Categorieën: Tv-series / Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Nieuwe Series #13

Hebben jullie de laatste tijd ook weer wat series uitgeprobeerd? Ik ben in elk geval aan vier series begonnen, en zal jullie vandaag in een nieuwe Nieuwe Series vertellen of je ze moet kijken, best kunt bewaren voor een andere keer, of dat je ze kunt skippen. Het zijn overigens niet perse altijd nieuwe series die ik bespreek in deze categorie, maar wel altijd series waarvan ik nog niet eerder iets gezien heb en die dus nieuw zijn voor mij. Welke series ik uitgeprobeerd heb? Lees snel verder!

Sterren

Good BehaviorGood behavior

Premièredatum: 15 november 2016
Zender: TNT
Genre: Misdaad | Drama | Mysterie | Thriller
Speelduur per aflevering: 45 minuten
Aantal afleveringen gezien op dit moment: 10

Wie speelt erin: Michelle Dockery, Juan Diego Botto, Terry Kinney, Lusia Strus, Nyles Steele

Waar gaat het overLetty Dobesh is een dief en een oplichter altijd slechts één verkeerde beslissing weg van een implosie. Net uit de gevangenis probeert ze te overleven. Maar wanneer ze hoort dat een huurmoordenaar een contract krijgt om een echtgenote om te brengen, is ze van plan om dit te verhinderen. Dit plannetje stuurt haar op een wild pad dat haar in contact brengt met een charmante moordenaar.

Wat ik ervan vind: In zeer korte tijd heb ik het hele eerste seizoen gekeken. De reden dat ik Good Behavior ben gaan kijken is Michelle Dockery die ik nog kende van Downton Abbey, maar het is Juan Diego Botto die mij uiteindelijk inpakte; wat een charmante vent! De chemie tussen beide is goed en de verhaallijn en achterliggende gedachte zijn interessant. Hoe verder je ook komt in het seizoen, des te meer kom je ook over de achtergrond van deze personages te weten. Good Behavior is een spannende en intrigerende serie met een originele insteek, maar zal niet voor iedereen zijn. Ik ben echter in elk geval absoluut blij dat er een tweede seizoen zal volgen!

Sterren

Famous in LoveFamous in Love

Premièredatum: 18 april 2017
Zender: Freeform
Genre: Drama | Romantiek
Speelduur per aflevering: 41 minuten
Aantal afleveringen gezien op dit moment: 10

Wie speelt erin: Bella Thorne, Charlie DePew, Georgie Flores, Carter Jenkins, Niki Koss, Keith Powers, Perrey Reeves, Pepi Sonuga, Shawn Christian

Waar gaat het overEen gewone student krijgt een enorme grote kans om mee te spelen in een Hollywood mega-blockbuster film gebaseerd op een populair boek. Ze moet navigeren tussen de liefde voor haar huisgenoot en haar nieuwe co-star, en haar nieuwe leven als superster.

Wat ik ervan vind: Famous in Love stond al een tijdje op mijn lijstje om uit te proberen. Maar toen de serie eindelijk in première ging was ik hem alweer vergeten. Tot recent. Alle tien afleveringen van het eerste seizoen waren al uitgezonden, dus ik heb in een paar dagen tijd alle afleveringen gekeken. Laat me je zeggen dat deze serie verre van goed is. Het script slaat nergens op (verdeel die plottwists eens wat beter I. Marlene King) en het acteer werk is ver benedenmaats (kom eens wat beter in je rol Bella Thorne). En toch bleef ik maar kijken. Het is een beetje een mix van Gossip Girl, UnREAL en Pretty Little Liars. Famous in Love is alles behalve een goede serie, maar het is wel lekker hersenloos vermaak.

Sterren

RivieraRiviera

Premièredatum: 15 juni 2017
Zender: Sky1
Genre: Thriller
Speelduur per aflevering: 45 minuten
Aantal afleveringen gezien op dit moment: 1

Wie speelt erin: Julia Stiles, Iwan Rheon, Adrian Lester, Roxane Duran, Phil Davis, Lena Olin, Anthony LaPaglia, Igal Naor, Dimitri Leonidas

Waar gaat het overGeorgina verliest haar man Constantine, die miljonair is, als zijn jacht explodeert. Ze is verbaasd dat geweld, leugens en zelf moord deel uitmaakten van zijn leven. Nu moet ze uit haar comfortzone gaan om haar familie en zichzelf te beschermen.

