Categorieën: Wie is de Mol? / Tags: , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Wie is de Mol? | Kandidaat nummer 6 is Carolina Dijkhuizen

Wie is de Mol kandidaten

Gisteren werd in RTL Boulevard aangekondigd wie de zesde kandidaat van Wie is de Mol? is, maar dat niet alleen! Ze kwam ook op bezoek.

Deze kandidaat heeft Wie is de Mol? nog nooit gekeken en zei zelfs in eerste instantie nee! Moeilijk voor te stellen gezien ik echt direct ja zou zeggen als ik gevraagd zou worden om mee te doen.

De zesde kandidaat is dus Carolina Dijkhuizen. Carolina is bekend van musicals als Aida, The Lion King en Sister Act –  die ik helaas allemaal niet gezien heb. Ook deze kandidaat is dus niet super bekend bij mij, maar haar gezicht heb ik wel hier en daar voorbij zien komen op tv. Bekijk haar interview bij RTL Boulevard hier.

Dit is dus momenteel het lijstje kandidaten: nieuwslezer Rik van de Westelaken, actrice Marlijn Weerdenburg, SBS 6-presentator Viktor Brand, presentatrice Evelien Bosch, cabaretier Pieter Derks en musicalster Carolina Dijkhuizen. Het lijkt erop dat ze om en om een man en vrouw bekendmaken, dus ik ben benieuwd welke man de volgende kandidaat is.

Eerste zes kandidaten Wie is de Mol

Zou jij meedoen met Wie is de Mol? als je de kans kreeg?

Deze post is al 1443 keer gelezen


Geef een reactie