Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Bookly Bird Box – Thrill Me

IMG_2739 - Bookly Bird

In mijn unboxing van de eerste Bookly Bird box gaf ik aan dat ik de box ontzettend leuk vond, en dat ik nog een tweede zou bestellen om te zien of ze consistent deze kwaliteit zouden leveren. Inmiddels is die tweede box binnengekomen en ga ik jullie uit jullie lijden verlossen; Is de Bookly Bird box deze tweede keer ook zo leuk? Het thema van de box van september (ook al werd hij pas bezorgd in oktober) is Thrill Me.

Wax by Gina Damico

Bookly Bird - Wax by Gina Damico

Bookly Bird – Poppy’s life takes a scary turn when she discovers wax sculptures that come alive.

Mijn mening – Oké, heel eerlijk… dit boek trekt mij echt totaal niet. Ik heb wel ooit een film gezien over waxpoppen, maar dat was eigenlijk niet zo’n goed idee – horror is niet mijn ding – en dat deed ik alleen maar omdat Jared Padalecki (Supernatural, Gilmore Girls) er een hoofdrol in speelt. Dit boek is dus niet voor mij weggelegd. Ik baal stiekem wel een beetje gezien ik zeker weet dat ik dit boek niet ga lezen. Er werd ook mede geadverteerd met dat de box in de trant van The Hunger Games en Sherlock Holmes zou zijn, en avontuur, mystery en thriller. Dus ik had bij thrill me een heel ander boek verwacht; dit lijkt mij namelijk meer horror.

Tote bag from Blossom Books

Blossom Books tasje - Bookly Bird

Bookly Bird – ‘Fight Evil, Read Books’ is exactly what you should do with thrilling tales. 

Mijn mening – Leuk! Deze tas had ik nog niet en wilde ik nog graag hebben. Wel had ik dit item natuurlijk gewoon in de winkel kunnen vinden en denk ik dat veel mensen hem misschien zelfs al hebben. Maar een tote bag is natuurlijk nooit verkeerd (in mijn ogen).

Hand of the King pin from My Moviestuff

Bookly Bird - Hand of the King pin

Bookly Bird – Enter the exciting world of A Song of Ice and Fire / A Game of Thrones.

Mijn mening – Ik kijk wel Game of Thrones, maar ik ben alles behalve een grote fan van de serie, dus ik heb ook niet zoveel met merchandise van de (boeken)serie. Ik kan er niks anders van maken. Afgelopen zondag was ik echter bij mijn ouders op visite waar mijn broertje op dat moment ook was, en vroeg ik of hij er belang bij had. Hij – wel groot fan van Game of Thrones – was er héél blij mee. Dus gelukkig is hij op een goede plek terecht gekomen.

Passport Notebook Sherlock Holmes

Bookly Bird - Passport Notebook Sherlock Holmes

Bookly Bird – Solve Suspenseful mysteries like the most famous detective ever.

Mijn mening – Op zich wel leuk, maar ik word er niet speciaal warm van. Ik heb notitieboekjes toch vaak in een iets luxere uitvoering, in elk geval met harde kaft.

ABC Welcome Card

Bookly Bird - Extra

Bookly Bird – Get 10% discount on your next purchase from The American Book Center.

Mijn mening – Ik heb deze zelfs vergeten op de foto te zetten doordat ik het zag als reclame/een kortingscode die wel vaker bij dit soort boxen er extra bij gedaan wordt (net als die van My Moviestuff die wel op de foto staat). Maar toen las ik op het kaartje met alle items in de box opeens dat dit werd gezien als een heus item. Ik kom verder zelden bij die winkel omdat ik niet zo dicht bij Amsterdam woon. Ik had dus op één na alle – dacht ik in elk geval – extra items/reclame op de foto gezet, maar net dat ene dingetje bleek dus een item te zijn…

Conclusie

Bookly Bird September

Of deze box dus net zo leuk is als de eerste? Nee. Ik vond hem eigenlijk best teleurstellend. Naderhand zat ik echt te graaien in die doos en zei ik: “Is dit het?” Als dat niet genoeg zegt dan weet ik het ook niet. Het boek was niet mijn ding, de tote bag had ik ook zelf in de winkel kunnen kopen, de hand of king pin is dan in elk geval goed terechtgekomen, maar helaas denk ik dat het Sherlock notitieboekje niet gebruikt worden. O, en dan nog die kortingscode natuurlijk, persoonlijk vind ik het apart dat dat letterlijk gezien wordt als item… Er zat dus eigenlijk maar één ding in de box dat ik leuk vond en dat kost maar €4,95. Ik heb er dus de €30 die de box kost niet uit kunnen halen. Ik heb dan ook besloten de  Bookly Bird niet meer te bestellen en trouw te blijven aan de Celebrate Books box die vanaf november ook een Engelse box heeft. Die heeft mij tot nu toe nog geen enkele keer teleurgesteld.

Wat vind jij van deze Thrill Me box?

Deze post is al 2541 keer gelezen


Geef een reactie

11 responses to “Unboxing | Bookly Bird Box – Thrill Me

  1. Dit thema zou mij ook niet trekken denk ik, en de box zelf vind ik ook echt helemaal niet aantrekkelijk eigenlijk als ik heel eerlijk moet zijn. Ik heb ook niks met bookmerchandise, ik heb al genoeg tote bags en het boek trekt met ook echt helemaal niet, haha.

  2. Ah nee, wat balen zeg! Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook niet echt iets met deze inhoud heb. Alhoewel ik een GOT-fan ben, zou ik niet weten wat ik met dat item zou moeten doen. De totebag is inderdaad wel leuk, maar ja… niet voor 30 euro!

  3. Nu ben ik zelf wel fan van game of thrones dus die pin zou ik wel leuk vinden. Maar ik snap je teleurstelling wel, zeker dat het boek eigenlijk wel echt een horror is en thriller. Een film kijken omdat één van de Supernatural acteurs er in zit klinkt wel bekend trouwens haha.