Categorieën: Muziek / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Breek je week | Saved – Lennon Stella

Breek je Week hoofdplaat

Elke woensdag vind je op Reviews & Roses een Breek je Week artikel. Een korter artikel dan je van mij gewend bent. Een artikel om je week te breken, wat variatie aan te brengen in het aanbod op Reviews & Roses en de muziekcategorie te vertegenwoordigen. Breek je Week is een rubriek waarin ik elke woensdag een liedje aanraad. Dit kan uiteenlopen wat betreft muziekstijlen. Van pop, tot rock en tot klassieke muziek. Maar ook van nieuwe liedjes tot klassiekers, of gewoon al wat oudere nummers. Dus check gewoon elke woensdag het Breek je Week artikel en wie weet kom je jouw favoriete nieuwe liedje tegen. Deze week: Saved door Lennon Stella.

Saved – Lennon Stella

Deze week muziek gemixt met een tv-serie, want het liedje Saved werd gezongen in Nashville. Zoals wel vaker komen daar hele mooie nummers uit voort. De andere nummers ga ik nu niet hier noemen, die bewaar ik even voor een latere Breek je Week. Saved het zogenaamde debuut van het personage Maddie Conrad in Nashville, en wordt gezongen door actrice Lennon Stella. Ik vind de liedjes die ze samen met haar zusje Maisy Stella ook altijd erg leuk in Nashville. Ze geven een nieuwe betekenis aan countrymuziek. Ook deze week was er helaas geen clip te vinden bij het liedje, dus ook vandaag weer even een Spotity balkje.

Kijk jij ook naar Nashville?

Deze post is al 1546 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Breek je week | Saved – Lennon Stella

  1. Ik vind Nashville echt een heerlijke serie! Zeker door de heerlijke muziek die er elke week weer in zit. Er zijn inderdaad echt meerdere ontzettend goede nummers voortgekomen uit deze serie 😀

    • Als je dit liedje mooi vindt, dan zitten er vast nog meer liedjes in de serie die je leuk zal vinden. Helaas staat de serie niet meer op Netflix, maar ik raad je zeker aan hem te proberen.