Categorieën: Muziek / Tags: , , , ,

Geschreven door Jessica

Een geweldige mashup van 2014’s grootste hits

Music in the spotlight

Vandaag weer even een muziekige blogpost; ik zag gisteren namelijk dat de mashup van de grootste hits van 2014 online staat. Ieder jaar maakt DJ Earworm een mashup, getiteld United State of Pop, en elk jaar vind ik het weer erg leuk om hiernaar te luisteren. Persoonlijk denk ik zelfs dat de mashup van dit jaar de beste tot nu toe is. Alle liedjes gaan vloeiend in elkaar over en er worden echt een aantal leuke hits samengevoegd.

DJ Earworm gaat in het dagelijks leven door als Jordan Roseman en woont in San Francisco. Al sinds 2003 maakt hij mashups, maar pas sinds 2007 maakt hij deze jaarlijkse versie waarin hij standaard 25 grote pophits in een grote pot gooit en er een geweldig nummer uit voort komt.

Tegenwoordig is de jaarlijkse mix niet het enige om naar uit te kijken, want DJ Earworm maakt sinds 2013 ook Summer Mashups met de grootste hit van de zomer. Bekijk hier de mashup van de zomer van 2014.

De United State of Pop van het jaar 2014 bevat onder andere liedjes van Taylor Swift, Katy Perry, Maroon 5, Meghan Trainor, en zelfs Frozens Let It Go komt erin voor. Herken jij alle 25 liedjes?

Bekijk hieronder United State of Pop 2014 (Do What You Wanna Do)

Wat vind jij van de mashup van 2014?

Deze post is al 1285 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Een geweldige mashup van 2014’s grootste hits