Categorieën: Beauty / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Beauty Review | Beautyill Liquid Nail Art Tape

Beautyill Liquid Nail Art Tape

Op de blog van Beautyill zag ik iets leuks voorbij komen: Liquid Nail Art Tape. Een goedje dat je om je nagel smeert zodat je vingers niet vies worden. Ook kun je een randje op je nagel maken zodat de nagellak niet op je nagelriem komt. Klinkt geweldig toch? Vandaag ga ik jullie mijn ervaringen met de Liquid Nail Art Tape vertellen.

Bestelproces

Blijkbaar is het een populair product, want toen ik het bestelde kreeg ik al gauw een mail met de mededeling dat ze, “ondanks zorgvuldige inkoop” helaas geen voorraad meer hadden en daardoor de verzending binnen vijf dagen niet konden garanderen. Dit was op 25 mei.

Op 2 juni kreeg ik vervolgens een primeur in mijn mailbox. Ze, Helen, vond het zo vervelend dat ze mij de Liquid Tape nog niet toe had kunnen sturen dat ze een primeur wilde aanbieden: de top secret roze Liquid Nail Art Tape die nog niet in de webshop verkrijgbaar was. In plaats van de zwarte te ontvangen – die ik besteld had – kon ik er dus voor kiezen om in plaats daarvan de nieuwe roze te ontvangen.

Beautyill Liquid Nail Art Tape - En Essie nagellak 375

Uiteindelijk heb ik inderdaad de roze gekozen en kreeg deze op 5 juni eindelijk door de brievenbus. Het potje was goed verpakt in een bubbeltjes envelop gevuld met groene sliertjes van papier. Niks over te klagen dus.

Service

Wat service betreft; het is jammer dat ze niet genoeg op voorraad had en uiteindelijk een probleem met de leverancier van de flesjes bleek te hebben, maar ze communiceerden dit wel heel duidelijk dus ik was goed op de hoogte van de status.

De Nail Art Tape

En dan nu de Nail Art Tape! Wat vind ik daarvan? Ik zal je eerlijk zeggen; ik zie zowel voor- als nadelen.

Beautyill Liquid Nail Art Tape voorbeeld op vingerBeautyill Liquid Nail Art Tape - Nagels lakken

Ik heb even extra slecht mijn best gedaan en ben hier expres wat uitgeschoten om te testen in hoeverre het werkt.

Beautyill Liquid Nail Art Tape - pincetBeautyill Liquid Nail Art Tape - eraf trekken

Voordelen

Ik wil nogal eens knoeien met nagellak en het zit dus al gauw over mijn hele vinger in plaats van alleen de nagel zelf. Oké, dat is overdreven, maar het lukt niet altijd even goed. Vooral aan de zijkanten wil het nog wel eens op mijn huid terecht komen. De Liquid Nail Art Tape is makkelijk aan te brengen op de huid rondom je nagel en als je een beetje knoeit met nagellak; geen probleem! Niet moeilijk doen met vaseline of naderhand het proberen weg te halen met nagellak remover.

De Liquid Nail Art Tape doet wat het belooft en droogt supersnel! Je hoeft dus niet lang te wachten voordat je daadwerkelijk kunt beginnen met het lakken van je nagels. Als je vijf nagels tegelijk doet is de tape al droog bij de eerste nagel zodra je het aanbrengt bij de vijfde. Met een pincet is de tape vervolgens ook weer makkelijk te verwijderen. (Tip: breng het niet op alle tien tegelijk aan, dan gaan je vingers aan elkaar plakken terwijl je je nagels lakt, niet handig…)

Nadelen

Het grootste probleem met gewoon nagels lakken had ik nu ook. Want probeer de Liquid Nail Art Tape maar eens netjes aan te brengen met links terwijl je rechtshandig bent! Dit gaat net zo lastig, en als je dan een mooie gelijkmatige ruimte voor je nagelriemen wilt hebben en de Liquid Nail Art Tape netjes aan probeert te brengen gaat dat dus nog best lastig!

