Categorieën: Boeken / Tags:

Geschreven door Jessica

Win De Spaanse Liefdesleugen van Elena Armas!

De Spaanse Liefdesleugen - Elena Armas

Joehoe, ik heb weer een leuke winactie voor jullie! Uitgeverij Zomer & Keuning stuurde mij per abuis twee exemplaren van De Spaanse Liefdesleugen (mijn recensie staat sinds vanochtend online!). Wat betekent dat ik één van jullie een exemplaar cadeau mag doen. Wil jij de TikTok hype van dit jaar lezen? Kijk dan snel hieronder hoe je mee kan doen.

Over het boek

De Spaanse liefdesleugen - Elena Armas

De Spaanse Liefdesleugen door Elena Armas
Verschijnt: 4 oktober 2022
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s: 528
Genre: Feelgood, Roman

Eindelijk! Catalina, de hoofdpersoon in ‘De Spaanse liefdesleugen’, heeft een Amerikaanse vriend en neemt hem mee naar de bruiloft van haar zus. Althans, dat denkt haar familie. Vier weken is echter niet veel tijd om een vriend te vinden en hem ervan te overtuigen de Atlantische Oceaan over te steken naar Spanje. Gelukkig biedt de bloedirritante en arrogante Aaron Blackford zich aan als date, tot ongenoegen van Catalina. Helaas heeft ze niet heel veel andere opties… Kan ze haar leugen volhouden met deze man aan haar zijde?


Doe mee!

En dan nu natuurlijk de belangrijkste vraag: hoe doe ik mee? Uitgeverij Zomer & Keuning wil graag als voorwaarde opnemen dat de winnaar een recensie van het boek zal plaatsen op Hebban, Instagram en/of TikTok. Ikzelf vind het heel leuk dat jullie je inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Daarmee word je één keer per maand op de hoogte gehouden van de nieuwste artikelen (en eventuele winacties en sneak previews).

Dus nog even op een rijtje:

 1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Reviews & Roses
 2. Plaats na het lezen van De Spaanse Liefdesleugen een recensie op Hebban, Instagram en/of TikTok.

Winactieformulier

  Persoonlijke gegevens


  Ik verklaar dat ik na het ontvangen van de prijs een recensie zal schrijven op Hebban, Instagram en/of TikTok.
  Ik verklaar dat ik mij heb ingeschreven voor de nieuwsbrief van Reviews & Roses.

  Deze winactie loopt tot en met 12 november 2022 23.59 uur. De ingevulde gegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs te leveren. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige formulieren worden uitgesloten van deelname.

  Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product. Na afronding van de winactie worden de gegevens van alle deelnemers verwijderd.

  Deze post is al 1427 keer gelezen


  Geef een reactie