Categorieën: Beauty, Unboxing / Tags: , , , ,

Geschreven door Jessica

StyleTone Box | Januari

StyleTone - The New Vipbox

Normaal gesproken plaats ik mijn oordeel over de Vipbox altijd op maandag of dinsdag, maar gezien ik de box pas op dinsdag om vier uur binnen had – normaal gesproken ontvang ik hem op zaterdag – is mijn verslagje erover ook wat verlaat.

Vipbox had al een tijdje geleden aangekondigd dat de Vipbox een nieuw uiterlijk en dergelijke zou krijgen en dat ze bezig waren met nieuwe samenwerkingen met andere merken. Maar deze verandering is toch iets groter dan ik had verwacht.

Ook leuk: Mijn 10 favoriete producten na anderhalf jaar Styletone. Je koopt de StyleTone box hier.

StyleTone

Vipbox heet vanaf nu StyleTone en is vanaf heden internationaal. Dit betekent ook dat de omschrijving van de producten vanaf nu in het Engels is en er is een nieuwe website gelanceerd. Het ledendeel is nog wel in het Nederlands.

Normaal gesproken kregen we een mooi compact briefje met een Nederlandse omschrijving en de prijs; ideaal vond ikzelf. Dit keer ontvingen we een soort poster met de informatie in het Engels. Jammer, want zo’n compact blaadje bewaar ik makkelijk, maar deze poster gaat straks bij het oud papier. Ook vind ik het jammer dat Vipbox nu internationaal is, want – ook al kan ik prima Engels – ik vond de omschrijving in het Nederlands prettig. Maar, het nieuwe uiterlijk is wel stylish!

StyleTone poster

Ook kun je vanaf nu punten verdienen door de producten te beoordelen en een vragenlijst in te vullen (die nog niet helemaal werkt, want bij een vraag waar ik één of twee antwoorden in mocht vullen kon ik toch echt maar één antwoord invullen. En blijkbaar log je na een tijdje uit waardoor al mijn antwoorden niet opgeslagen waren, dus je kunt er niet bij weglopen. En de tweede keer kreeg ik een error…). Toen het nog Vipbox heette kon je de producten ook al beoordelen, maar nu krijg je er dus punten voor waarmee je kunt sparen voor bijvoorbeeld een gratis box. Eerder kon je alleen een gratis box verdienen door leden aan te brengen. Een leuke feature zodra alles naar behoren werkt.

In totaal kun je punten verdienen door: de producten te beoordelen, een vragenlijst in te vullen, vrienden lid te maken via een persoonlijke link, StyleTone te liken op diverse social media en je krijgt punten op je verjaardag. Hoeveel punten je nodig hebt is niet duidelijk.

De prijs van de box is overigens hetzelfde gebleven. Voor 12,50 per maand krijg je een box met vijf full size beauty producten, en dat is het belangrijkste! Wil je ook graag de StyleTone Box ontvangen en mij aan bonus boxpunten helpen? Klik dan hier.

Laten we overgaan naar de inhoud van de januari box!

Pixi by Petra – Tinted Lip Balm – €15,50

Pixi by Petra - Tinted Lip Balm - €15,50

StyleTone – Tinted Brilliance Balm was hyped in 2014 after it starred in one of our colleagues in make up box-land: Ipsy. Our fellow beauty lovers in the states were going crazy over this product, so we’re introducing it to you now! Packed with lip-loving ingredients this glossy balm protects & hydrates instantly. After the balm wears off, your lips are left slightly tinted with a flattering hue just for you. Since the shade will differ according to the PH level of our skin.

Mijn mening – Ik zag de stick en dacht dat het een soort felle lipstick was, maar niets is minder waar. Het bleek een lippenbalsem te zijn waar ik eigenlijk best positief over ben. In tegenstelling tot wat de kleur doet denken is het niet zo fel op je lippen. Het is een fijne lippenbalsem met een hele subtiele rozeachtige tint. Erg mooi. Wel wat prijzig, dus erg mooi dat hij in deze box zat.