Beautyill Liquid Nail Art Tape - Nagellak krult op

Wat mij juist geweldig leek was juist die gelijkmatige ruimte bij mijn nagelriemen. Maar eerlijk gezegd werkt dat niet echt met de Liquid Nail Art Tape, bij mij in elk geval niet. Wanneer ik de Liquid Nail Art Tape met een pincet van mijn nagel probeer te trekken trek ik het eigenlijk onder de nagellak weg in plaats van dat de nagellak meegaat en een netjes randje overblijft. Ik blijf dus zitten met een omhoog gekruld randje nagellak wat er niet echt mooi uitziet (zie de foto hierboven). Gelukkig kun je dit nog redelijk verdoezelen als je een topcoat gebruikt. (Edit: ik kreeg als tip de Nail Art Tape te verwijderen terwijl de nagellak nog zo nat mogelijk is. Hiermee kun je de rand voorkomen.)

Eindresultaat

Toch ben ik niet ontevreden over het eindresultaat. Ik moest toch nog een topcoat gebruiken dus de omhoogstaande randjes waren uiteindelijk niet heel erg, maar hierdoor waren er nog wel wat oneffenheden. De kleur die ik trouwens op mijn nagels heb is Pret-a-Surfer van Essie uit hun nieuwe zomercollectie (dekt zelfs in één laag!). Aan die smeer op de dop van het potje kun je ook echt mijn onkunde zien haha (wel een beetje jammer dat dat net gebeurde voordat ik deze foto ging maken haha).

Beautyill Liquid Nail Art Tape - Totaalplaatje

Conclusie

Als je een echte knoeier bent – zoals ik – dan is het echt een uitvinding en loop je niet meer rond met vingers vol nagellak op plekken waar het niet hoort. Hoewel ik het niet uit heb geprobeerd zal dit ook erg handig zijn wanneer je bijvoorbeeld gaat stempelen. Ik zal de Liquid Nail Art Tape hier in elk geval nog veelvuldig voor gebruiken!

Wil je het speciaal gebruiken zodat je die mooie gelijkmatige ruimte bij je nagelriemen kunt creëren dan levert de Liquid Nail Art helaas niet. En hoe handig het product ook is, ik kan nog steeds niet steady lakken met links en dus de Liquid Tape niet geweldig aanbrengen op mijn rechterhand. Misschien ook dat de prijs iets te hoog is, maar ik weet nog niet hoelang zo’n potje mee kan, dus wie weet valt het uiteindelijk ook wel mee.

Wat betreft de Beautyill shop; ik vond het jammer dat ik de Liquid Nail Art Tape niet snel in de brievenbus had, maar ik vind de service wel fijn in de mate dat ze je hiervan op de hoogte houdt en ze je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid geeft om je bestelling nog te cancelen (wat ik, zoals je kunt merken, niet gedaan heb ofcourse!).

Heb jij de Liquid Nail Art Tape al eens geprobeerd?

Deze post is al 6585 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “Beauty Review | Beautyill Liquid Nail Art Tape

 1. Wat een leuke review, ik was best nieuwsgierig naar hoe dit nu eigenlijk werkte en dat is mij erg duidelijk geworden en het is zeker een goed ( extra hulp ) product voor mij …dank je wel..

 2. Bedankt voor je leuke en duidelijke review! Dankjewel!!

  Het opgekrulde randje komt doordat je te lang hebt gewacht met het verwijderen van de tape, sneller werken is the key 😉 Tape verwijderen wanneer de nagellak nog zo nat mogelijk is. In de webshop leg ik verder uit hoe je het het beste kunt gebruiken.

  Het klopt helemaal dat als je nagellak niet netjes aan kunt brengen je tape ook niet netjes aan kunt brengen, voordeel is dat je het kan corrigeren met een satéprikkertje (even de tape terug duwen tot waar het wel moet komen te zitten) Dit gaat alsnog niet mega snel maar het eindresultaat is wel netjes en je hebt niet het gedoe met remover. Zelf vind ik dit vooral fijn bij rode en blauwe nagellak want deze geven zulke lelijke vlekken als je het gaat corrigeren met remover.

  Probeer het eens met een nail art Jessica, daar is het eigenlijk voor bedoeld en dan kun je al helemaal niet meer zonder trust me 😉

  Nogmaals bedankt voor je leuke en eerlijke artikel 😀

  Liefs Helen

  • Goed om te weten en bedankt voor de tip! Ik zal het nogmaals proberen en dan wat sneller verwijderen haha. Ik zal de tip nog even verwerken in de review. Bedankt voor je reactie! 🙂