Categorieën: Muziek / Tags:

Geschreven door Jessica

Leuke liedjes die ik de laatste tijd heb ontdekt #4

Leuke liedjes die ik de laatste tijd heb ontdekt

Hi leukerds! Woepsie, was ik het ene moment van plan een extra Leuke liedjes die ik de laatste tijd heb ontdekt te doen. Het andere moment had deze rubriek opeens een hiatus van een half jaar. Máár de muziekrubriek is weer terug! Vandaag vertel ik jullie welke liedjes ik de afgelopen tijd aan mijn Spotifylijst heb toegevoegd.

Ik kan ontzettend genieten van het luisteren naar muziek. Zo vind ik het bijvoorbeeld heerlijk om tijdens het huishouden of het koken de muziek keihard aan te zetten en mee te zingen en te dansen door het huis. Het maakt mij ontzettend vrolijk.

Ook in de auto staat de muziek altijd aan. En af toe, is het ook heerlijk om gewoon even op de bank te gaan liggen, met mijn ogen dicht, en dan te luisteren naar prachtige muziek. O ja, en de muziek staat ook keihard aan als ik onder de douche sta. En ja, ik zing net zo hard mee, haha.

Seventeen – Riverdale

Waar ik seizoen 1 echt heel goed vond, vind ik het derde seizoen van Riverdale tot nu toe helemaal niks. Toen er een musicalaflevering kwam vond ik het in eerste instantie maar raar om dat middenin zo’n apart seizoen te stoppen. Echter, het bleek – vind ik – de leukste aflevering van het seizoen te zijn, haha. Ik ben helemaal gek op het liedje Seventeen. Echt een héérlijk musicalnummer, waarin ik ook enorm geniet van de stem van Cole Sprouse wanneer ze lekker uithalen. Héérlijk!

Arcade – Duncan Lawrence

Oké, volgens mij is er niemand die dit nummer nog niet kent. Maar toch wil ik het liedje hier even noemen. Ik vind het namelijk zó leuk dat Duncan ons land vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival. Ik was al fan van hem toen hij meedeed aan The Voice of Holland, en volg hem sindsdien nog altijd via social media. Ik sprong een gat in de lucht toen ik op zijn Instagram voorbij zag komen dat hij meedoet dit jaar. En dat terwijl mijn broertje – de grootste songfestivalfan ever – iets had van: wie is die dude? Mijn broertje houd trouwens ook een persoonlijke toplijst bij van alle landen, dus mocht je geïnteresseerd zijn: klik hier. En raad eens welk liedje op 1 staat? ^^

Sucker – Jonas Brothers

Vroeger was ik geen fan van de Jonas Brothers, maar toen ze ouder werden begon hun muziek wel in de smaak te vallen. Vervolgens vond ik de liedjes van DNCE heel verslavend. Maar nu zijn de brothers weer samen en maken ze wederom heerlijke muziek. Dit liedje valt denk ik ook wel in de smaak van DNCE fans.

Hello World – O-Town ft. Colton Underwood

Als je een jaar of 29 bent ken je ze misschien nog wel uit jouw jeugd: O-Town. Bekend van All or Nothing en Liquid Dreams (het is maar goed dat ik toen nog niet wist wat dat betekende, haha). De reden dat ik het liedje hierin opneem is dan ook lichtelijk nostalgisch van aard. Maar hé, het liedje klinkt wel echt lekker.

Bones – Galantis ft. One Republic (Stef da Campo remix)

Ik wist niet eens dat ik naar een remix had zitten luisteren totdat ik het youtube filmpje voor dit artikel opzocht. Maar ik vind dit echt een lekker nummer.

Diamond Heart – Alan Walker ft. Sophia Somajo

Sophia Somajo klinkt stiekem wel een beetje zoals Sia. Ik vind het liedje enorm verslavend en klinkt heerlijk powerful als je de muziek lekker hart zet.

Welke liedjes heb jij de afgelopen tijd ontdekt?

Deze post is al 2720 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Leuke liedjes die ik de laatste tijd heb ontdekt #4

 1. Merel Kuitert

  Sucker en Arcade vind ik atm ook geweldig! Ik ben ook een mega songfestivalfan, dus voor je broertje, dit is mijn top 5:
  1. She got me – Zwitserland
  2. Arcade – Nederland
  3. Friend of a Friend – Tsjechië
  4. Soldi – Italië
  5. Replay – Cyprus

  (En ik vind Malta, Zweden, Griekenland en Israël ook erg goed!)

  • Fer Dillema

   Waa, leuk Merel! Jouw top is ook ijzersterk. Ik vind het dit jaar echt moeilijk kiezen. Ik hoop stiekem dat wij winnen, maar als ook maar één van jouw top vijf wint ben ik ook blij!