Wat ik ervan vind: Riviera wilde ik vooral even uitproberen omdat Julia Stiles een hoofdrol speelt, en sommigen zullen het misschien wel interessant vinden dat Iwan Rheon een rol erin speelt. Ik heb de eerste aflevering gezien, en hoewel het heel anders is dan ik mij had voorgesteld (het voelt eerder Brits dan Amerikaans), ben ik na de laatste minuut van de eerste aflevering wel nieuwsgierig naar hoe het verder gaat. Maar dit komt vooral door het mysterie van die onbekende persoon die we in beeld zagen. Of ik de serie echt ga volgen weet ik nog niet, maar ik ga in elk geval wel een tweede aflevering proberen.

Sterren

ImpostersImposters

Premièredatum: 7 februari 2017 (VS)
Zender: Bravo
Genre: Drama | Komedie | Mysterie
Tagline: Insert next victim here
Speelduur per aflevering: 45 minuten
Aantal afleveringen gezien op dit moment: 10

Wie speelt erin: Rob Heaps, Inbar Lavi, Parker Young, Marianne Rendón, Stephen Bishop, Brian Benben, Katherine LaNasa

Waar gaat het overDeze serie volgt Maddie, een van persoonlijkheid wisselende bedrieger die net zo mooi als gevaarlijk is. Ze laat haar onwetende slachtoffers gekweld achter als ze zich realiseren dat ze zijn gebruikt en beroofd van al hun bezittingen – inclusief hun hart. De zaak wordt gecompliceerd als haar voormalige doelen, Ezra, Richard en Jules gaan samenwerken om haar op te sporen. Als ze achter haar nieuwe slachtoffer aan zit, ontmoet Maddie een potentiële nieuwe liefde, Patrick, en dat dreigt haar nieuwe opdracht te laten ontsporen, tot onvrede van haar mysterieuze baas, The Doctor. Ondertussen hebben haar neerslachtige exen kans gezien om met de nieuwe werkelijkheid om te gaan, zich niet realiserende dat in hun zoektocht naar een confrontatie, ze ook hun eigen waarheid onder ogen moeten komen.

Wat ik ervan vind: Het eerste waar ik aan moest denken terwijl ik halverwege de eerste aflevering was, is de serie The Catch. Imposters lijkt hier in grote lijnen namelijk wel wat op, maar is inhoudelijk heel anders ingevuld. De eerste aflevering vond ik verrassend vermakelijk, dus ik ga zeker meer afleveringen kijken. Sowieso vind ik Parker Young een leuke acteur om te volgen, maar zijn samenspel met Rob Heaps tegen het einde maakt de eerste aflevering extra leuk.

Edit: nadat ik dit had geschreven lag ik een dag ziek op de bank en heb ik aflevering 2 tot en met 10 gekeken. Wauw, deze serie is echt verrassend, origineel en leuk! Ik heb enorm genoten van de chemie tussen de acteurs, het leuke verhaal, en jeetje wat was die finale een feest om naar te kijken. Imposters is al vernieuwd met een tweede seizoen, en ik ben heel benieuwd wat we daarvan kunnen verwachten. Ik had in elk geval niet verwacht dat deze serie zó goed zou bevallen, ik denk zelfs dat ik hem leuker vind dan The Catch (welke ik nog altijd verder moet kijken).

Sterren

Kijk jij al één van deze series?

Deze post is al 2182 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Nieuwe Series #13

  1. Do

    Leuk artikel, ik vind het altijd leuk om nieuwe series te ontdekken. Eigenlijk kende ik ze allemaal nog niet, maar ik ben het meest benieuwd naar ‘Good Behaviour’. ‘Riviera’ klinkt ook interessant, ik ben ook fan van Julia Stiles en ik houd wel van mysterieuze series!

  2. Op Riviera na (nog niet van gehoord) staan deze allemaal op mijn lijstje. Wat erg dat Famous in Love zo tegenvalt. Had ik niet verwacht.

    Ik ben nu bezig met the Gilmore Girls (ergens in seizoen 2). Als ik deze gezien heb, ga ik snel aan Imposters beginnen!!

  3. Jep, Parker Young is een héél goede reden om Imposters op mijn ‘to watch’-lijstje te zetten 😀 Naar Famous in Love ben ik ook nog benieuwd, maar ik zal er dan maar geen al te hoge verwachtingen van hebben als ik het zo hoor!