Win een cursus Filmkritiek + New Generation ticket {Afgelopen}

Win een cursus Filmkritiek op het Noordelijk Film Festival

Leeuwarden is dit jaar de culturele hoofdstad. Maar ze komen niet alleen dit jaar met leuke events, het Noordelijk Film Festival vind hier namelijk standaard elk jaar plaats begin november. Echter, omdát Leeuwarden dit jaar ook de culturele hoofdstad is, duurt het 39e filmfestival extra lang!

Dit betekent dat er extra activiteiten worden georganiseerd voor jonge en nieuwe talenten in het zogenaamde New Generation programma. Eén van die onderdelen is de cursus Filmkritiek die in samenwerking met de Filmkrant wordt georganiseerd.

Noordelijk Film FestivalWat geef ik weg?

Je ontvangt een New Generation festivalbandje t.w.v. €35,-. Er is een plek gereserveerd voor de winnaar van deze winactie, op maandag 5 november voor de cursus Filmkritiek. En het leuke is: ik volg de cursus die dag ook! Je kunt trouwens nog veel meer met zo’n New Generation bandje, dus check ook zeker even deze pagina.

Vertel mij meer over die cursus

De cursus vindt plaats op 5 en 6 november op ​Theaterskip de Bald’r. Theaterskip De Bald’r legt tijdens het festival aan naast Stadsschouwburg de Harmonie. Zoals ik hierboven al zei, maak je kans op een plek bij dagdeel 1 op 5 november, welke ik ook zal volgen. De cursus start op maandag 5 november om 11.00 uur. De dag duurt tot ongeveer 18.00 uur. Tussendoor krijg je ook een lunch.

Dit is wat er wordt gezegd over de cursus Filmkritiek: “Ben je een filmjournalist in spé? Leer dan van een echte criticus van de Filmkrant alle ins en outs van het schrijven van recensies en het kritisch kijken naar films. Na de cursus krijg je de mogelijkheid om deel uit te maken van de redactie tijdens het festival.”

“De cursus bestaat uit anderhalve dag waarvan de eerste cursusdag op maandag 5 november toegankelijk is voor een breed publiek die geïnteresseerd is in kritisch kijken naar films. Voor deelnemers die graag nog wat dieper de stof in duiken en echt ambities hebben in de (film)journalistiek is er nog een tweede dag(deel). De twee dagen worden ingevuld door Filmkrant criticus Ronald Rovers.”

En dit is wat je kunt verwachten op maandag 5 november: We beginnen maandag met een kort college over filmanalyse en het kritisch kijken naar films. Waar letten filmcritici op? En in hoeverre is dat hetzelfde als waar algemeen publiek naar kijkt of plezier aan beleeft tijdens een film?
Vervolgens worden er twee films uit het programma van het Noordelijk Film Festival vertoond, na elke film worden de bevindingen van de deelnemers besproken.”

Meer informatie vind je hier.

Hoe doe je mee?

Laat in het formulier hieronder de volgende gegevens achter:

  • Jouw voor- en achternaam
  • Jouw e-mailadres

Deze gegevens heeft het Noordelijk Filmfestival nodig om het festivalbandje op naam te zetten en jou meer informatie te sturen. De winnaar ontvangt op 19 oktober per e-mail bericht dat hij of zij heeft gewonnen en op 5 november aan de cursus mag deelnemen. De winnaar dient zich daarna nog wel via deze pagina aan te melden voor de cursus.

Deze winactie is gesloten

Deze winactie loopt tot en met donderdag 18 oktober 2018 23.59 uur. De ingevulde gegevens van de winnaar worden gebruikt om het ticket op naam te zetten. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! De winnaar dient zich hierna nog wel aan te melden voor de cursus.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Het Noordelijk Film Festival hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 3048 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 10 oktober 2018 door Jessica

Categorieën: Activiteiten, Films / Tags: , , ,

Geef een antwoord

2 responses to “Win een cursus Filmkritiek + New Generation ticket {Afgelopen}