Categorieën: Beauty, Unboxing / Tags: , , , , ,

Geschreven door Jessica

StyleTone Box | December

StyleTone Box December 2015

We zijn alweer aangekomen bij de laatste StyleTone Box van 2015; en dat is een feestelijke! Het is lastig de box van november te overtreffen, maar feestelijk is deze december box absoluut. Het zijn allemaal producten die je laten shinen tijdens de feestdagen. Kijk je mee naar de producten?

Ook leuk: Mijn 10 favoriete producten na anderhalf jaar Styletone. Je koopt de StyleTone box hier.

Gleam Body Radiance by Melanie Mills – €14,95

StyleTone Box - Gleam by Melanie Mills

StyleTone – Gleam Body Radiance is het perfecte product om vlekkerige zelfgebruinde huid mee te egaliseren. Je kan er ook je volledige huid mee bronzen. Het product hydrateert je huid, geeft het een mooie gloed en trekt snel in. Gleam kan ook licht worden gesmeerd op de schouders en decolleté, voor een subtiele highlight. Vergeet de million-dollar smile, zo krijg je de million dollar skin!

Mijn mening – Toen ik een beetje uit de tube spoot dacht ik dat het een heel opvallend zou zijn, maar als je het goed uitsmeert is het juist een hele subtiele shimmer. Zo subtiel dat je er wel stralend uitziet, maar niet duidelijk ziet dat je iets hebt gesmeerd (and that’s how I like it!).

Pil’aten Black Head Pore Strip – €10,-

StyleTone Box - Pilaten

StyleTone – De Pil’aten Black Head Pore Strip is een grote hit in China, Japan, Amerika en Frankrijk en nu kan jij er ook van genieten. Het masker is gemakkelijk te gebruiken en geeft je huid een grondige reiniging door mee-eters en andere onzuiverheden te verwijderen. Je huid voelt daarna zacht en fris aan, alsof je een professionele salon hebt bezocht. Het zwarte masker droogt in 30 minuten op en creëert een laag over de huid. Op die manier kun je aan het masker trekken en worden alle onzuiverheden verwijdert. Wees zeer voorzichtig wanneer je het masker afpeelt, vooral als je donshaartjes hebt. Als je te hard trekt, kan je je huid beschadigen. Je ontvangt 5 Pil’aten Black Head Pore Strips.

Mijn mening – Helaas ben ik er nog niet aan toegekomen dit product te testen, maar graag laat ik jullie weten wat het gemiddelde oordeel van de andere StyleTone Box ontvangers is. Over het algemeen zijn ze tevreden over het product, echter moet je het masker er echt voorzichtig af trekken omdat het anders pijn doet. Hij plakt dus goed vast.

Starlooks Pro Luxe Longwear Eyeliner Pen – €18,50

StyleTone Box - Starlooks

StyleTone – Starlooks gelooft in de kunst van make-up. Dat is waarom we zoveel houden van de Luxe Longwear Eyeliner Pen in Eggplant. De kleur is mooi, blijft de hele dag lang zitten en is mooi bij alle oogkleuren. Daarnaast vertegenwoordigen paarse tinten rijkdom en vorstelijkheid, en wie wil er nou niet een krachtige kleur zoals dat dragen?

Mijn mening – Deze eyeliner was niet echt mijn ding. Sowieso gebruik ik zelden eyeliner, en als ik eyeliner gebruik dan is het een potlood. Hoewel aangegeven werd dat het een paarse kleur was, zag hij er op mijn handen grijs uit. Pas toen ik het eraf probeerde te halen kwam er een paarse gloed. Het is makkelijk te verwijderen met make-up verwijderaar.

Hikari Eye Shadow Quad – €14,50

StyleTone Box - Hikari

StyleTone – De Hikary Eye Shadow Quad is perfect om een glamoureuse en elegante look mee te creëren, waarmee je je ogen kan accentueren. Wat we ook leuk vinden aan dit palette, is dat niet alleen de kleuren zeer gepigmenteerd zijn, ze zijn ook gemakkelijk te blenden en blijven lang zitten. Een goede oogschaduw quad kan essentieel zijn bij het creëren van de ultieme smokey eye en met dit palette kan je dat zeker bereiken!

Mijn mening – Waaah oké, deze kleurtjes zijn zo leuk en feestelijk! Je kon één van de vier verschillende setjes krijgen; ik had degene met de paarse kleur genaamd Zoe. Die paarse kleur is opvallend, maar het past wel bij de feestdagen, daarnaast heb je ook een mooie gouden kleur erin zitten. Je kunt er smokey eyes mee maken, maar ik ben niet goed daarin, ondanks dat in het boekje dat erbij zit uitleg staat over hoe het te doen. De kleuren op zichzelf vind ik ook mooi genoeg. Mijn moeder had de mooie aquablauwe variant, genaamd Gwen, die had ook een hele mooie zilveren kleur erbij.

Paese Nail Polish – €6,-

StyleTone Box - Paese nagellak

StyleTone – De Paese Nail Lacquers hebben een langdurige glans, behouden een wet look, hebben een sneldrogende formule, blijven lang zitten en dekken perfect in slechts één laag. De kleuren vervagen niet en zijn perfect om op een feestje te dragen, of als je gewoon een glamoureuse look wilt rocken.

Mijn mening – Dit is echt een prachtige nagellak voor de feestdagen! Je zou twee laagjes aan kunnen brengen, maar één laagje is ook al vrij dekkend en erg leuk. Er waren drie varianten te krijgen, mijn moeder en ik hadden allebei de prachtige zilveren versie, nummer 415. Het is een crime om de nagellak weer van je nagels te krijgen door het ruwe oppervlak, maar aan de andere kant, het blijft goed zitten.

De box van december heeft het thema Shimmer Chic en ik kan beamen dat het een feestelijke box is. De oogschaduw zal ik zeker gebruiken tijdens de feestdagen, net als dat ik de nagellak zeker zal dragen. De Gleam Body Radiance is mooi, maar of ik het vaak zal gebruiken betwijfel ik. De eyeliner zal ik in elk geval nooit gebruiken. Al met al een succesvolle box, maar het zal lastig voor StyleTone worden om de box van november te kunnen overtreffen.

Welk product zou jij willen hebben voor de feestdagen?

Ook de StyleTone Box ontvangen voor slechts €12,50 per maand? Klik hier!

Deze post is al 1566 keer gelezen


Geef een reactie

8 responses to “StyleTone Box | December