Categorieën: Boeken / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Update: Reading Challenge

Update Reading Challenge

Vorige maand hield ik een giveaway waarbij je een extra lootje in de hoed kreeg als je een tip of suggestie voor deze blog zou geven. Toen kreeg ik van iemand de vraag of ik meedeed aan een reading challenge en hoe ver ik daarmee ben. Dus hierbij mijn eerste update over de voortgang van mijn Reading Challenge!

Met welke Reading Challenges doe ik mee?

Ikzelf doe alleen mee met de jaarlijkse Reading Challenge van Goodreads dus een erg lange tekstuele blogpost wordt dit niet. Waarom geen andere Reading Challenges? Ikzelf kijk ook veel tv-series en naast werk en mijn vrijwilligerswerk voor MijnSerie heb ik dus een erg druk leven. Ik moet het allemaal wat balanceren. Ik wil wel meer lezen en aan meer challenges meedoen, maar dat is simpelweg niet haalbaar en zo realistisch ben ik wel. Mijn Reading Challenge staat dan ook op een vrij laag aantal boeken, slechts 15. Hij stond eerst zelfs op 10, maar toen ik erachter kwam dat ik dat wel zou halen heb ik hem verhoogd naar 15; een iets grotere uitdaging. Ik hoop wel steeds meer tijd in te kunnen gaan ruimen zodat ik volgend jaar een wat hoger getal in kan vullen.

2014 Reading Challenge

2014 Reading Challenge
Jessica has
read 10 books toward her goal of 15 books.
hide

Welke boeken heb ik al gelezen voor mijn jaarlijkse Reading Challenge?

The Fault in Our Stars, The Selection, The Spectacular Now, Zwart-wit, De 100, Four, Divergent, Insurgent, Allegiant

De boeken die ik dit jaar gelezen heb zijn in volgorde dat ik ze heb gelezen als volgt:

 • De 100 – Kass Morgan (Ik dacht me te herinneren dat ik hem vorig jaar al had gelezen, maar blijkbaar lijkt de tijd gewoon snel te gaan, haha)
 • Zwart-wit – Gillian King
 • Divergent – Veronica Roth
 • Insurgent – Veronica Roth
 • Allegiant – Veronica Roth
 • The Maze Runner – James Dashner (Oplettende kijkers zal het opvallen dat The Maze Runner mist op de foto. Dat komt omdat ik het boek uitgeleend heb aan mijn broertje)
 • The Fault in Our Stars – John Green
 • The Spectacular Now – Tim Tharp
 • Four – Veronica Roth
 • The Selection – Kiera Cass

Welk boek lees ik nu?

Op dit moment ben ik in boek 11 bezig; The Elite van Kiera Cass. Wat een heerlijke boekenserie is dat!

Met welke boeken wil ik de laatste 4 plekken opvullen?

The Best of Me, The Selection Stories, The One, The Elite, Glazuur

Sowieso wil ik voor het Best of Young Adult Event nog The One en The Selection Stories: The Prince & The Guard lezen. Dat zijn dus nummer 12 en 13. Deze maand wil ik eigenlijk ook nog The Best of Me van Nicholas Sparks lezen, nummer 14, omdat de boekverfilming deze maand in de bioscoop komt. En het 15e boek wordt waarschijnlijk Glazuur van Lisette Jonkman.

Met welke Reading Challenges doen jullie mee?

Deze post is al 1968 keer gelezen


Geef een reactie

8 responses to “Update: Reading Challenge

 1. Ik heb mijn reading challenge dit jaar op 50 boeken gezet maar ik zit volgens mij nu ergens op de 70. Leuk The elite! The selection vond ik echt een verslavend boek.
  Veel leesplezier bij de laatste boeken!

 2. Ik heb mijn Reading Challenge op 150 gezet en ik moet nog ongeveer 25 boeken lezen, ik neem aan dat ik dat wel ga halen 🙂 . Jij hebt een stuk minder boeken uiteraard, maar volgens mij is elk boek wat je leest erg leuk! Ik heb dit jaar ook wat minder leuke boeken gelezen, maar ja, dat komt er ook van als je er al een stuk of 125 hebt gelezen 😛 Succes verder met je challenge en veel leesplezier! 🙂

  • Wouw, 150 is ook veel! Ja, bijna alle boeken die ik heb gelezen waren leuk inderdaad, alleen The Spectacular Now kwam ik wat moeilijker doorheen. Jij ook veel succes met het behalen van de eindstreep en of course leesplezier :).