Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | BookVault – Winter’s Road

BookVault Box

De eerste BookVault box was wat mij betreft een succes, dus ik was benieuwd wat ik kon verwachten van een tweede box. Immers de eerst box kan goed zijn, maar je weet nooit of ze dat niveau vasthouden. Laten we snel kijken wat ze van de tweede box, met als thema Winter’s Road, gemaakt hebben!

Sneeuw als As – Sara Raasch

BookVaultSneeuw als As - Sara Raasch

BookVault – In deze box, verklapten we, vind je een enorm spannend boek over liefde, loyaliteit en het lot. We hadden het natuurlijk over Sneeuw als As van Sara Raasch. Heerlijk high pace en ontzettend meeslepend!

Mijn mening – Dit boek wilde ik héél graag lezen. Maar toevallig heb ik echt net een paar dagen voordat de box bezorgd werd dit boek ontvangen als recensie-exemplaar. Dus nu heb ik hem dubbel. Jammer, maar helaas het risico dat je loopt als blogger. Wel vind ik het zo ontzettend leuk dat ze het boek weer hebben ingepakt. Het versterkt het gevoel van dat de box een cadeautje is. Wat een werk lijkt het mij om alle boeken in te pakken voor de boxen! Zeker een topkwaliteit waarvan ik hoop dat ze deze aanhouden.

Meraki Candle – Wolf of the North

Meraki Candles

BookVault – Omdat jullie de afgelopen maand zo enthousiast waren, konden we het niet laten om nog eens een kaars van Meraki Candles op te nemen in een van onze boxen! De Wolf of the North kaars ruikt voor ons als een besneeuwd bos, we zijn er dol op!

Mijn mening – Hoewel ik de kaars in de vorige box leuk vond en lekker vond ruiken, vind ik het jammer dat er eenzelfde item in zit in de tweede box. Ik zie liever wat meer afwisseling bij een box die maandelijks verschijnt. Desalniettemin vind ik ook deze kaars weer ontzettend lekker ruiken!

Till and Dill boekenlegger

BookVaultTill and Dill

BookVault – Daarnaast kunnen we jullie deze maand weer een prachtige Till and Dill pre-release aanbieden die perfect bij het boek past. Een verlaten, besneeuwd bos, precies als in Winter. 

Mijn mening – Hmm… ook dit item zat al in de vorige box. Dit maakt twee items die ook al in de vorige box zaten. Een mooie boekenlegger, maar er moet voor gewaakt worden dat ze niet inspiratieloos lijken te worden door eenzelfde soort items in de box te stoppen. Je kunt prima met dezelfde partij samenwerken, maar beter is dat je dan wel met een ander soort product komt. Anders gaan de boxen teveel op elkaar lijken. Slechts een tip en slechts mijn opinie. 🙂 Mag ik trouwens zeggen dat ik ook dit item weer prachtig ingepakt vind?

Bullet Journal Blossom Books

IMG_6606 - Get Shit Done. Blossom Books

BookVault – Laten we niet vergeten dat deze maand niet alleen Winter’s Road is, maar ook de eerste maand van het nieuwe jaar. Ons motto? Get. Shit. Done. Om jou te helpen van dit jaar een topjaar te maken krijg je een prachtig notitieboek/bullet journal van Blossom Books.

Mijn mening – Oeh! Ik wilde deze nog heel graag hebben. Blossom Books heeft drie notitieboekjes en één bullet journal uitgebracht, maar ze kosten wel €10,- per stuk. Dat is mij iets teveel, dus kocht ik slechts één (Fucking brilliant ideas & other notes). In de Celebrate Books box zat vervolgens Once Upon a Time… en nu heb ik dankzij BookVault ook de bullet journal Get Shit Done. Héél blij mee!

Boomschorspotloden

Boomschorspotloden

BookVault – Niks bij de hand om mee te schrijven? Maak je niet druk, er zitten hele gave boomschorspotloden in de januaribox (wel voorzichtig met slijpen!). 

Mijn mening – Of ze handig in gebruik zijn dat weet ik niet, maar jeetje, wat zijn ze léúk! Ze zijn desnoods ook leuke foto-props. Ik vind ze echt ontzettend leuk.

Recept

BookVault Non-lame lamingtons

BookVault – Tot slot vind je in deze box onze non-lame lamingtons. Als er een gebakje is dat eruitziet alsof het is ondergesneeuwd, is het de lamington. Deze heerlijke gebakjes zijn ook nog eens heel cultureel verantwoord: met deze Australische lekkernij vier je natuurlijk Australia Day op 26 januari.

Mijn mening – Zoals Celebrate Books vaak een terugkerend item heeft in de vorm van handtekeningkaarten, lijkt de receptenkaart dit te worden voor BookVault. Leuk en uniek, en ondanks dat het niet echt met boeken te maken heeft een mooie toevoeging. Ik ben benieuwd of ze ook recepten zullen gaan toevoegen geïnspireerd op het boek of recepten van lekkernijen die genuttigd worden door de personages.

