Categorieën: Accessoires, Persoonlijk / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Review | Telefoonhoesjes van Telefoonhoesjestore.nl

Vorige maand werd ik benaderd door Telefoonhoesjestore. Of ik hoesjes wilde testen. Ik ben gek op leuke hoesjes en ga normaal gesproken meestal op zoek naar leuke hoesjes op bijvoorbeeld eBay (zowel voor mijzelf als anderen), omdat ik dacht dat het in Nederland best prijzig was. Maar dat bleek heel erg mee te vallen toen ik de website van Telefoonhoesjestore bekeek.

Veelal zit de prijs rond een tientje – soms zelfs eronder! – en ze hebben een ruim aanbod. In sommige gevallen is het misschien slechts drie euro duurder dan als ik ze via een goedkope buitenlandse site zou kopen; en ze komen niet pas drie weken later bij jou aan. Nee, voor 16.00 uur besteld en je hebt het de volgende dag al in huis. Al met al een overweging om ze voortaan gewoon op deze manier te bestellen. Maar dan nu, de kwaliteit van de smartphonehoesjes. Ik heb ze inmiddels een tijdje in huis en alle drie getest zodat ik een goed oordeel kon vormen.

Bruine aap – Silliconen hoesje

Bruine aap - Silliconen hoesje - TelefoonhoesjesstoreBruine aap - Silliconen hoesje - Telefoonhoesjesstore

Dit is zo’n hoesje dat al eeuwen op mijn verlanglijst staat. Het maakte me niet uit of het een pandabeer, konijn of aap zou zijn, zolang het maar schattig was. Ik was helemaal blij en dit was dus ook het eerste hoesje dat ik wilde testen. Was het hoesje ook zo geweldig in gebruik als dat het eruit ziet? Mwah… Nee. Dit hoesje zal ik denk ik niet meer gaan gebruiken. Het ziet er echt leuk uit en toen ik het mijn moeder liet zijn zei ze meteen “Die wil ik ook!”, maar het feit is dat er een paar dingen niet heel handig zijn bij dit hoesje.

Allereerst zit de rand van het hoesje redelijk over de terugknop waardoor ik mijn duim er niet meer goed op kan leggen. Daarnaast de oren; deze steken uit en eronder zitten bijvoorbeeld de volumeknop en de aan/uit-knop. Eerst dacht dat het onhandig was dat ze bedekt waren, dat was echter geen probleem. Door op het oor te drukken kun je de knoppen heel makkelijk gebruiken. Maar net iets te makkelijk, waardoor je ook op de knop drukt terwijl je dat niet wilt. Het hoesje zit ook niet heel stevig om mijn mobieltje heen. Hierdoor flipt hij er redelijk makkelijk uit en biedt hij geen bescherming. En ik wil juist een hoesje om mijn mobiel ter bescherming.

Oordeel: Hoe schattig hij er ook uitziet, ik vind hem niet handig.

Prijs: €10,95

Groen gestreepte sport armband

Groen gestreepte sport armbandGroen gestreepte sport armband

Ik wil beginnen met hardlopen en op de site zag ik deze sport armband waar je je mobieltje in kunt doen. Gezien ik graag muziek luister via Spotify op mijn mobiel en ik mijn mobiel in mijn broekzak niet handig vind leek dit mij een geschikte oplossing. Mijn mobiel is natuurlijk vrij groot dus echt heel sexy vind ik het er niet uitzien, maar handig vind ik het wel!

De sport armband zit lekker stevig, maar is van een zacht materiaal waardoor het niet in je huid snijdt als je het bijvoorbeeld om je blote arm zou bevestigen. Er staat ook een afbeelding op van een sleutel dus ik dacht dat je er een sleutel in kon stoppen, maar het is niet open of iets dergelijks. Dus hoe ik dat moet gebruiken is mij niet helemaal duidelijk. Mijn mobiel past er perfect in en sluit af met een flapje aan de bovenkant. Eruit vallen doet het zeker niet.

Oordeel: Een fijne sport armband van een zacht materiaal waardoor het niet in de huid snijdt, maar wel stevig zit.

Prijs: €13,95

Kleurrijke planken design bookcase

Kleurrijke planken design bookcase - TelefoonhoesjesstoreTelefoonhoesjesstore - hoesje

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: dit is mijn favoriet! Ik had hiervoor een soortgelijk hoesje met de eiffeltoren, maar die had ik inmiddels al een jaar (en al een keer vervangen door hetzelfde design omdat het een goedkoper exemplaar was en vrij snel slijtte) en ik was wel toe aan een ander design. Ik koos voor dit kleurrijke exemplaar en ben er echt helemaal weg van. Het is zó vrolijk! Daarnaast denk ik dat hoesjes in deze vorm toch wel mijn voorkeur hebben; door zowel het gemak als de bescherming die het biedt. Laat je je telefoon een keer vallen dan is het lang niet zo erg dan als je bijvoorbeeld eerder genoemde aap eromheen had zitten.

Wat ik zelf ook altijd superhandig vind aan dit soort hoesjes is het feit dat ik mijn belangrijkste pasjes, zoals mijn ID kaart en rijbewijs, erin kan stoppen. Mijn mobiel heb ik altijd bij mij en die pasjes dus ook. Ook het pasje om de deur te openen op mijn werk zit erin en ik hoef hem er niet eens uit te halen, ik houd gewoon mijn mobiel voor de scanner. Dit hoesje is dus niet alleen supermooi, maar ook ontzettend handig en een goede beschermlaag voor je mobieltje. Toch is het in tegenstelling tot soortgelijke hoesjes waar het plastic er zo vast omheen zit dat je je mobieltje er met geen mogelijkheid weer uitkrijgt, wél makkelijk om je mobiel er weer uit te halen.

Oordeel: Hell yes! Dit hoesje is mijn favoriet en zit nu al een tijdje steevast om mijn mobieltje. Mijn collega gaf zelfs complimentjes over mijn leuke nieuwe hoesje, haha.

Prijs: €13,95

 

Ik heb deze hoesjes getest voor mijn Samsung Galaxy S4, maar Telefoonhoesjestore heeft ook hoesjes voor nieuwere modellen zoals bijvoorbeeld Samsung Galaxy S5 hoesjes of andere modellen als Samsung Galaxy S5 mini hoesjes (maar ook Apple, Nokia, enz.).

Voor dit artikel heb ik gratis producten ontvangen, lees mijn disclaimer.

Deze post is al 2977 keer gelezen


Geef een reactie

9 responses to “Review | Telefoonhoesjes van Telefoonhoesjestore.nl