Categorieën: Accessoires, Fotografie / Tags:

Geschreven door Jessica

MIXPIX® | Foto’s aan de muur zonder boren

Mixpix

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie een recensie over MIXPIX®. MIXPIX®… wat zijn dat? Dat zijn hele leuke vierkantjes van 20 bij 20 centimeter die je kunt laten bedrukken met jouw eigen foto’s en met Tesa strips kunt ophangen aan de muur. Geen spijkers, niet boren. Gewoon plakken.

Over Beste Canvas en MIXPIX®

Op BesteCanvas.nl kun je een variëteit aan producten vinden waar je je jouw foto’s op kunt laten bedrukken. Van foto’s op canvas, tot dekens en puzzels. Het kan allemaal. Sinds kort hebben ze ook MIXPIX®. Laat je foto’s drukken op 20 bij 20 centimeter en hang ze op zonder spijkers, en zonder in de muren te hoeven boren. Plak de Tesa strip op de MIXPIX®, druk het tegen de muur, en klaar. Jouw foto’s in een mum van tijd op jouw muur. Maar hoe bevalt het mij?

Het bestelproces

BesteCanvas

Het bestellen van de MIXPIX® was echt supereasy! Je gaat naar de website, klikt op Kies uw foto’s en je kiest direct de foto’s waarvan je MIXPIX® wilt maken. Let op: je kunt maximaal 25 foto’s uploaden. Je ziet een uploadbalkje in het scherm verschijnen, en ondanks de grootte van mijn foto’s ging het uploaden werkelijk megasnel; ik hoefde maar een paar seconden te wachten.

Vervolgens kun je de foto’s, wanneer ze nog niet vierkant zijn, per stuk nog verschuiven totdat de vierkante MIXPIX® precies het beeld weergeeft dat jij wilt. Ben je tevreden? Dan klik je op Winkelwagen, vul je je bezorgingsgegevens in en betaal je de MIXPIX®.

Easy does it!

Verzending en ontvangst

Mixpix bezorgingMixpix

Waar op de site aangegeven stond dat het tot 8 werkdagen kon duren voordat je bestelling binnen is, had ik mijn bestelling binnen drie dagen al binnen! En de doos was verrassend licht… Was dit echt mijn bestelling met tien MIXPIX®? Ja, dus! Mooi ingepakt en goed beschermd zaten ze in dit kleine vierkante doosje.

En mocht je de MIXPIX® uit de doos hebben gehaald en denken: zouden er geen Tesa strips bijzitten om ze mee op te hangen? Kijk dan even rustig in de vouwen van het beschermende papier. Daar zitten ze namelijk handig tussen verstopt.

De quote op het kaartje waarop ze je bedanken voor je bestelling, “We turn emotions into products”, vond ik zo passend. Ik had er namelijk voor gekozen om foto’s af te drukken van onze reis door het zuiden van Noorwegen. Eén van de mooiste reizen/vakanties die ik met mijn vriend heb gemaakt en waarop ik met blijdschap op terugkijk.

Wat vind ik van de MIXPIX®?

Mixpix

Zoals ik net al zei, zijn de MIXPIX® echt verrassend licht. Ik heb een tijd terug Custom Shapes besteld (eenzelfde concept, maar net wat anders) en die zijn enorm zwaar. Hierdoor had ik ze zwaarder verwacht. Ze zijn echter zo licht als een veertje. Het enkele Tesa stripje dat per stuk meegeleverd is, is dan ook meer dan genoeg om de MIXPIX® op te hangen. Door het gewicht kan het met gemak overal opgeplakt worden. Ikzelf heb ze geplakt op een geverfde muur.

Of ze ook zonder de zogenaamde kleerscheuren van de muur gehaald kunnen worden, heb ik niet getest. Er zijn geen extra Tesa strips bijgeleverd en ik was bang dat de strips niet meer zouden plakken als ik ze van de muur zou halen en daarna weer opnieuw zou op proberen te hangen.

De kwaliteit van de foto’s is goed. Er zit lichtelijk structuur in het materiaal waarop de foto’s gedrukt zijn, en ik had het denk ik mooier gevonden als het geheel glad was geweest. Dit neemt echter niet weg dat de kleuren precies zo overkomen zoals ik had verwacht en dat geldt ook voor de scherpte. De foto’s komen goed tot hun recht.

Uiteindelijk heb ik ze bij het ophangen, naar mijn mening, wat te dicht op elkaar gehangen. Dat blijft lastig, want als je ze ophangt zit je er met je neus bovenop. En pas als je het vanaf een afstand bekijkt valt het je op. Gelukkig hangen ze dankzij onze waterpas wel recht, haha.

Conclusie

Mixpix

Waar de Custom Shapes die ik recent ook heb gekocht als voordeel hebben dat je ze oneindig kunt wisselen doordat je ze met magneten ophangt, hebben de MIXPIX® als voordeel dat ze zo extreem licht zijn, dat je ze op elk oppervlak kunt hangen. De Custom Shapes hebben door hun zwaarte mijn muur beschadigd op een plek waar bleek dat het stucwerk te licht was aangebracht. Niet de schuld van de leverancier, maar desalniettemin wel een nadeel.

Had ik trouwens al gezegd dat de MIXPIX® momenteel maar vijf euro per stuk kosten? Dat is echt hartstikke goedkoop!

Ik ben heel tevreden over de MIXPIX®. Het bestelproces is niet moeilijk, zelfs digibeten kunnen ze makkelijk bestellen en je hoeft geen programma’s te downloaden. Daarnaast is ook het resultaat goed; de kleuren komen tot hun recht en de kwaliteit van de foto’s is behouden gebleven.

Wat ik nog graag zou zien in de toekomst, is de mogelijkheid tot het bestellen van verschillende formaten; grotere vierkanten of misschien ook wel compleet andere vormen. Wanneer ze weer tien euro (de normale prijs) per stuk kosten, zal ik minder snel nieuwe MIXPIX® bestellen. Maar voor vijf euro bestel ik ze graag.

Heb jij Mixpix in huis?


Cadeautje

Speciaal voor alle bezoekers van Reviews & Roses mag ik een mooie actie aanbieden, waarbij je tot wel vijf GRATIS MIXPIX’s kunt ontvangen bij je bestelling.

Koop je 1 MIXPIX®, dan krijg je deze gratis en betaal je alleen de verzendkosten. Koop je er zes? Dan krijg je hiervan twee gratis! Bij twaalf stuks, betaal je voor slechts acht. En besluit je vijfentwintig stuks te kopen, dan betaal je slechts twintig én heb je gratis verzendkosten.

Tip: Is vijfentwintig stuks wat teveel? Misschien zijn er in je omgeving wel meer mensen die MIXPIX® willen kopen. Bestel samen in één keer vijfentwintig stuks en haal er zo het maximale voordeel uit!

Via deze speciale link kun je gebruik maken van deze leuke actie.


Volg mij op: Facebook | Twitter | Instagram | Goodreads

Ik heb tien gratis MIXPIX® ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie. Dit is niet van invloed op de inhoud van deze recensie.

Deze post is al 3426 keer gelezen


Geef een reactie