Extra

BookVault extra's

BookVault – Verder vind je nog wat leuke spulletjes van HarperCollins, waaronder een paar hoofdstukken van 54 minuten en een fantastische Fantastic Beasts boekenlegger. Enjoy!

Mijn mening54 Minuten heb ik al gelezen en ik raad het boek iedereen aan die 54 Minuten nog niet heeft gelezen. Dit leesfragment had ik al vijf keer, dus deze heb ik al niet meer, maar daarvoor zijn het ook extraatjes en geen items die horen bij het thema. Wel ben ik ontzettend blij met de Fantastic Beasts boekenlegger, want die had ik nog niet en wilde ik wel heel graag hebben!

Conclusie

BookVault box - Januari - Winter's Road

Is de januari box van BookVault leuk? Ja. Er zit weer van alles in waar ik blij van word. Het is jammer dat ik het boek al had ontvangen als recensie-exemplaar, maar dat is het risico van een blogger. Als ik hem niet al had gehad, was ik hier héél blij mee geweest. De boomschors potloden vind ik ook superleuk, alsook de bullet journal van Blossom Books die ik nog erg graag wilde hebben. Jammer vind ik dat er twee soortgelijke items in de box zitten die ook in de vorige (en tevens eerste) box zaten; de Meraki Candle en de Till and Dill boekenlegger. Beide leuke items, maar om de box “spannend” te houden raad ik aan wel voor afwisseling te zorgen in komende boxen.

Wat vinden jullie van deze items?

Deze post is al 1663 keer gelezen


Geef een reactie

13 responses to “Unboxing | BookVault – Winter’s Road

 1. Ohhh wat een leuke box. Ik wist niet dat er weer een nieuwe in omloop was. Maar ik ben even alles aan het bijlezen. Jammer van de ‘dubbele items’, maar wie weet nemen ze je tips mee als ze dit lezen! 😉 Deze box ga ik zeker een keer bestellen. Ik laat mijn pinpas deze maand even met rust. Die moet bijkomen van alle uitgegeven New York dollars, haha.

 2. Miriam

  Leuke unboxing, Jessica! Ik vind het wel jammer dat de box bij nummer twee al in herhaling gaat vallen. Het is juist leuk als het een verrassing blijft. Je kunt zoveel verschillende spulletjes in zo’n box stoppen. Dan denk ik dat ik eerder voor andere boekenbox aanbieders zou kiezen. Wel gaaf om te zien dat Blossom Books zulke goede zaken doet met hun items :-)!

   • Miriam

    Ja, je hebt natuurlijk gelijk. Maar ik had bij CelebrateBooks ook de eerste twee boxen afgewacht (jullie unboxings zijn hiervoor erg handig :-)!) en hier zaten al zulke leuke dingen in, dat ik de box vanaf editie drie ben gaan bestellen. Sindsdien weet de box me elke maand weer te verrassen. Bij Book Vault heb ik toch meer het idee, ik kan beter nog even wachten met bestellen. Wat me opvalt trouwens is dat ze vooral YA titels in de box stoppen. Ik dacht dat ze meer een fantasy gerelateerde box wilde maken? Of waarschijnlijk is YA de goede doelgroep voor dit soort boxen?

    • Wat leuk om te horen dat jullie de unboxings afwachten, daar zijn ze inderdaad erg handig voor. 😀

     Celebrate Books is ook echt favoriet bij mij.

     BookVault richt zich inderdaad op fantasy, maar vooral de YA fantasy denk ik.
     Ik denk inderdaad wel dat de YA doelgroep dezelfde groep is die de boxen snel zal kopen.

 3. Heb deze box aan mijn neus voorbij laten gaan en aan de ene kant ben ik blij toe. De boxen schieten als paddenstoelen uit de grond en de eerste vond ik wel heel leuk, vooral het feit dat het ingepakt was, maar je portemonnee staat maar zoveel toe als dat het rijkt. De potloden vind ik wel heel gaaf.

  • Er komen inderdaad steeds meer boxen bij! Ik ga nog één keer een verzamelartikel schrijven, maar ga verder dit jaar zeker niet alles meer kopen. Ik ga echt kijken welke box mij het best ligt en die mag ik dan kopen. Anders dan is mijn loon er elke maand direct doorheen haha.

 4. Ik wil Sneeuw als As echt graag nog hebben, maar ik mis op de een of andere manier telkens de komst van deze box… Was de vorige keer ook al, haha. Ik vind de potloden ook wel heel gaaf en vind het idee van die receptenkaartjes super tof, maar verder trekt de box me ook weer niet zo eerlijk gezegd.

 5. Ik vind de box wel leuk, maar wel een beetje herhalend. Ik heb hem zelf niet gekocht omdat ik het overduidelijk vond dat dit boek er in zat, en die heb ik al.