Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Ik word vandaag 28! (+Winactie)

Ik word 28 jaar

Er is er één jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat is Jessicaaaaaaaaa! Hiep hiep, hoera!

Vannacht om 00:40 uur ben ik officieel 28 geworden. Het is heerlijk om op een zaterdag jarig te zijn, want dan kan ik eindelijk eens mijn verjaardag vieren op de dag zelf. Het nadeel is dat ik deze verjaardag deel met twee familieleden die dus ook vandaag jarig zijn, maar dat ter zijde, haha.

Met familie

Vanmiddag vieren we het voor familie, en ik zeg ‘we’ omdat mijn vriend komende week jarig is, en we het dus gewoon tegelijk vieren. Ik ga hem straks verrassen met zijn cadeautjes. Vorige week kreeg ik alvast één van mijn cadeautjes van hem. Een prachtige mand met bloembollen die nog uit moeten komen. Zie hieronder. <3

Flowers in mand

En vrienden

Vanavond vieren we onze verjaardag ook, maar dan met vrienden. En dan ook niet alleen mijn vriend en ik, maar ook nog drie andere vriendinnen van ons. Alle meiden in onze vriendengroep zijn namelijk jarig in februari! De één is twee dagen voor mij jarig, de ander tegelijk met mijn vriend, en nog weer een ander aan het eind van de maand. Hoewel het natuurlijk altijd hartstikke gezellig is, is het ook altijd wel slopend om voor elke verjaardag een apart feestje te hebben, dus hebben we dit keer besloten het met z’n allen te vieren.

Winactie

Meestal is het juist de jarige die cadeautjes krijgt, maar ik vind het leuk om ook één van jullie te verrassen. Ik geef namelijk aan één iemand elk item dat verkrijgbaar is in de Reviews & Roses Shop. Dit bestaat dus uit: 6 kaarten met boekquotes, 7 buttons met boekquotes, 6 stickers met boekquotes en 5 wenskaarten! Hoe doe je mee? Vul hieronder het winactieformulier in, en zodra je hem hebt verstuurd doe je automatisch mee.

Maar omdat ik op mijn verjaardag niet slechts één persoon blij wil maken. Krijgt ook iedereen die dit weekend (10 en 11 februari 2018) een bestelling plaatst 28% korting! Gebruik hiervoor bij het afrekenen de code: BDAY28. Klik hier verder naar de Reviews & Roses Shop.

[wd_contact_form id=”52″]

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 17 februari 2018 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Deze post is al 2538 keer gelezen


Geef een reactie

32 responses to “Ik word vandaag 28! (+Winactie)

  1. Do

    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een hele gezellige en leuke dag tegemoet gaat 🙂 Wat toevallig trouwens dat er zoveel andere mensen in je familie/vriendenkring ook in februari jarig zijn!

    • Haha, ja februari en juli zijn drukke maanden met verjaardagen. Dat had wel iets beter verdeeld kunnen worden, haha. ;-p

      Dankjewel meis, heb een hele fijne dag gehad. 😀