Categorieën: Persoonlijk / Tags: , , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Mijn Maand: September

Mijn maand September

Wauw! Reviews & Roses bestaat alweer 1 hele maand! Bedankt voor alle leuke reacties en lieve woorden, en dat jullie mij zo actief zijn gaan volgen via onder andere Twitter en Bloglovin’. Hierbij introduceer ik de rubriek Mijn Maand, waarin ik elke eerste dag van een nieuwe maand terugblik op de vorige maand. De eerste Mijn Maand gaat over september 2014! 🙂

Nou moet ik wel eerlijk zeggen dat ik niet heel veel meemaak de laatste tijd. In juli ben ik namelijk geopereerd aan een haarnestcyste en daardoor zit ik met een open wond ter hoogte van mijn stuitje waardoor ik niet (goed) kan zitten. Ik ben dus nog steeds herstellende – en werkloos omdat ik hierdoor nog niet kan werken. De afgelopen 3 maanden heb ik vooral veel gezien van de binnenkant van mijn huis, want ja, als je niet goed kunt zitten dan kun je niet op de fiets stappen en even ergens heengaan. Genoeg hierover, laten we kijken naar wat ik wel heb meegemaakt.

IMG_6066

Een hele tijd geleden hebben we groentezaadjes geplant, maar we hadden het idee dat er niks groeide en op een gegeven moment is het begroeit met onkruid. Het werd dus tijd om alles eruit te halen. Mijn vriend ging aan de slag en plots riep hij mij heel enthousiast; hij had een mega komkommer gevonden!

IMG_6131IMG_6101

Ook bleken we mini worteltjes in de tuin te hebben.

Alien aankopen

Ik besloot een lekkere parfum te kopen en het werd Alien van Thierry Mugler! Super handig is dat je het flesje na kunt laten vullen bij de Douglas. Je bent dan minder geldt kwijt dan als je een compleet nieuw flesje zou kopen. Al meerdere keren hebben ik te horen gekregen dat ik zo lekker ruik, dus dit is een blijvertje! Ook kocht ik de Velvety Body Lotion. Als je dat smeert op de plekken waar je je parfum spuit zou de geur langer moeten blijven zitten.

IMG_6137

De vriendin van mijn zwager was jarig, maar ik kon er niet heen omdat ik niet goed kan zitten. Dus brachten ze onverwacht een gebakje langs. Lief!

IMG_6249 IMG_6222

Ik ben gek op fotograferen en op de één of andere manier maak ik meestal veel foto’s van bloemen. Gelukkig heb ik vele mooie zomerbloemen in de voortuin. Binnenkort zal ik een blogpost maken met een aantal foto’s die ik deze zomer heb gemaakt van bloemen.

LookX lipstick

Woehoe! Ook deze maand lag de VIPBox op de mat met vele leuke producten zoals deze lipstick. Ik schreef een artikel over de inhoud van deze VIPBox.

IMG_6480

Ik kan niet zitten, maar staand fotograferen lukt prima. Bij de KardingeRun voor Bikkels heb ik dan ook veel foto’s gemaakt. Mijn vriend en twee vrienden deden mee en ik was supertrots! Ik heb heel veel mooie foto’s gemaakt en wilde wel meer foto’s plaatsen, maar ik weet niet precies hoe het zit met regeltjes rondom privacy en het ongevraagd publiceren van foto’s van personen die herkenbaar in beeld komen, dus ik hou het bij deze foto.

IMG_6839 IMG_6840

Voor iemand die niet op de fiets naar de winkels kan koop ik veel… Die prachtige boxen komen bij de Kruidvat weg en al dat moois op de foto eronder komt bij de HEMA vandaan.

IMG_6895 IMG_6872

En ik kocht nog meer! Deze geweldige lakjes van Sally Hansen. In 1x zijn ze trending. Ik heb er al op vele blogs over gelezen nadat ik ze kocht en de mening varieert, maar ik denk dat ik niet meer terug wil naar gewone nagellak. Hiervoor droeg ik nooit gelnagelak, maar deze van Sally Hansen zijn echt een uitvinding! In ongeveer 2 á 3 laagjes dekt deze nagellak en terwijl nagellak normaal gesproken amper een dag goed blijft zitten bij mij, blijft deze nagellak wel tot 7 dagen perfect zitten! De kleurtjes afgebeeld op de foto zijn van links naar rechts nr. 230 All Chalked Up, nr. 120 Bare Dare en nr. 240 B Girl. Daarnaast is er nog de Top Coat die eroverheen moet omdat anders het verhardingsproces niet in werking wordt gezet. Absoluut het geld waard!

