Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , , , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Glitter & Glamour

Celebrate Book - Glitter & Glamour

Weet je, toen Celebrate Books in april 2016 begon, werd aangekondigd dat er ongeveer elk kwartaal een box zou komen. Inmiddels is het zo’n succes dat er elke maand een box is en er zelfs ook al gestart is met een Engelstalige box. Ik vraag mij af of er ooit een maand zal zijn dat ik de box niet bestel, want tot nu toe is elke box zo’n groot feest, dat het een insta-buy is geworden. De box van oktober is denk ik zelfs de leukste box tot nu toe. Ik was dan ook mega nieuwsgierig naar de box van november: Glitter & Glamour! Kijk je mee naar de inhoud van de box? P.s. Normaal gesproken quote ik onder elk item wat Celebrate Books over het item vertelt, maar tegenwoordig is er geen apart verhaaltje per item meer. Daarom staat het verhaaltje nu bij de conclusie.

Lippenbalsem

Vier Book - Glitter & Glamour - Bookalicious

Mijn mening – Als eerste kwam ik deze lippenbalsem tegen. Ik ben een Labello verslaafde, dus een lippenbalsem als deze komt altijd goed uit. En deze ziet er ook nog een superchique uit!

Tinkerbell Pixidust Kaarten

Celebrate Book - Glitter & Glamour - Tinkerbell kaart

Mijn mening – Oooh wat ziet dit er leuk uit! Er zit ook nog een envelop bij zodat je hem kunt versturen, maar ik hou hem lekker zelf. Ik heb sowieso een zwak voor ontwerpen met dit vlekkerige vrolijke kleurgebruik (geen idee hoe je dit noemt).

Notitieblokje

Celebrate Book - Glitter & Glamour - notitieblok Maxon America

Mijn mening – Je zou denken dat ik als megafan van De Selectie-serie direct door zou hebben dat het om America en Maxon gaat, maar ik had het niet door. Het zou voor mijn gevoel elke willekeurige prins en prinses kunnen zijn. Ik vind het ontwerp zeker wel ontzettend leuk en lekker sprookjesachtig. Hier ga ik graag notities op maken.

Kleine tote bag

Celebrate Book - Glitter & Glamour - Kleine tote bag voor boeken

Mijn mening – OMG, deze is zó leuk! Ik heb al één andere kleine totebag waar één boek in kan, maar ik vind deze nog véél mooier! En het is ook nog een uniek item, want het is een Celebrate Books exclusive.

Duizend Hoog – Katharine McGee

Celebrate Book - Glitter & Glamour - Duizend Hoog - Katharine McGee

Mijn mening – In de kleine totebag zat het boek van deze maand verstopt. Ik had al een groot vermoeden welk boek dit zou zijn, omdat dit boek rond deze tijd zou uitkomen en werd gepromoot met dingen als “voor fans van Gossip Girl”, en echt bij het thema Glitter & Glamour past. De cover is prachtig en jullie kunnen binnenkort een recensie van het boek verwachten.

Exclusieve boekenlegger + Extraatje

Celebrate Book - Glitter & Glamour - Boekenleggers

Mijn mening – Jaaa, fijn! Ik had de boekenlegger van Siren nog niet, dus ik ben erg blij dat ik deze aan mijn collectie kan toevoegen. Ook ben ik erg blij met de mooie exclusieve boekenlegger van Celebrate Books met quote. Als verrassing blijkt achterop ook nog een handtekening van Estelle Maskame te staan. Leuk!

Conclusie

Vier Book - Glitter & Glamour

Celebrate Books – Voor de Nederlandse box van de maand november selecteerden we een titel boordevol glitter & glamour. Duizend hoog is geschreven door Katharine McGee en verschijnt bij uitgeverij Moon. Het is een futuristische YA-soap waar Gossip Girl fans hun vinger bij af zullen likken…

In deze box vind je meerdere exclusieve items. De illustratie van America en Maxon (De Selection-serie) op het notitieblokje is gemaakt door Anouk van Joinanotherview.nl. Kaja van Bykajas.nl ontwierp de Tinkerbell pixie dust kaarten. Estelle Maskame signeerde speciaal voor Celebrate Books een exclusieve boekenlegger.

De lippenbalsem en de kleine totebag ontwierpen we zelf voor deze box.

Mijn mening – Deze box is weer prachtig! De kleine totebag ik zeker mijn favoriet uit de glitter & glamour box. De lippenbalsem is zeker handig in de wintermaanden. Het notitieblokje ziet er leuk uit en het Tinkerbell kaartje is superschattig. Ook ben ik mega blij met zoiets simpels als de mega leuke boekenleggers. Het boek is ook een goede keuze en stond al hoog op mijn wishlist.

Wat mij na het openen van de box direct opviel is dat er geen handtekeningenkaart in zat. Ik dacht dat er misschien voor afwisseling was gekozen door nu een handtekening op een boekenlegger te ontvangen. Maar even later kwam op Facebook de verklaring: hij wordt nagestuurd. Stiekem ben ik toch wel heel erg blij dat de handtekeningenkaart gewoon nog komt, want ik word er altijd heel blij van. Jippie!

Heb jij de box ook besteld?

Deze post is al 1657 keer gelezen


Geef een reactie

3 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Glitter & Glamour

  1. Oh wauwie, dit is weer echt een hele leuke box. Nu baal ik alweer dat ik deze niet besteld heb, haha. Misschien toch maar weer eens doen. Duizend hoog wil ik zo graag lezen!!