet het er nu niet uit, haha. In de lengte is hij prima, maar in de breedte is hij véél te wijd. De naden bij de schouders hangen veel te ver omlaag. Eigenlijk had ik deze dus prima een maat kleiner kunnen bestellen.

Dit is meteen ook het risico van online bestellen. Wanneer je bij een fysieke winkel komt, kun je kleding meteen passen. Elk merk heeft toch weer een ander soort maatsysteem. Koop ik items bij MS Mode, dan kan ik ook gerust nog weer items terugsturen. Maar dit zijn kledingstukken die je laat bedrukken en van te voren niet even kunt passen. Dus daar zit altijd een risico aan vast.

Conclusie

 Cap

Qua het kiezen van een maat is het ondanks de maattabel toch wel lastig om de juiste maat te bepalen. Helaas komen de polo’s niet groter dan de maat die ik had gekozen, en bleek ik de hoodie uiteindelijk wel een maatje kleiner te kunnen nemen. Mijn inschattingsvermogen bleek niet helemaal correct te zijn ondanks dat ik mijn maten wel had opgemeten.

De bedrukking is echter van topkwaliteit, alsook het materiaal van de polo, hoodie en cap. De fleecevoering van de hoodie is ook echt héérlijk en zal ik deze winter vaak dragen – ondanks dat deze dus te veel groot is.

Maar ik ben echt te spreken over de bedrukking. De kleuren komen prachtig uit, en zelfs de kleine lijntjes tussen de rozenbladeren in mijn logo zijn prachtig uitgesneden. Voor kwaliteit bedrukking moet je dus zeker bij tshirtspolosbedrukken.nl zijn.

Heb jij wel eens iets laten bedrukken?

Deze post is al 1461 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 20 september 2018 door Jessica

Categorieën: Accessoires / Tags:

Geef een antwoord

4 responses to “Op zoek naar een website waar je t-shirts en polo’s (en meer) kunt laten bedrukken?