Make up Revolution – Go to Hell Palette – €8,99

Make up Revolution - Go to Hell Palette - €8,99

StyleTone – This Go to Hell Palette brings you 18 gorgeous colors from matte to satin to sparkling to create any look. We advise you to use a brush (to perfectly reach those adorable small inner pans) to apply the product. 

Mijn mening – Dit palette is erg leuk. Zoals in elk palette zitten er ook kleuren bij die ik niet zal gebruiken, maar er zitten zeker ook kleuren in die ik wel zal gebruiken. Er zit geen kwastje bij, dus die zal je wel zelf moeten verzorgen. Wel vond ik het jammer dat er bij mij een sticker op het doosje geplakt zat.

Emite – BB Highlighting Pencil – €29,-

Emite - BB Highlighting Pencil - €29,-

StyleTone – This BB Highlighting pen will be your rescue after a long night up or out. Apply it under and around the eyes to conceal those dark rings, or use as a highlighter on the cheekbones, under the eyebrows and along the bridge of the nose for a healthy and fresh look. This shade called Almo is soft and neutral so it suits most skin tones.

Mijn mening – Het probleem is dat ik niet precies weet wat de beste manier is om het aan te brengen, dus ik doe maar wat. Maar als ik het onder mijn ogen aanbreng en een beetje uitsmeer met mijn vinger ziet het er wel oké uit. De donkere kringen die zichtbaar waren door mijn vermoeidheid werden een stuk minder zichtbaar en het brengt prettig aan. Misschien dat de kleur net ietsje te licht is en ik zou er geen €29,- euro voor over hebben, dus ik ben blij dat hij in de box zit.

City Color – Matte Lipstick (nr. 3 Juicy Melon) – €2,50

City Color - Matte Lipstick (kleur nr. 3 Juicy Melon) - €2,50

StyleTone – The rich, highly pigmented formula of the City Color Matte Lipstick will dress your lips in a bright matte shade. City and clubbing proof, but as tested by us, definitely office proof as well! These pop colors will have you looking fresh and savvy.

Mijn mening – Ik ben geen lipstick persoon. Over het algemeen vind ik glans genoeg omdat een kleurtje zo opvalt. Toch zou ik wel eens lipstick willen dragen en dan zou het goed uitkomen als het geen extreem opvallende kleur is. Deze matte lipstick is daar best geschikt voor. De kleur op de foto komt niet helemaal overeen met de kleur die het daadwerkelijk is; hij is een stuk lichter. Het opbrengen voelt een beetje stroef, maar de kleur dekt meteen goed. Je lippen over elkaar heen wrijven gaat niet super gemakkelijk door de stroefheid. Ik vind het matte erg leuk, maar omdat het zo stroef aanvoelde heb ik de lippenbalsem uit deze box eroverheen gedaan. Daarnaast is deze lipstick helemaal niet duur!

Emite – Eye Pencil – €15,-

Emite - Eye Pencil - €15,-

StyleTone – Make up trends scream polished but soft this spring. That is why we choose this beautiful warm grey color for a sophisticated and subtle look. With added honey extract that hydrates the skin and balances moisture levels.  The formula is soft which makes it easy to blend, blur or smudge.

Mijn mening – Een prima oogpotlood, maar niet heel bijzonder. De lichte, grijze kleur is wel erg leuk, maar ik draag eigenlijk nooit zoveel oogpotlood. Hij blijft prima zitten, maar ik zou je zo niet kunnen vertellen waarom dit oogpotlood beter is dan een andere. Daarnaast vind ik €15,- euro behoorlijk duur voor een oogpotlood.

De poster is wat minder en nog niet alles werkt naar behoren, maar het nieuwe StyleTone ziet er in elk geval wel stijlvol uit en bevat leuke producten!

Wat vinden jullie van de vernieuwde Vipbox?

Deze post is al 1653 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “StyleTone Box | Januari

  1. Bertha

    Was best tevreden over de doos. De highlighting pencil vind ik goed maar ook zeker te duur en de lipstick gebruik ik ook inderdaad met de balsem erover heen. Dan is het prima/