Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Happy Birthday, Happy Birthday!

Happy Birthday

Happy Birthday to me, Happy Birthday to me! Vandaag ben ik jarig, hiep hiep hoera. Ik ben 29 jaar geworden. Nog een jaartje voordat de Big 30 eraan komt. Gelukkig is mijn vriend een jaar ouder en zal hij deze mijlpalen altijd eerder beleven dan ik, haha. Hij wordt aanstaande zaterdag 30 jaar. Ik kan jullie helaas niks vertellen over het cadeau dat ik hem volgende week zal geven, gezien hij mijn blog ook leest – hoi liefie! – maar jullie lezen het uiteraard in het Kijkje in mijn leven dat begin maart verschijnt.

Hoe ziet mijn dag er vandaag uit? De echte festiviteiten wachten tot ik mijn verjaardag volgende week zaterdag samen met Stefan ga vieren. Maar om toch wat aandacht te besteden aan mijn verjaardag gaan we vanavond gezellig uit eten met mijn familie. Vandaag moeten we ook nog zelf op verjaardagsvisite; Mijn schoonmoeder is ook jarig – what are the odds xD – dus ik zit in elk geval niet om taart verlegen vandaag, haha.

In dit blogje heb ik vandaag voor jullie een leuke winactie. En is er een kans om een cadeautje aan mij te geven dat jullie helemaal niks kost, maar mij wel blij maakt. Hoe? Lees dan snel verder.

Cadeautje voor mij

Tulpen

Vind je het leuk om mij een cadeautje te geven voor mijn verjaardag? Dat kan! Ik ben namelijk genomineerd voor de Versatile Blogger Award van Sparpedia. Als je op mij stemt, maak ik kans op een klein geldbedrag, dat ik kan gebruiken om dit blog te onderhouden. Een blog professioneel onderhouden is niet gratis en alle kleine beetjes helpen. 🙂

Hoe stem je op mij? Ga naar deze link en klik op mijn foto. Tadaa, je hebt op mij gestemd! Alvast ontzettend bedankt.

Cadeautje voor jou

Iedereen die vandaag een reactie achterlaat op een willekeurig artikel op Reviews & Roses maakt kans op shoptegoed voor de Reviews & Roses shop (vul wel ook onderstaand formulier in als je mee wilt doen). Ik geef in totaal 2x €10,- weg.

Voor diegenen die niet kunnen wachten, of mij deze week willen verblijden met een bestelling, krijgen vanaf vandaag tot en met 17 februari 15% korting in de shop met de code BDAY29. Deze kans kun je niet laten liggen toch?!

Formulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Deze post is al 2764 keer gelezen


Geef een reactie

10 responses to “Happy Birthday, Happy Birthday!