Categorieën: Beauty, Unboxing / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Geen StyleTone unboxings meer

StyleTone

In een reactie bij mijn unboxing van de maart box van StyleTone gaf ik al aan dat ik twijfelde over het wel of niet doorgaan met de box. Ik wilde nog een tijdje doorgaan en dan een besluit nemen, maar eigenlijk nam ik deze al onbewust.

Ik had op het moment dat de april box binnenkwam weinig tijd en legde hem dus even aan de kant. Uiteraard had ik al wel in de box gekeken en gezien dat de items mij weer niet zo goed lagen. De box raakte vervolgens een beetje in de vergetelheid. Ik merkte geen drang om de unboxing te schrijven en foto’s te maken van de beautyproducten.

Het is niet dat ik de box slecht geworden vind of dat ik de box duur vind (hij kost maar €12,50). En ook niet dat de unboxings slecht gelezen worden – ze worden namelijk altijd heel goed gelezen. Maar de producten liggen mij vaker niet dan wel. Nu ik merk dat ook het plezier van het unboxen en het schrijven van de unboxing in het geding komt, lijkt het mij het beste om de stekker eruit te trekken.

Ik wilde niet zomaar stoppen en jullie laten afvragen waar die unboxings blijven van de StyleTone Box. Dus vandaar even dit artikel vandaag om het uit te leggen. Ik weet namelijk dat veel van jullie hier namelijk vaak naar uitkijken om te zien wat ik van de producten vind, en dat ook velen van jullie de StyleTone Box hebben aangeschaft dankzij mijn unboxings – wat ik geweldig vind!

Het was leuk de StyleTone box – de voormalige Vipbox – elke maand te ontvangen in de brievenbus. Meerdere beautyitems uit de box gebruik ik tegenwoordig in mijn dagelijkse routine. Maar de box ligt mij niet helemaal meer. Bedankt dat jullie mijn unboxings elke maand hebben gelezen!

Vaarwel StyleTone

Deze post is al 2985 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Geen StyleTone unboxings meer