Lisette Jonkman

Ook kocht ik deze prachtboeken van Lisette Jonkman! Ik wilde ze al heel lang hebben en nu staan ze eindelijk op mijn plank. Ik heb eerst nog een paar andere boeken die ik lees, maar daarna ga ik aan Glazuur beginnen. Op dit moment heb ik die uitgeleend aan mijn moeder.

IMG_6965

Mijn vriend ging samen met zijn vader en broertje een weekend mountainbiken en omdat ik nog hulp nodig heb met de wondverzorging – en voor de gezelligheid natuurlijk! – ben ik dat weekend bij mijn ouders wezen logeren. En daar kwam ik deze schat tegen!

IMG_6969 IMG_7099 IMG_7101

In maart ben ik het huis uit gegaan en daarom moet ik die lieve katten op de buurt ook missen. Toen ik geboren werd hadden we al 1 kat die mijn ouders van de buren hadden gekregen: Elvis (yes, mijn moeder is een groot Elvis fan!), en 3 maanden na mijn geboorte werd Ronkie geboren. Helaas hebben we Ronkie op mijn – en haar- 16e in moeten laten slapen en een jaar later ook Elvis – de moeder van Ronkie. Maar zonder kat hebben we nooit gezeten. Wij hebben goed contact met de buren en die hadden nadat hun kat – Spetter, de moeder van Elvis – dood was gebeten een nieuw katje genomen: Moppie. Moppie is in feite onze lease-kat geworden. Ze kwam bij ons net zoveel over de vloer als haar officiële thuis bij de buren. Als snel werd ze vriendjes met een andere kat op de buurt, Sarah, die vervolgens ook bij onze achterdeur kwam zitten en ze lekker veel aandacht kreeg. Op de foto’s hierboven zie je Sarah. Moppie en Sarah zijn zo leuk, ik wou dat ik ze mee kon nemen naar mijn nieuwe huisje! Het is dus extra leuk om ze te zien als ik even bij mijn ouders ben.

IMG_7186

We speelden dat weekend ook Catan en ik heb het voor elkaar gekregen om alle 3 potjes te verliezen, haha. Maar het blijft een geweldig spel en ik heb echt een super gezellig weekend gehad bij mijn ouders!

IMG_7245

O, ja. Ook kocht ik dit. Houd Reviews & Roses in de gaten, dit ga ik binnenkort weggeven!

oude uiterlijk Nieuw uiterlijk

Reviews & Roses veranderde van uiterlijk. Ik was niet tevreden met de huidige theme omdat ik er voor mijn gevoel niet mee kon wat ik ermee wilde doen, dus besloot ik hem toch maar te veranderen. Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat – ook zal zit ik nog wel wat te prutsen met wat ik in de menubalk stop en welke categorieën ik gebruik om het overzicht te bewaren.

IMG_7305 IMG_7308

Ik kreeg post van MijnSerie.nl! Yay! Ik ontving een recensie-exemplaar van Dowton Abbey – Seizoen 4. Binnenkort lees je op MijnSerie.nl mijn recensie! Ook kreeg ik extra veel visitekaartjes van MijnSerie, niet omdat ze me willen spammen, maar omdat ik had gevraagd of ik extra kaartjes mocht ontvangen gezien ik deze nog wel eens uit wil delen aan geïnteresseerden.

Fokkinga Mode

Mijn moeder werkt bij Fokkinga Mode en haar baas had gevraagd of ik foto’s wilde maken van de modeshow op 30 september. Hartstikke leuk om te doen natuurlijk! Mogelijk zijn er binnenkort wat foto’s te bewonderen op hun website. Voor nu geldt in elk geval even dat ik geen foto’s van personen plaats omdat ik niet weet hoe het zit qua rechten. Hier in elk geval een foto van één van de paspoppen!

The Selection - Kiera Cass - banner

Eindelijk las ik The Selection! Wat een heerlijk boek! Echt een aanrader waarmee ik deze eerste editie van Mijn Maand af wil sluiten.

Dit was de eerste maand waarin ik mijzelf een blogger mag noemen. Wat heeft september jullie gebracht?

Deze post is al 1893 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Mijn Maand: September