Categorie: Cadeau/Inpak Tips

5x Shoppen met korting (tip voor de feestdagen)

Geplaatst op 29 november 2022 door Jessica in Cadeau/Inpak Tips
5x Shoppen met korting (tip voor de feestdagen)

Alles wordt duurder en velen hebben minder te besteden. En dan zijn de feestdagen ook nog onderweg. Iedereen kan dus wel een extraatje gebruiken. Daarom heb ik vandaag vijf tips om te shoppen met korting. Deze lijst bevat dus geen cadeau ideeën, maar juist manieren om geld te besparen om je cadeaus. 1. CashbackXL Dit is […]

9x Cadeau ideeën voor Sinterklaas en Kerst

Geplaatst op 9 november 2018 door Jessica in Cadeau/Inpak Tips
9x Cadeau ideeën voor Sinterklaas en Kerst

Dit artikel heeft een update gehad in november 2022 November is begonnen, en daarmee ook de periode waarin we massaal cadeautjes inkopen voor Sinterklaas en Kerst. Thuis vieren wij al jaren geen Sinterklaas meer, maar wij trekken wel altijd lootjes voor Kerst. En dan begint het euvel natuurlijk al, want: wat zet je op jouw verlanglijstje […]

3x Een leuk en persoonlijk kraamcadeau

Geplaatst op 21 september 2017 door Jessica in Cadeau/Inpak Tips
3x Een leuk en persoonlijk kraamcadeau

Eind juli zijn vrienden van ons bevallen van hun eerste kind. Een prachtige en gezonde jongen. Gezien zij de eersten in onze vriendengroep zijn die aan kinderen zijn begonnen wist ik nog niet zo goed wat nou een leuk kraamcadeau zou zijn. Ik heb fora geraadpleegd en weet ik hoeveel websites afgestruind om te kijken wat […]

De feestdagen komen eraan!

Geplaatst op 16 november 2016 door Jessica in Cadeau/Inpak Tips, Winnen!
De feestdagen komen eraan!

Oh my, wat is het jaar weer voorbij gevlogen!  Nog anderhalve maand en het is alweer 2017. Dit betekent echter ook dat het weer die tijd van het jaar is. Ik vind het elk jaar lastiger worden om weer iets te verzinnen – niet altijd tijdens de feestdagen, maar ook voor verjaardagen. Ik wil ook niet […]

Cadeau ideeën voor je vriend

Geplaatst op 16 februari 2015 door Jessica in Cadeau/Inpak Tips
Cadeau ideeën voor je vriend

Wat geef je een jongen/man cadeau? Ik vind het elke verjaardag weer moeilijk. Toen ik een relatie kreeg met mijn vriend wilde ik laten zien dat ik hem kende, of in elk geval een cadeau geven met betekenis. Ik wilde laten zien dat ik mijn hersenen echt had laten kraken en de moeite had gedaan een leuk […]

My Birthday Wishlist

Geplaatst op 21 januari 2015 door Jessica in Cadeau/Inpak Tips, Persoonlijk
My Birthday Wishlist

Over iets minder dan een maandje ben ik jarig (10 februari) en de laatste tijd vliegt die bekende vraag mij alweer om de oren: “Wat wil je voor je verjaardag?” Tsjah… wat wil ik eigenlijk graag voor mijn verjaardag? Op de meest random momenten denk ik ‘Goh dat zou handig zijn als ik dat nu had’ […]

Cadeau + Inpak Tip | Jillz

Geplaatst op 12 oktober 2014 door Jessica in Cadeau/Inpak Tips
Cadeau + Inpak Tip | Jillz

In deze eerste Cadeau/Inpak Tip maken we een feestelijk cadeau van Jillz! Een tijdje geleden heb ik zelf Jillz Red cadeau gegeven met 2 Jillz glazen als housewarming gift voor mijn broertje – en daarvoor heeft hij ook al een ton aan cadeautjes gehad haha – en ik laat je hieronder zien hoe ik het ingepakt heb. […]