Categorieën: Wie is de Mol? / Tags: , , , , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Wie is de Mol? | De laatste 2 kandidaten zijn bekend

Wie is de Mol kandidaten

Het team is compleet! Gisteren werd de 10e en dus laatste kandidaat van het 15e seizoen van Wie is de Mol? bekend gemaakt en dus wordt het tijd dat ik de laatste 2 kandidaten bespreek op Reviews & Roses.

Kandidaat nr. 9

Afgelopen zondag, 9 november, werd in Zondag met Lubach al bekend gemaakt dat Martine Sandifort de 9e kandidaat van Wie is de Mol? is. Hoewel de naam mij zo 1, 2, 3 niks zei herkende ik haar wel toen ik de foto zag. Samen met Alex Klaasen – die aan seizoen 7 van Wie is de Mol? meedeed – won Martine Sandifort het cabaretfestival Cameretten. Tegenwoordig zou je haar kunnen kennen van de rubriek Dokter Corrie dat zij sinds 2013 presenteert voor het Schooltv-weekjournaal.

En de 10e kandidaat van Wie is de Mol? is:

Margriet van der Linden! Ik moet zeggen dat onderstaande hint mij deed geloven dat de 10e kandidaat toch een man zou zijn – en dat die man kapper is.

Wat een smiechten haha; uiteindelijk draaide het dus om degene die in de stoel zat. Margriet is bij mij niet bekend, maar je zou haar kunnen kennen van bijvoorbeeld AT5, RTV Noord Holland en Zomergasten. Ze was hoofdredacteur van het tijdschrift BLVD, maar ze is ook bezig met een roman.

Nu is het wachten tot 1 januari

Nu alle kandidaten bekend zijn is het wachten tot we het molboekje kunnen kopen en ons mentaal klaarstomen voor een gloednieuw seizoen van Wie is de Mol?! Ik heb er zin in! Vanaf 1 januari kunnen jullie wekelijks op Reviews & Roses meelezen naar mijn moltheorieën en kun je gezellig mee kletsen natuurlijk.

Alle kandidaten Wie is de Mol seizoen 15
Bron: web.avrotros.nl/wieisdemol

Welke van de kandidaten vind jij er al verdacht uitzien?

Deze post is al 1730 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Wie is de Mol? | De laatste 2 kandidaten zijn bekend